Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف یزد گفت: از ابتدای طرح نوروزی نظارت بر بازار شب عید یزد تاکنون 514 پرونده تخلف تشکلیل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن مظفری‌زاده در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به طرح نوروزی نظارت بر بازار شب عید گفت: این طرح از 15 بهمن ماه سال جاری آغاز شده و تا 15 فروردین ماه سال 98 با هدف برخورد با تخلفات صنفی از جمله گرانفروشی، کم فروشی ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

***بازار یزد دوشیفت زیر ذره بین نظارت اصناف

وی افزود: این طرح با حضور 10 بازرس مرد با هدف کنترل و نظارت بر بازار کالا و خدمات به ویژه مایحتاج مردم و کالاهای اساسی مردم از جمله خشکبار، میوه، آجیل، شیرینی، رستوران‌ها و ... و دو بازرس زن مختص نظارت بر آرایشگاه‌های زنانه و مزون‌ها در دو شیفت صبح و عصر در تمام روزها حتی ایام تعطیل اجرا می‌شود.

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف یزد عنوان کرد: بازرسان اصناف بر نحوه توزیع اقلام تنظیم بازار از جمله گوشت مرغ، گوشت قرمز و شکر و قیمت آنها که از سوی سازمان صنعت معدن تجارت تعیین شده است نظارت دارند.

***بیشترین تخلف در صنف پوشاک

مظفری با بیان اینکه از ابتدای این طرح تاکنون 6هزار و 100 بازرسی از سوی اتاق اصناف و 10 گشت مشترک با سازمان‌های دیگر انجام در بازار انجام گرفته است، گفت: در این مدت 514 پرونده تخلف به ارزش بیش از یک میلیارد و 600 میلیون ریال تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه گران فروشی و عدم درج قیمت بیشترین تخلفات اصناف در طرح نوروزی را تشکیل می‌دهند، افزود: صنف پوشاک با 110 پرونده به ارزش بیش از 44 میلیون و 700 هزار ریال، صنف میدان‌دار و میوه فروش با 47 پرونده به ارزش 12 میلیون و 700 هزار ریال، صنف لبنیات با 47 پرونده به ارزش 6 میلیون و 500 هزار و رستوران‌ها با 27 پرونده به ارزش 11 میلیون و 900هزار ریال بیشترین تخلفات را داشته‌اند.

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف یزد با بیان اینکه در این طرح نوروزی 482 شکایت از سوی مردم به صورت تلفنی و حضوری ثبت شده است، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف و گرانفروشی از طریق شماره تماس 36291719 آن را به ستاد خبری گزارش کنند تا در کمترین زمان ممکن با آن برخورد و رسیدگی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۲۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی دهقان پیش از ظهر امروز دوشنبه در گفت و گویی رسانه‌ای اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در ۲ سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آنها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آنها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

دهقانی گفت: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 6091998

دیگر خبرها

  • ۱۱ میلیارد ریال تاوان عرضه خارج از شبکه گاز مایع
  • جریمه ۱۶ میلیاردی تبعه عراقی به دلیل قاچاق سوخت
  • مشارکت بازاریان سراسر کشور در برپایی جشن‌های دهه کرامت
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • کام شیرینی فروش میبدی تلخ شد
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • مقصر هدر رفت ۳۰ هزار لیتر نفت کوره محکوم شد