Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در نشست با شرکت‎های دانش بنیان حوزه اقتصاد دیجیتال که اعضای هیئت عامل و معاونان صندوق نیز در آن حضور داشتند، با اشاره به فعالیت این صندوق در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، اظهارکرد: صندوق نوآوری شکوفایی یک نهاد مالی است و فلسفه وجودی‌اش کمک به رشد ساختار اقتصاد دانش بنیان و حفاظت از این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان کوچک و بزرگ مشکل مالی روزمره نداشته باشند و تمام دغدغه‎شان تولید محصول و توسعه فعالیت باشد.   وحدت با اشاره به ارایه خدمات مختلف از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش بنیان، تصریح کرد: بعضی از این خدمات در حال حاضر لازم است و بعضی دیگر ضروری نیست. به طور مثال در بحث ارائه دفاتر کاری به شرکت‌های دانش بنیان به عنوان یک خدمت لازم باید بگویم مدلی که در حال حاضر در این حوزه وجود داشت مطلوب نیست و کاملا مشهود بود که شرکت‌ها هم از این مدل رضایت نداشتند.   رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: در مدل گذشته شرکت‎ها نمی‌توانستند از ملک‌داری منتفع شوند و مشکلات حاشیه‌ای دیگری هم داشت که سعی کردیم بعضی از فرآیندها را حذف و روال را تسهیل کنیم. زیرساخت‌های قانونی صندوق نوآوری و شکوفایی در حوزه تسهیلات کامل است وی با اشاه به همکاری با نهادهای واسطه‌ای مالی مانند صندوق‌های پژوهش و فناوری در اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: زیرساخت‌های قانونی و ابزارهای صندوق نوآوری و شکوفایی در حوزه تسهیلات کامل است؛ در حال حاضر با تامین مالی صندوق های پژوهش و فناوری از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی نیاز تسهیلات شرکت دانش‌بنیان کوچک رفع می‌شود و هدف صندوق کاهش تصدی گری در این بخش است.   رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه به خدمات جدیدی که این صندوق در دست اقدام دارد، اشاره کرد و گفت: درصددیم یک ابزار بیمه‌ای طراحی کنیم که هدفش این است که ۵۰ تا ۱۵۰ درصد آورده افراد در حوزه سرمایه‌گذاری را بیمه کند که مطمئن هستیم ضرر این کار برای صندوق از وام دادن ۱۱ درصدی کمتر است.   وی افزود: در این زمینه یا خود صندوق نوآوری و شکوفایی وارد می‌شود و این خدمت را ارائه می‌دهد و یا با یک شرکت بیمه به عنوان مجری، قرارداد بسته می‌شود. آمادگی شبکه بانکی کشور برای ارائه خدمات به  شرکت‌های دانش بنیان وی با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی در ارتباط با همکاری با بانک‌ها بسیار جدی است، گفت: اکثر مدیران عامل بانک‌ها ظرف ۱۰ روز گذشته به صندوق آمدند و به آنها اعلام کردیم که آماده‌ایم با همکاری شبکه بانکی کشور به شرکت‌های دانش بنیان خدمات متنوعی ارایه دهیم.   وحدت در پایان با تاکید بر اینکه اولویت ارائه خدمات صندوق در حوزه سرمایه‌گذاری، تسهیلات و توانمندسازی، نگاه به آینده و موضوعات پیش‌رو است، بیان کرد: شرکت‌هایی که در حوزه نیازهای آینده کشور فعالیت کنند و اعلام آمادگی کنند، مورد حمایت ویژه صندوق نوآوری و شکوفایی قرار می‌گیرند.   در ابتدای این نشست، مدیران عامل برخی شرکت‌های دانش‌بنیان فعال این بخش نقطه نظرات و دغدغه‌های خود را بیان کردند.

همچنین در ادامه این نشست، مهدی الیاسی عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در سخنان کوتاهی با تاکید بر همکاری این صندوق با شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال، اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دیجیتال بتوانند در فضای کسب و کار، حضور داشته باشند و کار کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۴۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان