Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی محمودی، گفت: با نزدیک شدن به اوج برداشت و حمل محصولات کشاورزی جنوب کرمان، کشاورزان عزیز در زمینه حمل محصولات خود از مراجعه به دلالان خودداری و مستقیما به شرکت های حمل و نقل مراجعه کنند

«مجتبی محمودی» معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان کرمان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: با نزدیک شدن به اوج برداشت و حمل محصولات کشاورزی جنوب استان، کشاورزان عزیز در زمینه حمل محصولات خود از مراجعه به دلالان خودداری و مستقیما به شرکت های حمل و نقل مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمودی، با بیان این مطلب که طرح نظارت بر شرکت های حمل و نقل بار در جنوب استان به صورت ویژه در 7شهرستان در حال اجرا است، افزود: همکاری کشاورزان و توجه به هشدارهای حمل و نقلی از بروز اختلال در شبکه حمل و نقل جلوگیری و زمینه سوء استفاده دلالان حمل ونقل را کاهش می دهد.

وی، با اشاره به این که در این فصل، از تمام ظرفیت این اداره کل برای سامان دهی حمل و نقل استفاده می کنیم، ابراز داشت: در راستای برخورد با متخلفان به ویژه شرکت های حمل ونقل، کمیسیون ماده 12فعال و با کوچک ترین تخلفی که سبب ضایع شدن حقوق کشاورزان به عنوان صاحبان بار و رانندگان شود، برخورد جدی می شود.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان کرمان، بیان داشت: علاوه بر کنترل نرخ حمل، تامین ناوگان برای حمل حاصل دسترنج کشاورزان، دغدغه اصلی مجموعه این اداره کل است و در حال حاضر روزانه حدود یک هزار و  ۷۰۰ دستگاه کامیون برای حمل وارد منطقه می شوند که این عدد در اوج برداشت به بیش از ۲ هزار دستگاه می رسد.

محمودی، از فعالیت  107 شرکت حمل و نقل بار در جنوب استان خبر داد و با بیان این مطلب که جنوب کرمان رتبه نخست بار خروجی از مبدا را در سطح کشور داراست، ادامه داد: برنامه ریزی برای جذب این تعداد کامیون که با دشواری های زیادی همراه است از 6 ماه قبل آغاز شده تا بتوانیم حاصل دسترنج کشاورزان منطقه را به موقع به بازار مصرف در داخل و خارج کشور منتقل کنیم.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری وحمل و نقل جاده ای جنوب استان کرمان، ضمن درخواست از کشاورزان، گفت: مطابق کرایه اعلام شده از سوی شرکت ها با نرخ اعلامی انجمن شرکت ها با توجه به این که ملاک پرداخت هزینه های حمل مبالغ قید شده در بارنامه است در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد را با شماره تماس 03443352139اطلاع دهند و شکایت های خود را به اداره کالا اطلاع دهند.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد خبرگزاری شبستان شهرستان آران و بیدگل آران و بیدگل حمل و نقل باری کشاورزان جنوب استان کرمان دلالان برخورد با دلالان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۶۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • واگذاری ۲ هزار و ۶۱۰ زمین در ۱۴ شهر جنوب کرمان
  • ۱۱ هکتار از اراضی دولتی در جنوب کرمان رفع تصرف شد
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • آغاز فروش اقساطی محصولات کرمان موتور + جدول
  • آغاز فروش اقساطی محصولات کرمان موتور (اردیبهشت ۱۴۰۳) + جدول
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است