Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از ایلام، ایوب درویشی، معاون اقتصادی استاندار ایلام امروز در مراسم افتتاح پنجمین مرکز اگریگیتور ایرانسل کشور در ایلام اظهار کرد: دورنمای اینده اقتصاد دنیا به سمت فناروی های جدید می رود و در دنیای امروز کسی برنده است که زودتر دست به کار شود و زیست بودم خود را تعریف کند.
وی با بیان اینکه حوزه فناوری اطلاعات هنوز برای بسیاری از مردم و حتی مدیران و متولیان ناشناخته مانده است، تصریح کرد:  این عدم شناخت نشان می دهد که ما در کارگروه دولت الکترونیک ضعیف عمل کرده ایم که چرا الان ما در حدود 400 خدمت داریم که باید به دستگاه های خدمت رسان خصوصی و دفاتر الکترونیک واگذار شده باشند و هنوز معطل مانده‌اند؟  
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار ایلام تاکید کرد: باید موانع واقعی را شناسایی کرد و بر خلاف تصور غالب، این موضوع ربطی به زیر ساخت ندارد چرا که در حد خودمان زیر ساخت برای فعالیت داریم و برای رفع این موانع  باید سراغ برنامه‌های  نرم‌افزاری و ذهن مدیران برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


درویشی تصریح کرد: طبیعی است که این کسب و کار ریسک زیاد است و باید از ریسک آن کم کرد. برای برطرف شدن موانع این حوزه باید مدعی بود و مدعی هم باید شما باشید. ما هر قدر توان داشته باشیم برای حمایت از طرح های اشتغالزا می گذاریم و اکنون ظرفیت خیلی خوبی است که جوانان با کار و خلاقیت اثبات کنید که می‌تواند.
صادق صفربیگی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه استان ایلام نیز با بیان اینکه  ما در حوزه فناوری اطلاعات بخش مهم و بزرگی از جامعه که اینده سازان مملکت هستند را فراموش کرده ایم، گفت: در مطالعه ای که صورت گرفته است حدود 66 درصد از کودکان مورد مطالعه از وسایل الکترونیک استفاده می کنند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه مفهوم شبکه در بین کودکان جا نیفتاده است اما خیلی از کودکان بازی‌های بیش از یک نفر را به صورت مجازی انجام می دهند این آمار‌ها نشان دهنده بی توجهی به این بخش از جامعه است و باید ویژه‌تر به این بخش نگاه کرد و در همین خصوص ما برای اردیبهشت ما سال آینده استارت آپی تدارک دیده ایم که در بین دانش آموزان دختر برگزار می‌شود.
در ادامه مراسم صیادی، مسئول شتاب دهند دورنما اظهار کرد: هدفی که باعث شد ما به حوزه فناوری اطلاعات ورود بکنیم معضل بیکاری و ضعف دانشگاه‌ها در انتقال مهارت‌های مرتبط با این حوزه بود.
وی گفت: بازار آی سی تی در کل دنیا ارزشی بالغ بر 4 هزار میلیارد دلار دارد که این نشان می دهد ورود به بازار آی سی تی هم برای شخص و برای جامعه ضروری و یک امر حیاتی است.
صیادی با اشاره به اینکه راه اندازی یک کسب و کار در حوزه آی سی تی خیلی کم خرج تر از دیگر حوزه هاست، خاطرنشان کرد: در حوزه صنعت اگر ما بخواهیم شغلی ایجاد کنیم در حدود 120 میلیون تومان و در حوزه گردشگری 80 میلیون تومان باید هزینه کرد اما این عدد برای خدمات الکترونیک 40 میلیون تومان است و حتی در شهری مانند ایلام این عدد خیلی ریز تر می شود.
در ادامه مراسم سیدسجاد موسوی، مدیر عامل شرکت هزاره سوم و مدیر  مرکز اگریگیتور ایرانسل در استان ایلام با تقدیر از مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و کارشناسان این اداره کل، گفت: با راه‌اندازی این مرکز بازار هدف ایجاد می شود و تا امروز کسی اگر محتوای دیجیتال تولید می کرد برای محصول تولید شده هیچ بازار هدفی وجود نداشت اما با راه اندازی این مرکز این مانع بزرگ از سر راه تولید کنندگان محتوا برداشته شده و تولید کنندگان محتوای دیجیتال به راحتی به بازار هدف متصل می‌شوند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا ایلام اجتماعی اینترنت قران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۹۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو

به گزارش خبرگزاری مهر، امین کلاهدوزان با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی با سکوهای منتخب در حوزه معاملات خودرو، گفت که از سال گذشته با همکاری فراجا، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و قوه قضائیه، زیرساخت‌های انجام معاملات الکترونیکی در بخش خودرو کشور فراهم شده است. با فراخوان انجام‌شده برای مشارکت سکوهای مرتبط، جلسات فنی و کارشناسی اتصال این سکوها در حال انجام است و به زودی شاهد ارائه این خدمات به مردم خواهیم بود.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ضمن اشاره به حجم معاملات این بازار، گفت: بازار معاملات خودرو در سال، بیش از ۲۵۰۰ همت برآورد می‌شود که حضور سکوها و شرکت‌های تجارت الکترونیکی از طریق امن‌سازی و تسهیل این معاملات، کیفیت این بازار را به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهد.

وی ادامه‌داد: خودرو دومین کلان‌بازار از بازارهای دارای اولویت برنامه توسعه تجارت الکترونیکی ایران در افق ۱۴۰۷ است که با همت همه دستگاه‌های مرتبط، فعال شده و امکان حضور کسب و کارهای نوآور در آن مهیا شده است.

کلاهدوزان با تاکید بر نقش تسهیل‌گری و سیاست‌گذاری مرکز، بیان‌داشت: الکترونیکی شدن معاملات خودرو با توجه به استفاده از امضای الکترونیکی در این طرح، در عمل با حمایت قانون اسناد مبادله‌شده غیر قابل انکار بوده و مورد حمایت قانون خواهد بود و همچنین مسیر ایجاد شده با تبادل اطلاعات اصلی در مورد خودرو مانند سوابق انتقال، تصادفات، سرویس‌های دوره‌ای و غیره، انجام معامله با کیفیت بیشتری انجام خواهد شد.

بر اساس اعلام مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، وی در ادامه تاکید کرد: استفاده از این خدمت کاملاً اختیاری بوده و مردم همچنان می‌توانند طبق گذشته به شیوه‌های سنتی نیز اقدام به معامله کنند.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در پایان با اشاره به مزیت‌های بهره‌برداری از این بستر، تصریح کرد: باتوجه به نکات برجسته انجام معاملات خودرو با استفاده از پلتفرم‌ها، انتظار می‌رود مردم نسبت به بهره‌برداری و استفاده از این خدمت اقدام کنند.

کد خبر 6098362 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید/ تائید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام
  • ریزش برداری در ۳۸ مقطع از محور‌های ایلام انجام شد
  • ریزش برداری در ۳۸ مقطع از محورهای ایلام انجام شد
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است