Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، علی پژوهان مدیر عامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در آیین رونمایی کاتالیست SAC500 برای تولید پلی اتیلن سنگین، اظهار کرد: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی متولی دستیابی دانش فنی و فرایند تو آید محصولات پتروشیمی و پتروشیمیایی است که این محصولات در سه مرکز پتروشیمی تهران، شازند اراک و ماهشهر تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: در راستای خودکفایی، همکاری فی مابین شرکت های پژوهش و فناوری پتروشیمی و پتروشیمی شازند با امضای قرارداد ساخت کاتالیست صنعتی جهت تولید گرید برتر پایپ 100-PE در دستور کار قرار گرفت.

مدیر عامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی افزود: دستور تهیه کاتالیست در واحد صنعتی در جلسات مشترک کارشناسان شرکت پژوهش و فناوری و شرکت پتروشیمی شازند در چندین ماه نهایی و ساخت کاتالیست در واحد صنعتی در شهریور ماه ۱۳۹۷ آغاز گردید که در مراحل مختلف ساخت کاتالیست، تست های لازم نیز به انجام رسید. در مهر ماه و آبان ماه سال جاری کاتالیست در واحد نیمه صنعتی شرکت پژوهش و فناوری مورد ارزیابی کوتاه مدت و بلندمدت قرار گرفت و محصول لوله 100-PE تولیدی موفق به اخذ گواهینامه های کیفی از شرکت های معتبر داخلی گردید که نشان دهنده مشخصات فنی مطلوبتر نسبت به گریدهای مشابه خارجی است.

شایان ذکر است شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی پس از پژوهش های گسترده در سال های گذشته در حوزه کاتالیست های مورد نیز صنایع پتروشیمی موفق به کسب دانش فنی ساخت این کاتالیست گردیده و دانش فنی مربوطه به منظور تولید جهت کلیه واحدهای مصرف کننده داخلی در اختیار پتروشیمی شازند قرار گرفته است.
لذا در سال حمایت از کالای ایرانی، با اعمال سیاست های حاکمیتی و حمایت از تولیدات داخلی، این امر می تواند صرفه جویی ارزی بیش از ۱۵ میلیون یورو در سال برای کشور گردد.
در حال تکمیل...

169 / 279 پتروشیمی پژوهش دانش فنی کاتالیست

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پتروشیمی پژوهش دانش فنی کاتالیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۵۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • اولین اثر آذرنگاری ایران رونمایی شد
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی