Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارائه مجوز استقرار کیوسک با توجه به قوانین شهرداری خلاف قانون است اما با این وجود مناقشات روی آن حل نشده و صدور مجوز با استفاده از رابطه به ابهامی برای شهروندان بهبهان تبدیل شده است‌‌. ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۳:۰۰ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهبهان,  بخش عمده‌ای از عناصر تشکیل دهنده سیمای هر شهر، مبلمان آن است؛ اجزایی که گذشته از کاربردهای خاص خود به زیبایی و انتظام شهر نیز سامان می‌بخشند تا شهر آرایش مناسبی به خود گرفته اما عدم وجود یا خلل در هر یک از این پارامترها می تواند آسیب جدی به مبلمان شهری وارد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبلمان شهری شامل مجموعه متنوع از عناصر و المان‌هایی است که در فضای عمومی شهر با هدف خدمات رسانی، آسایش و راحتی شهروندان نصب و جانمایی می‌شوند که وابسته به اماکنی اعم از پارک‌ها، میادین، پیاده‌روها و مراکز تجاری است که شهروندان با آن در طول روز ارتباط دارند و تأثیر زیادی در کیفیت زندگی شهری بر جای می‌گذارد.

 بافت قدیمی بهبهان از یک سو و چشم پوشی از استانداردهای اولیه مبلمان شهری از سوی دیگر به افزایش عدم تمکین شهروندان به قوانین شهری می انجامد که سبب قانون گریزی شهری و به طبع آن به بروز آسیب هایی اعم از افزایش دست فروشی و  رشد قارچ گونه کیوسک‌ها می‌انجامد.

بهبهان نیازمند جدی ارائه طرح اصلاح مبلمان شهری برای علاج رشد قارچ گونه کیوسک ها

گستره شهری بهبهان وسعت چندانی ندارد که شاهد استقرار و صدور مجوز برای کیوسک باشد زیرا این امر به رشد مشاغل‌ کاذب انجامیده و تاثیر می تواند تاثیر بلند مدت روی چهره شهر بگذارد، که این موارد جدای از مباحث اقتصادی و پیرو آن راهی برای فرار مالیاتی و اخذ پروانه کسب در سایه استقرار کیوسک‌ها در سطح شهر  به دلیل عدم تمکن مالی به بهانه اشتغالزایی است.

این عوامل در پناه رابطه با افراد خاص می‌تواند بر خلاف نصح صریح قانون در خصوص استقرار کیوسک نادیده و به اشتغال کاذب  و شوهای تبلیغاتی برای عده ای محدود سود آور بوده  تا نفس‌های به تاب افتاده بهبهان را به تب انداخته و در آینده نزدیک شهروندان رشد قارچ گونه کیوسک‌های مختلف را به تماشا بنشینند.

کیوسک‌های " از من بپرس" برای استقبال میهمانان نوروزی در اهواز فعال می‌شوندیاسوج| کیوسک‌های عرضه مواد غذایی سلامت دانش‌آموزان را تهدید می‌کند"کیوسک"؛ برنامه‌ای معلق میان فرم و محتواارایه طرح جامع هوشمندسازی کیوسک‌های شهر به شورای شهر تهران

در حالی که چهره پر چروک بهبهان نگران از صدور مجوز‌ برای استقرار کیوسک هاست باید در انتظار اصلاح ساختار مبلمان شهری توسط نمایندگان مردم در شورای شهر باشد تا برای همیشه این مسئله خاتمه پیدا کرده و دست سودجویان از این باب کوتاه شود.

 کرسی نشینان شورای شهر بهبهان  علی‌رغم منع قانونی خرید و فروش کیوسک، اخیرا در اقدامی عجیب مجوز کیوسکی را به نام فرد دیگری انتقال داده و قرار است در بوستان تازه تاسیس خبرنگار مستقر شود.

هادی روحی پور در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در بهبهان اظهار داشت:اصل استقرار کیوسک مطابق قانون ماده 55 شهرداری‌ها به دلیل سد معبر خلاف قانون و در صورت استقرار  باید رو به پیاده‌رو و  برای  فروش مطبوعات باشد.

وی با اشاره به این که صدور مجوز کیوسک دست مایه ای برای جمع آوری رای شده است افزود: روند صدور مجوز در این دوره کند و عموما در کمیته تطبیق فرمانداری تایید نمی‌شود زیرا متاسفانه کیوسک ها تبدیل به تعمیرگاه ماشین یا میوه فروشی در بهترین نقطه شهر شده که علاوه بر زشت شدن چهره شهر  قانون صراحتا با آن مخالف کرده است.

