Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@12:31:45 GMT

۱۱۵۰ تن میوه شب عید از ۲۶ اسفندماه در قم توزیع می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۸۶۸۳۲

۱۱۵۰ تن میوه شب عید از ۲۶ اسفندماه در قم توزیع می‌شود

معاون استاندار قم گفت: ۷۰۰ تن پرتغال و ۳۵۰ تن برای میوه شب عید قم تأمین‌شده و از ۲۶ اسفندماه روند عرضه آن آغاز می‌شود. ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۰ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهرداد غضنفری عصر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار که در سالن جلسات استانداری برگزار شد اظهار داشت: توزیع عادلانه گوشت منجمد در بین تعاونی‌های مختلف و جلوگیری از ایجاد صف رویکرد استان در مسئله گوشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از وضعیت و عملکرد استان در توزیع گوشت منجمد افزود: ناهماهنگی‌های توزیع گوشت در قم بسیار آزاردهنده است، عملکرد دستگاه‌های استان و نظارت بر توزیع گوشت در قم بسیار ضعیف و نگران‌کننده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم با هشدار به جهاد کشاورزی و سازمان صمت عنوان کرد: تمام مشکلات استان از ضعف و عدم نظارت توسط سازمان‌های نظارتی ناشی می‌شود، جهاد کشاورزی موظف است تمام محموله‌های گوشت را در اسرع وقت در بین تعاونی‌ها و مراکز عرضه توزیع کند.

غضنفری با تأکید بر معضل توزیع درست گوشت در قم خاطرنشان کرد: مسئولان نسبت به معضلاتی که در زمینه توزیع گوشت ایجاد می‌شود حساس باشند، گوشت باید به‌صورت کنترل‌شده به دست مصرف‌کنندگان واقعی برسد.

وی با انتقاد از تناقض‌گویی برخی از مدیران اقتصادی قم در مسئله تنظیم بازار و توزیع گوشت و مرغ تأکید کرد: از این به بعد به دلیل حساسیت مسئله تنظیم بازار، نماینده دادستان در جلسات حضور پیداکرده و از این طریق با اخبار متناقض مدیران استانی به‌شدت برخورد می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم ادامه داد: توجیه قیمت بالای گوشت مرغ و گوشت منجمد در استان قابل‌قبول نیست، وضعیت امروز استان به شکلی شده که مدیران دستگاه‌های مختلف، نهادها و دستگاه‌های دیگر را مقصر دانسته و نسبت به کم‌کاری وظایف ذاتی خود توجه ندارند.

28 غرفه توزیع میوه شب عید در قم دایر می‌شودبیش از 1000 تن میوه شب عید در استان سمنان ذخیره‌سازی شدبازار میوه شب عید در ارومیه تنظیم نیست

غضنفری گفت: در زمینه توزیع گوشت باید به سمت جوامع هدف رفته و از ایجاد صف جلوگیری شود، گوشت منجمد در قم باید به دست مصرف‌کنندگان واقعی برسد، برای رسیدن به این دو هدف عمده تمام دستگاه‌های لشکری و کشوری استان مسئول هستند.

وی اضافه کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌ شده و مشخص شدن نوع توزیع گوشت مرغ و گوشت منجمد، هر ماه در بین هر خانوار حداقل 2 کیلوگرم گوشت توزیع می‌شود، شکل توزیع گوشت در بین مددجویان کمیته امداد و بهزیستی قابل‌قبول و الگوپذیر است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم عنوان کرد: حلقه تولید تا توزیع مرغ و تخم‌مرغ در قم جهاد کشاورزی است، با تفویض اختیار کامل به جهاد کشاورزی قم در زمینه تولید تا توزیع مرغ و تخم‌مرغ، تمام مسئولیت‌های گران‌فروشی مرغ از این به بعد متوجه رئیس این سازمان است.

غضنفری با اشاره به قیمت مصوب مرغ در قم ابراز کرد: با هرگونه توزیع و فروش مرغ با قیمتی بیش‌تر از 11500 تومان برخورد می‌شود، فرایند کاهش قیمت مرغ به‌صورت تدریجی آغازشده است، نرخ پایه گوشت مرغ در قم قیمت این محصول در میدان بهمن تهران است، مرغ در قم باید پایین‌تر از این میدان توزیع شود.

وی اضافه کرد: مسئولان استان مکاتبات رفع تکلیف کردن، توجیه کردن و به گردن دیگران انداختن را کنار بگذارند، باید مشخص شود چرا قیمت مرغ در بسیاری از شهرهای دیگر پایین‌تر از قم است. صحبت‌های مسئولان استان باید مبنای کارشناسی پیداکرده و از بخشی نگری و برخورد احساسی خودداری شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم با ابراز خرسندی از عملکرد استان در مسئله قند و شکر گفت: با تدابیر انجام‌شده مسئله قند و شکر در قم به‌درستی تدبیر شد، اقدامات مسئولان قم در تأمین نیاز استان به شکر و قند نمونه بارزی از موفقیت مدیران درگرفتن حقوق خود از مرکز بود.

