Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-27@00:00:35 GMT

صد اژدها، بلندترین آسانسور فضای باز در دنیا+تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۹۱۶۲۹

به گزارش ایلنا، همیشه در سراسر دنیا افرادی هستند که به هر گوشه و کناری سفر می‌کنند تا تجربه‌هایی به یادماندنی را به دست بیاورند. یکی از محبوبترین تجارب هیجان‌انگیز که در چند ماه اخیر نامش زیاد به گوش می‌رسد، موضوع ساخت بلندترین آسانسور دنیاست که در پارک ملی ژانگ جیاجی کشور چین قرار دارد و نامش بایلونگ Bailong elevator است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید جالب باشد که بدانید این آسانسور در سال 2002 میلادی ساخته و تکمیل شد اما در چند سال اخیر به دلیل ازدیاد شمار گردشگران خارجی پارک ملی ژانگ جیاجی، به شهرت آن افزوده شده است.

منطقه ولینگ یانگ Wulingyuan یکی از مشهورترین بخش‌های طبیعی در کشور چین است که بسیاری از تورهای گردشگری، توریست‌های خارجی را برای تفریح به آن می‌برند. این منطقه دارای صخره‌هایی با ارتفاعات زیاد است و همین موضوع سبب شده که مقامات مسئول چینی برای فتح این صخره‌ها، آسانسوری با ارتفاع 326 متر بسازند. 2 دقیقه طول می‌کشد تا این آسانسور مسافرانش را به بالای این صخره‌ها برساند و ظرفیت آن هم 50 نفر است.

آمارها نشان داده که روزانه حدود 20000 بازدیدکننده از آسانسور صد اژدها دیدن کرده و از آن استفاده می‌‌کنند. بد نیست بدانید که نام این آسانسور در فهرست جهانی یونسکو به ثبت رسیده و حالا به عنوان یکی از مشهورترین دیدنی‌های کشور چین شناخته می‌شود. پیش از ساخت این آسانسور بی‌همتا برای رسیدن بر فراز این صخره‌ها، بازدیدکنندگان مجبور بودند تا از جاده‌ای بسیار خطرناک و پر پیچ و خم استفاده کنند؛ اما حالا وجود این آسانسور باعث شده تا گردشگران بتوانند، در امنیت کامل به تماشای بخش‌های مختلف پارک ملی ژانگ جیاجی بپردازند، پارکی که قبلا دیدن چشم انداز بسیاری از بخش‌های آن برای گردشگران امکان پذیر نبود.

با وجود این که ساخت مرتفع‌ترین آسانسور فضای باز دنیا، تاثیر بسزایی در رشد صنعت گردشگری چین داشت ولی افراد زیادی با ساخت آن مخالفت کرده و آن را سازه‌ای دانستند که به محیط زیست و طبیعت آسیب وارد کرده است. طرفداران این عقیده، معتقد هستند که وجود همین آسانسور باعث شد تا شمار رستورانها و مهمان خانه‌های کوچک نیز در این پارک ملی افزایش بیابد و در نتیجه آسیب بیشتری به طبیعت بکر این سرزمین وارد شود.

نکته‌ی دیگری که در رابطه با آسانسور صد اژدها بحث‌های متعددی را به راه انداخت، امنیت آن بود؛ به همین دلیل پس از تکمیل این سازه 10 ماه طول کشید تا آن را از زوایای مختلف مورد بررسی و آزمایش قرار بدهند و اطمینانی صد درصدی برای گردشگران این ناحیه برای استفاده از این آسانسور فراهم کنند. جالب است بدانید، با وجود این آسانسور جذاب هنوز هم برخی از توریست‌ها ترجیه می‌دهند که از آن استفاده نکنند و با پیاده روی از زیبایی‌های طبیعت این ناحیه لذت ببرند. شما از کدام دسته هستید؟ دوست دارید، لذت هیجان سوار شدن بر آسانسوری که نامش در فهرست گینس ثبت شده را تجربه کنید یا خودتان به لمس طبیعت، بدون نیاز به این آسانسور بپردازید؟

لست سکند

منبع: ایلنا

کلیدواژه: چین آسانسور دنیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۱۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی محمدنژاد در سومین جشنواره گیلاس که در روستاهای چهارگانه سنگان برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره از هفت صبح روز گذشته آغاز شد و تا ۱۲ ظهر ادامه داشت.

محمدنژاد گفت: در این جشنواره شاهد حضور هشت هزار نفر گردشگر بودیم، که نسبت به سال گذشته رشد ۵۰ درصدی داشته است.

وی به ظرفیت‌های داخل روستاهای بخش کن گفت: ظرفیت‌های بخش کن سبب شده که چهار جشنواره در طول سال برگزار شود، جشنواره گیلاس طی اردیبهشت ماه، جشنواره شاتوت در اواخر تابستان، جشنواره خرمالو، اواخر پاییز و جشنواره فصلی با حضور اقوام مختلف برگزار می‌شود.

بخشدار کن در ادامه با تاکید بر ضرورت برگزاری این جشنواره‌ها در قالب حمایت از تولیدات روستایی و ترویج محصولات ارگانیک، عنوان کرد: این جشنواره‌ها در بخش کن با اهدافی چون رشد گردشگری، معرفی روستاهای منطقه، محصولات و ظرفیت کوهستانی آن، تولیدات متنوع روستایی، افزایش مشارکت مردمی در رشد سبک زندگی سالم، تحکیم خانواده، حفاظت از محیط زیست و بازیافت، حفظ منابع طبیعی، افزایش نشاط اجتماعی و رونق ورزش همگانی در طول سال برگزار می‌شود.

محمدنژاد با اشاره به مساحت روستاهای چهارگانه سنگان گفت: ۱۹۷ هکتار مساحت شامل باغات، مستثنیات و بافت روستایی بخش کن است، که امروز گردشگران بافت روستایی را طی کرده و در چهار ایستگاه استقبال (سنگان پایین)، ایستگاه صبحانه (سنگان وسط)، ایستگاه پذیرایی (باغ دره) و ایستگاه پذیرایی پایانی و مراسم جشن شکوفه‌ها (سنگان بالا) پذیرایی شدند.

بخشدار کن با اشاره به ظرفیت روستاهای این بخش از تهران اضافه کرد: محصولات تولیدی باغات این روستاها شامل گیلاس، شاتوت، خرمالو، سیب و ازگیل است.

وی ادامه داد: در کنار این تولیدات بسیار فاخر، سه اثر باستانی چون چنار چهار هزار ساله، آبشار و تکیه تاریخی ۲۵۰ ساله از دیگر ظرفیت‌هایی است، که گردشگران مشتاق را روانه این منطقه کوهستانی زیبا می‌کند.

کد خبر 6088823

دیگر خبرها

  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • جنگل فندقلو میزبان گردشگران و اردوهای دانش آموزی
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای از سرگیری ساخت هتل صخره‌ای
  • نجات گردشگران گم‌شده در جنگل‌های خلیل‌شهر بهشهر
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است
  • نجات کودک بازیگوش در سازه آسانسور در شیراز
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست
  • قیمت آپارتمان در چیتگر چقدر است؟
  • شبه قمر زمین از ماه کنده شد