عضو شورای شهر بهبهان بیان کرد: متاسفانه به دلیل استقرار چندین ساله ، جمع آوری سخت و با مشکل روبروست و نمی توان به راحتی تملک را از افراد گرفت اما مسئله عجیب تر این است که اخیرا متوجه شده ایم در دوره قبل شورا یکی از افراد با نفوذ اقدام به اخذ مجوز کرده و  سال گذشته آن را به قیمت 160 میلیون ریال آن را بفروش رسانده است.

وی گفت: با وجود تصریح منع خرید و فروش طبق قرارداد در قانون شهرداری در یک جمله برخی حاضرند برای منافع شخصی، چهره شهر را به نابودی کشیده  بنابراین در خصوص کیوسک پارک خبرنگار بنده مجدانه از آغاز این دوره تاکنون تماما مخالفت خود را در این خصوص اعلام کرده ام اما جالب بود که بعضی از اعضاء شورا شخصا این مجوز را پیگیری می کند.

عضو شورای شهر بهبهان عنوان کرد: البته در دوره شهردار سابق اقدامات خوبی در ظاهر کیوسک‌ها انجام گرفت  ولی زور شهردار به  لابی ها نرسید که می توان اعا کرد در بهبهان مردمی بودن یعنی هر خلافی را برای رضایت مردم به انجام برسانند زیرا این کیوسک‌ها ظلم آشکار به مردم و چهره شهر است.

هادی روحی پور تصریح کرد:متاسفانه اعضای شورا یک‌دل و یک‌دست در برخورد با پدیده کیوسک نیستند چون به فکر سال 1400هستند.

برخورد صریح مطابق قانون و ارائه طرح اصلاح ساختار مبلمان شهری با رویکرد ساماندهی کیوسک های خیابانی در دستور کار قرار گیرد

صراحت قانون راه هرگونه مماشات و ملاحظات را بسته است تا مجریان آن بتوانند به راحتی و بدون وامداری از طیف یا افراد خاصی به اجرای آن بپردازند بنابراین شایسته است نمایندگان مردم در شورا با اقامه دعوا و ورود دادستانی به مسئله پرونده پر حرف و حدیث صدور مجوز کیوسک ها را ببندند.

نمایندگان مردم می توانند با ارائه برنامه‌های کوتاه و بلند ملت نسبت به ساماندهی کیوسک‌ها اقدام کنند تا بیش از این چهره شهر مورد تعرض افراد با نفوذ قرار نگیرد و مردم بتوانند در شهری عاری از نابسمانی دستفروشان قدم گذاشته و به انجام امور روز‌مره بپردازند.

یکدلی و صداقت مهمترین اصلی است که نمایندگان دلسوز می‌توانند برای تداوم خدمت خود به مردم به آن چنگ زده و از وام داری و امتیاز دهی به افراد خاص برای مقاصد آینده بپرهیزند.

انتهای پیام/ش

R41468/P4001/S6,57/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۱۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: طی دو سال گذشته نیز ۲۹ مجوز به‌منظور تاسیس موزه خصوصی صادر شده و ۷۴ موزه خصوصی تمدید مجوز شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی دارابی؛ نشست قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور اظهار کرد: ما قدردان کار بزرگ مجموعه‌دارها در حفاظت و حراست از فرهنگ، میراث و هویت کشور هستیم.

او افزود: هیچ دولت و حاکمیتی بدون مردم معنا پیدا نمی‌کند، هویت و حیات میراث‌فرهنگی وابسته به مردم است. نقش دولت‌، تسهیلگری، حمایت‌ و نظارت است و نباید در امور مربوط به تصدی‌گری ورود کند.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور، موزه‌ها را تابلوی راهنمایی برای جامعه امروز عنوان کرد و افزود: کاردکرد موزه‌ها صرفاً جمع‌آوری و ارائه گنجینه‌ها نیست بلکه علاوه بر نگاهداری از تاریخ خوانش و راه حلی برای امروز و فردای جامعه محسوب می‌شوند و در دیپلماسی فرهنگی نقشی موثر دارند.

تشکیل کارگروهی به‌منظور احصاء و پیگیری موضوعات مطرح شده در جلسه، اختصاص مکانی به عنوان دفتر انجمن مجموعه‌دارها، برگزاری نشست سالانه و تجلیل از برترین‌ مجموعه‌دارهای کشور، معرفی مجموعه‌ها و مشارکت در تهیه بانک اطلاعاتی، از دیگر نکات مطرح شده از سوی معاون میراث‌فرهنگی بود.

