Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسن احمدی مدیر جهادکشاورزی جرقویه سفلی گفت: این دوره آموزشی آبان ماه ۹۶ در سالن اجتماعات ایستگاه تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی روستای کبوترآباد از روستا‌های بخش مرکزی شهرستان اصفهان آغاز شد و ۲۰ اسفند ۹۷ به پایان رسید.

  وی با اشاره به برنامه‌های دوره آموزشی مهارت افزایی بیان کرد: در این طرح ۲۲۴ نفر از کارشناسان به ۷ گروه ۳۲ نفری تقسیم شدند و در مهارت‌های مختلف اعم از پرورش طیور و زنبور عسل، پرورش دام و شیلات، باغبانی، زراعت، گلخانه، مکانیزاسیون، آب و خاک، کنترل علف‌های هرز و آفات و بیماری‌های گیاهی، بصورت هفتگی از لحاظ نظری و عملی در کلاس‌های آموزشی و در مزارع کشاورزی آموزش دیدند و در این دوره بمدت ۳۴۸ ساعت آموزش عملی و ۲۴ ساعت بازدید علمی داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  مدیر جهادکشاورزی جرقویه سفلی افزود: در این دوره آموزشی اساتیدی از مرکز تحقیقات کشاورزی و سازمان جهادکشاورزی موضوعات مختلف آموزشی را تدریس کردند و کارشناسان کشاورزی که دوره‌های آموزشی مهارت افزایی را گذرانده اند هر کدام به عنوان مسئول پهنه‌های تولیدی در مدیریت‌ها ومراکزجهادکشاورزی فعالیت می‌کنند.   احمدی با اشاره به بار علمی مثبت این دوره، برگزاری آن را بی نظیر و ثمربخش تلقی و اظهار کرد: کارشناسان کشاورزی حاضر در این دوره، بعنوان سربازان خط مقدم در زمینه کشاورزی توانمندتر از کشاورزان شده اند و می‌توانند اطلاعات خود را به کشاورزان انتقال دهند.   مراسم اختتامیه دوره آموزشی مهارت افزایی مروجین و کارشناسان پهنه‌های تولیدی سازمان جهادکشاورزی با سخنرانی مدیر جهادکشاورزی جرقویه سفلی با موضوع موارد علمی ارائه شده در طول این دوره آموزشی برگزار شد.   انتهای پیام/م
اختتامیه دوره آموزشی مهارت افزایی مروجان پهنه‌های تولیدی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۸۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ کبری توکلی با اشاره به وضعیت نخلستان‌های استان بوشهر افزود: اکنون ۸ هزار هکتار از نخلستان‌های استان بوشهر درجه ۲ در شهرستان‌های دشتستان، تنگستان، دشتی، بوشهر و جم وجود دارد که به اصلاح بستر باغ و عملیات نوسازی و بهسازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه مدیریت باغات درجه ۲ خرما ضعیف است و برخی از نخل‌ها تکریب نشده‌اند گفت: همین امر عاملی برای ایجاد آفت‌ها شده، بنابراین بهبود سازی و بهینه کردن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر الزامی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان تغذیه نخیلات، هرس، تکریب، آرایش و تنک کردن نخیلات و پوشش‌دهی خوشه خرما را یکی از برنامه‌های مهم در مدیریت نخل‌ها دانست و تأکید کرد: حمایت از کشاورزان و رفع مسائل و موانع در جهش تولید مورد توجه ویژه قرار دارد.

توکلی پایش مستمر بررسی وضعیت آفت قرنطینه‌ای سوسک سر خرطومی حنایی در نخیلات استان را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: ردیابی و پایش روزانه نخیلات توسط کارشناسان در حال اجراست و آموزش و توصیه‌های لازم به بهره‌برداران ارائه می‌شود.

وی از کشاورزان خواست ضمن پایش مداوم درختان نخل و عمل به هشدار‌ها و توصیه‌های کارشناسان این سازمان، در صورت مشاهده علائم خسارت آفت با مشورت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به مدیریت اصولی کنترل آفت اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • دوره آموزشی «ماه»در استان ایلام برگزار می شود
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان