Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@00:09:08 GMT

نروژ: شهرک سازی های اسرائیل غیر قانونی است

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۹۱۱۵۸

نروژ: شهرک سازی های اسرائیل غیر قانونی است

تهران - ایرنا -«اینه اریکسن سوریده» وزیر امورخارجه نروژ سه شنبه شب در قاهره پایتخت مصر گفت: شهرک هایی که اسرائیل در اراضی فلسطین احداث کرده است، غیر قانونی است.

به گزارش ایرنا به نقل از رسانه های مصری، سوریده این سخنان را در کنفرانس مطبوعاتی با «سامح الشکری» همتای مصری در قاهره گفته است.
سخنان سوریده در راستای قطعنامه های بین المللی و شورای امنیت سازمان ملل متحد صورت می گیرد که در آن شهرک سازی رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی غیر قانونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در همین راستا، شورای امنیت 23 دسامبر 2016 (سوم دی ماه 95) قطعنامه 2334 را تصویب کرد که در آن خواستار پایان دادن به شهرک‌سازی رژیم تل آویو در فلسطین شد.
این قطعنامه خواستار توقف تمامی فعالیت های شهرک سازی در سرزمین های اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی شد.
14عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد از جمله چهار عضو دائم آن شامل چین، فرانسه، روسیه و انگلیس به این قطعنامه رأی مثبت دادند و تنها نماینده باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا برای نخستین بار به این قطعنامه رأی ممتنع داد.
وزیر امورخارجه سوئد همچنین بر حمایت از حقوق مردم فلسطین در چارچوب آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد (آنروا) تاکید کرد.
«احمد حافظ» سخنگوی رسمی وزارت امورخارجه مصر نیز در خصوص دیدار شکری با سوریده گفت: نروژ نقش تاریخی مهمی در رسیدن به توافق صلح اسلو 1993 میان اسرائیل و فلسطینی ها و نیز در زمینه کمک های بین المللی به مردم فلسطین ایفا کرده است.
سوریده و شکری در خصوص آخرین تحولات در لیبی، سوریه، منطقه ساحل آفریقا، موضوع مهاجرت غیر قانونی بحث و تبادل نظر کردند.
وزیر امور خارجه نروژ ماه گذشته نیز در واکنش به اخراج نیروهای بین المللی در فلسطین توسط رژیم صهیونیستی، آن را نقض پیمان صلح 1993 اسلو دانسته بود.
بر اساس پیمان اسلو که در سال 1993 به امضای رژیم صهیونیستی و فلسطینی ها رسید، یک چارچوب مشخص برای حل ‌و فصل کامل درگیری میان دو طرف تعیین شد.
مذاکراتی که منجر به امضای این پیمان شد، به طور مخفیانه در اسلو پایتخت نروژ صورت گرفت و در 20 اوت 1993 (29 مرداد 1372) به پایان رسید.
این پیمان در 13 سپتامبر 93 (22 شهریور 72) به طور رسمی در واشنگتن با حضور یاسر عرفات رئیس وقت سازمان آزادی بخش فلسطین، اسحاق رابین نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی و بیل کلینتون رئیس جمهوری وقت آمریکا امضا شد.
شبس**9363**1859

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي نروژ رژيم صهيونيستي شهركسازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۱۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد

یک نماینده پارلمان اندونزی امروز (شنبه) اخبار منتشر شده مبنی بر تمایل کشورش برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، «جزولی جوینی» عضو پارلمان اندونزی از حزب عدالت و رفاه، بر امتناع قاطعانه کشورش از عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر تاکید کرد.

وی تنها راه عادی سازی روابط اندونزی با رژیم صهیونیستی را توقف جنایات علیه فلسطینی‌ها و به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی دانست.

جوینی گفت: گزارش‌های عبری مبنی بر ترویج ایده عادی‌سازی روابط میان اندونزی و رژیم اشغالگر اسرائیل، تلاش‌هایی با هدف تأثیرگذاری بر افکار عمومی جهانی است؛ چراکه اندونزی تنها کشوری در جنوب شرق آسیا است که با عادی‌سازی موافق نیست.

وی همچنین بر ضرورت حمایت از تلاش‌ها برای معرفی بنیامین نتانیاهو به عنوان «جنایتکار جنگی» تاکید کرد.

در همین راستا، «لالو محمد اقبال» سخنگوی وزارت امور خارجه اندونزی وجود هرگونه برنامه‌ای برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد.

این اظهارات پس از آن بیان شد روزنامه عبری زبان «هاآرتص» در گزارشی نوشت: اندونزی که پر جمعیت‌ترین کشور با اکثریت مسلمان در جهان است، برای اولین بار در تاریخ، تعهد و موافقت خود را برای برقراری «روابط دیپلماتیک با اسرائیل» با هدف پیوستن به سازمان بین‌المللی همکاری و توسعه اقتصادی اعلام کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • هاکان فیدان: ترکیه آماده است بین اسرائیل و فلسطین به عنوان ضامن عمل کند
  • کنایه وزیر خارجه رژیم اسرائیل به اردوغان: سریالت را ببین
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد
  • وزیر دارایی اسرائیل: باید تمامی غزه را نابود کنیم
  • اسموتریچ خواستار ترور رهبران حماس، نابودی کامل غزه و تحریم دولت رام‌الله شد
  • حمله موشکی مقاومت به پایگاه نظامیان صهیونیست در جنوب لبنان
  • قطعنامه جانبدارانه و ضد ایرانی پارلمان اروپا | واکنش به حمله اسرائیل؛ فقط تاسف!
  • درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه
  • جهاد اسلامی: برپایی دولت فلسطینی بر اساس توافق اسلو یک فریب بزرگ است