دوره تخصصی "داوری مهر اصالت ملی" برگزار می‌شود

او همچنین مجموعه‌دارها را گنجینه‌ای از تجربه، دانش عشق، انگیزه و اراده دانست و افزود: از آنجا که آموزش پایه توسعه است، برگزاری کارگاه‌های آموزشی از سوی مجموعه‌دارها ضرورت دارد. 

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی همچنین به شعار «هر شهر یک موزه» برای تحقق اشاره کرد و جانمایی مکان‌ موزه‌ها را در شهرهای مختلف مورد تاکید قرار داد.

دارابی، اقتصاد میراث‌فرهنگی را موضوعی مورد غفلت واقع شده عنوان و به ضرورت تدوین تقویم رویدادهای میراث‌فرهنگی اشاره کرد.

او با بیان اینکه در حال حاضر سند ملی میراث‌فرهنگی و سند ملی موزه‌داری کشور با مشارکت بخش خصوصی در حال تدوین است از مجموعه‌دارها خواست در این راستا نظرهای خود را مطرح کنند و مشارکت داشته باشند.

صدور 64 مجوز مجموعه‌داری در دولت سیزدهم

هادی میرزایی؛ مدیرکل موزه‌ها با اشاره به برگزاری این جلسه به‌منظور توسعه همکاری و ایجاد زمینه‌ای برای شناسایی اشیاء تاریخی در اختیار افراد و ترغیب فعالیت به شکل قانونی ادامه داد: در طول دو سال گذشته 64 مجوز مجموعه‌داری صادر شد و 78 مورد تمدید مجوز انجام گرفته و در سامانه جام نیز 71 هزار شیء توسط مجموعه‌دارها ثبت شده است.

او ادامه داد: طی دو سال گذشته نیز 29 مجوز به‌منظور تاسیس موزه خصوصی صادر شده و 74 موزه خصوصی تمدید مجوز شدند.

4500 مجموعه‌دار خصوصی داریم

منوچهر لطفی؛ رئیس انجمن مجموعه‌داران ایران با اشاره به شناسایی 4500 مجموعه‌دار خصوصی در کشور افزود: تخمین می‌زنیم مجموعه‌دارهای سراسر کشور 8 هزار و 500 نفر باشند که نیمی از آنها را شناسایی کرده‌ایم و تلاش انجمن مجموعه دارها نزدیک‌کردن فعالان این حوزه و تعامل با وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بوده است.

او با بیان اینکه تهران دارای 500 مجموعه دار حرفه‌ای است، ادامه داد: از این تعداد 200 نفر آمادگی تاسیس موزه را دارند که اگر 200 مکان از سوی وزارت میراث‌فرهنگی در اختیار آنها قرار بگیرد موزه‌هایی بی‌نظیری را در کشور خواهیم داشت.

لطفی هدف از تاسیس انجمن مجموعه‌دارها را معرفی و شناخته شدن این افراد عنوان و ابراز امیدواری کرد این مهم تحقق پیدا کند.

همچنین در بخشی از این نشست، مجموعه‌دارهای حاضر به بیان نظر، پیشنهاد و دغدغه‌های خود پرداختند که اختصاص مکانی برای دفتر انجمن مجموعه‌دارها، تشکیل کارگروه ویژه و حمایت به‌منظور برگزاری نمایشگاه در سایر کشورها از مهم‌ترین موضوعات مطرح شده بود.

حسن امین (استاد دانشگاه گلاسگو، حقوقدان، مؤلف و مجموعه‌دار کتاب و نسخ خطی)، محبوبه کاظمی دولابی، قنبرعلی کرمانی، علیرضا عسگری، کامران نجف‌زاده، ناصرالدین حسن‌زاده، راما وزیری، سیدحسین موسوی یکتا، آرمین شهریاری، خسرو احمدوند، عبدالعلی پژویان، رضا سمایی، پویا خادمیان، بهنام بیگدلی، محمود دلیر، محمدامیر راد و میریام گوتس (مدیر سراموزه راهگشای بادرود و همسر فرانسوی الاصل محمد رهگشا که بیش از 25 سال است در ایران سکونت دارد) در این جلسه حضور داشتند. گوتس با اشاره به علاقه وافر خود به فرهنگ و هنر ایران گفت: گمان می‌کنم من ایرانی‌ترین فرد این جلسه هستم!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • ماجرای گازگرفتگی کودک کرجی چه بود؟
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • نقاط حادثه خیز در خوزستان ۵۰ درصد کاهش یافت