غضنفری تأکید کرد: برای تأمین نان موردنیاز مسافران نوروزی 29 واحد نانوایی در سطح شهر در نظر گرفته‌شده است،  علاوه بر این در تمام ورودی‌های استان نیز واحدهایی برای عرضه نان در نظر گرفته‌شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم ادامه داد: 700 تن پرتغال و 350 تن برای میوه شب عید قم تأمین‌ شده و از 26 اسفندماه روند عرضه آن آغاز می‌شود.

انتهای پیام/ح

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟

آفتاب‌‌نیوز :

مؤسسه ملی دیابت و بیماری‌های گوارشی و کلیوی به افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌کند که میوه‌ها را در یک رژیم غذایی متعادل بگنجانند. با این حال، برخی از محصولات میوه مانند آب میوه‌ها و میوه‌های خشک دارای محتوای قند بالایی هستند. اجتناب از این میوه‌ها می‌تواند به کاهش خطر افزایش قندخون کمک کند.

ویتامین‌ها، فیبر، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های ضروری در بسیاری از میوه‌ها می‌توانند به بهبود سلامت کمک کنند و خوردن میوه‌ها و سبزیجات ممکن است فرد را کمتر در معرض خطر کمتر ابتلاء به بیماری قلبی و سرطان قرار دهد.

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که خوردن میوه می‌تواند به پیشگیری از دیابت کمک کند. با این حال، مهم است که از محتوای غذایی کامل میوه‌ها آگاه باشید و رژیم غذایی را بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

میزان قند موجود در همه میوه‌ها یکسان نیست و برخی از آن‌ها به طور قابل‌توجهی محتوای قند بیشتری نسبت به بقیه دارند.

میوه‌های پُر قند

هندوانه

موز بیش از حد رسیده

آناناس

خوردن این میوه‌ها برای افراد دیابتی هنوز بی خطر است و نیازی به حذف آن‌ها از رژیم غذایی نیست. با این حال، مهم است که از محتوای قند آن‌ها آگاه باشید و بر اساس آن برنامه‌ریزی کنید.

در حالی که این میوه‌ها سرشار از کربوهیدرات هستند، سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی نیز هستند. اولویت دادن به میوه‌ها به عنوان منبع کربوهیدرات می‌تواند به شکل بخشی جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی مناسب دیابت کمک کند.

منبع معتبر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) بیان می‌کند که نوشیدن آب میوه در طول وعده غذایی یا به تنهایی به سرعت سطح قند خون فرد را افزایش می‌دهد.

برخلاف خوردن میوه‌های تازه که حاوی فیبر هستند، آب میوه منبع غلیظی از قند است که می‌تواند به سرعت قند خون فرد را افزایش دهد.

یک مطالعه دیگر در سال ۲۰۱۷ نشان داد که مصرف میوه‌های تازه خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را در افراد کاهش می‌دهد. محققان همچنین دریافتند افراد مبتلا به دیابت که به طور منظم میوه‌های تازه می‌خورند کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی هستند.

افراد همچنین می‌توانند میوه‌های خشک را در رژیم غذایی خود بگنجانند، البته به شرطی که با شکر اضافه خشک نشده باشند.

ترکیب میوه‌های خشک با آجیل نیز می‌تواند به مدیریت قند خون کمک کند. آجیل سرشار از چربی، فیبر و پروتئین است. این سه ماده مغذی هضم را کند می‌کنند و می‌توانند از افزایش قند خون جلوگیری کنند.

در مطالعه‌ای محققان ارتباط مثبتی بین مصرف آجیل و میوه‌های خشک و پیشگیری از دیابت نوع ۲ پیدا کردند. با توجه به حذف آب در فرآیند خشک کردن، میوه‌های خشک از نظر حجم نسبت به میوه‌های تازه غلظت قند بسیار بالاتری دارند و انجمن دیابت آمریکا (ADA) تأیید می‌کند که خوردن میوه‌های خشک در حد متعادل می‌تواند گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد.

این میوه‌های خشک قند بالایی دارند

زردآلو

آناناس

کشمش

نتایج مطالعات نشان می‌دهد افراد باید به دنبال کاهش سایر کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی خود باشند و میوه‌ها را به عنوان بخشی از برنامه غذایی عادی خود قرار دهند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • میوه َشادی بخش را بشناسیم
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