Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با حضور در پليس راهور تهران بزرگ از مرکز فرماندهي و کنترل هوشمند پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ بازديد کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از پليس، ظهر امروز "محمد جواد آذري جهرمي" وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات  با حضور در پليس راهور تهران بزرگ از مرکز فرماندهي و کنترل هوشمند پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ بازديد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سردار"حسين رحيمي" رئيس پليس تهران بزرگ در اين بازديد، با بيان اينکه ظرفيت معابر پايتخت يک چهارم تا يک هشتم تعداد خودروها است، گفت: در 70 درصد موارد، معابر به ويژه بزرگراهي مخصوصاً در صبح پر مي‌شود.
وي با بيان اينکه حضور پليس راهور تهران به نسبت بسياري از کشورها در معابر بيشتر است، تصريح کرد: مرکز مانيتورينگ و فرماندهي کنترل ترافيک پليس راهور تهران بزرگ يکي از مراکز پيشرفته در کشور است که بسياري از سامانه‌ها مانند داشبورد فرماندهي، سامانه محاسبه لحظه‌اي ترافيک خيابان، سامانه اعمال قانون و رصد تخلفات خودروها در اين مجموعه فعال است.
رحيمي افزود: در بحث رسيدگي به تصادف و خرابي خودروها، زمان حضور ماموران راهور به حداقل زمان ممکن رسيده و در تلاشيم با کمک وزارت ارتباطات اين مرکز کامل‌تر شود تا ترافيک شهر تهران به شکل بهتري مديريت و کمتر شود.
سردار محمدرضا مهماندار نيز در اين جلسه گفت: شهر تهران با بيش از 9 ميليون جمعيت ثابت، بيش از 4 ميليون خودرو و بيش از 3 ميليون موتورسيکلت شهري دارد که ديگر نمي‌توان آن را با ابزار سنتي کنترل کرد و بايد به سمت فناوري‌هاي نوين برويم که اين اقدامات شروع شده اما با نقطه مطلوب فاصله داريم.
وي خاطرنشان کرد: به زودي نخستين اپليکشين ارتباطي بين مردم و نيروي انتظامي راه‌اندازي مي‌شود که بتوانيم خدمات بهتري به مردم ارائه دهيم، با راه‌اندازي اين اپليکشين به دنبال اين هستيم که هم مردم بتوانند مشکلاتشان را لحاظ ترافيکي به ما منتقل کنند و هم تخلفات به نظر پليس برسد و از طرفي ديگر آمادگي داريم در عرصه‌هاي ديگر مانند وضعيت ترافيک، از طريق ساما‌نه‌ها، نرم‌افزارها و و اپليکيشن‌هاي توليد داخل استفاده کنيم
"محمد جواد آذري جهرمي" وزير ارتباطات نيز در اين بازديد اظهار کرد: کار ارزشمندي در پليس راهور تهران انجام شده، تهران ويترين کشور است و نمي‌توان آن را با شيوه سنتي کنترل کرد، در تهران بيش از 160 کيلومتر فيبر نوري در مسيرهاي اصلي داير شده و بيش از 2 هزار و 800 دوربين در سطح شهر نصب شده که  نگهداري از اين سيستم ها کار سختي است.
وي با بيان اينکه دو بار توسط سيستم هاي کنترل ترافيک جريمه شده، از خدمات پليس تشکر کرد.
جهرمي افزود: پيشنهاد من اين است که پليس شاخص هاي رسيدگي به ترافيک را به صورت آنلاين در اختيار مسيرياب‌هاي ايراني قرار دهد، اينکه در چه مسيرهايي ترافيک در مقايسه با سال هاي گذشته افزايش پيدا کرده است.
وزير ارتباطات تصريح کرد: امروز مسيرياب‌هاي داخلي ما رقابت خوبي با مسيرياب‌هاي خارجي دارند البته بايد به برخي از ديتاها دسترسي داشته باشند.
وي با بيان اينکه براي شهر هوشمند، مديريت نقل و حمل هوشمند اهميت دارد، گفت: پليس از اين هوشمندي بهره مي‌برد و ظرفيت مجموعه وزارت ارتباطات آماده همکاري با ناجا است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بازديد مرکز فرماندهي کنترل پليس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۴۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم

به گزارش همشهری آنلاین، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. زارع‌پور در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه های مشابه در حوزه های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، زارع پور با اشاره به فعالیت شرکت های دانش بنیان بسیاری در حوزه های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندار نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت ها و توانمندی های این کشور در حوزه های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد. وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا مرتبط سازد. ناکاداما لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

بیشتر بخوانید:

پروانه یکپارچه شبکه و خدمات به سه اپراتور ارتباطی اعطا شد

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، امکان تبادل هیئت های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه های همکاری بین طرفین در همه حوزه های مورد اشاره می تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری گردد.

کد خبر 848870 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات سازمان فضایی ایران شرکت پست ایران و اوگاندا اینترنت اوگاندا

دیگر خبرها

  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی