Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@03:12:42 GMT

رضایتمندی زاهدانی ها از نمایشگاه بهاره

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۹۲۷۶۵

رضایتمندی زاهدانی ها از نمایشگاه بهاره

درحالی شهروندان زاهدان از برپایی نمایشگاه بهاره استقبال کرده و رضایت دارند که به عقیده آنان قیمت‌گذاری‌ها به گونه‌ای است که عموم مردم قدرت خرید را دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال نمایشگاه بهاره در قالب 213 غرفه به منظور کنترل قیمت اجناس و فروش کمتر از قیمت بازار در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی زاهدان بازگشایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
نمایشگاهی که در آن کالاهایی مانند پوشاک، کیف و کفش، آجیل و شیرینی، لوازم خانگی و صنایع دستی توسط فروشندگانی از استان های  خراسان شمالی  و جنوبی، اصفهان، یزد، کرمان، تبریز و لاهیجان در معرض فروش قرار گرفته و البته در این میان آنچه مهمتر از همه خودنمایی می کند فروش کالاهای مورد نیاز اساسی مردم همچون گوشت، روغن، قند و شکر با قیمت تنظیم بازار و البته صف های طولانی است.
 
در بازدیدی که خبرنگار اجتماعی عصرهامون از این نمایشگاه داشت، جمعی از مردم با اشاره به وجود تنوع و کیفیت خوب محصولات ارائه شده، گفتند: قیمت اجناس و کالاهای موجود نسبت به بازار ارزان تر است و این مهم باعث استقبال مردم از نمایشگاه می باشد.
 

 
به گفته شهروندان اگر چه کیفیت آجیل و خشکبار در برخی از غرفه ها پایین است اما از آنجایی که تنوع کالاها زیاد است هرکس می تواند با هر سلیقه ای و بر حسب نیاز و توان مالی خود از این نمایشگاه خرید کنند.
 
شهریاری یکی از شهروندان زاهدانی که به همراه خانواده خود برای خرید آمده بود، افزود: علاوه بر تنوع خوب پوشاک و کفش، در برخی از غرفه ها شاهد فروش کالای ایرانی هستیم که این خود کمک به چرخه اقتصاد و اشتغال است.
 
وی گفت: با هزینه بسیار کمتر از آنچه که قرار بود در بازار برای سه فرزندم پوشاک عید را خریداری کنم، توانستم در این نمایشگاه مایحتاج آنها را با همان کیفیت مد نظر فراهم کنم.
   
ریگی یکی دیگر از شهروندان علاوه بر رضایت از تنوع اجناس ارائه شده، گفت:  قیمت های ارائه شده و دسترسی آسان به تمام اجناس از پوشاک گرفته تا لوازم خانگی و کالاهای اساسی، باعث شده تا خرید برای شهروندان راحت تر باشد.

در این میان اما یکی از بانوان به علت نبود تنوع در پوشاک کودکان ابراز گلایه کرد و گفت: در چنین نمایشگاهی که تنوع محصولات زیاد است، می طلبید برای دختران خردسال نیز پوشاک با طرح و رنگ های متفاوتی عرضه می شد چرا که در روزهای پایانی سال تهیه پوشاک با قیمت مناسب برای این رنج سنی بسیار دشوار است.
 
گفتنی است نمایشگاه بهاره تا روز جمعه 24 اسفندماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی زاهدان دایر می باشد و شهروندان می توانند کالاهای مورد نیاز خود را  با نرخ  10 تا 15 درصد کمتر از قیمت بازار خریداری کنند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۲۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیب‌زمینی کیلویی چند؟

خسرو طالبی اظهار داشت: امروز قیمت هر کیلو سیب‌زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همین سیب‌زمینی با قیمت بیش‌تری به دست مصرف‌کننده می‌رسد و این یعنی نظارت صحیحی از تولید تا توزیع وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است، زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبار‌ها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می‌رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی، چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آن‌ها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد، ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزار تومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت‌های مردمی جهادی خدمت می‌کند.

دیگر خبرها

  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • نمایشگاه موزه عبرت ایران در شیراون افتتاح شد
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • برپایی نمایشگاه نساجی و پوشاک در یزد
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۳:۰۰
  • انتظار موج جدیدی از خدمت به منظور رضایتمندی شهروندان
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر