Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در حاشیه مراسم سومین کنگره کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره در چهل سالگی انقلاب اسلامی از سامانه کرسی های نظریه پردازی و ترویجی رونمایی شد.

این سامانه به سه زبان، طرح های نظریه پردازی را دریافت می کند و بارگذاری طرح ها به صورت مکانیزه انجام می شود.

این پروژه حاصل همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، دبیرخانه هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاونت فرهنگی - پژوهشگاه علوم اجتماعی وانقلاب دانشگاه آزاد اسلامی به سرانجام رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه آزاد اسلامی به منظور ایجاد سامانه ای متمرکز برای اطلاع رسانی، شناسایی اصحاب نظر و مکانیزه کردن کلیه مراحل طرح نامه ها سامانه کرسی های نظریه پردازی و ترویجی را رونمایی کرده است.

هدف از رونمایی سامانه کرسی های نظریه پردازی و ترویجی

شناسایی و رصد نظریه ها و نوآوری های علمی و بومی، مشارکت فعال دانشگاهها و مراکز علمی و مطالعاتی در فرایند نظریه پردازی، ایجاد سامانه یکپارچه و سراسری، شناسایی افراد صاحب نظر در حوزه های مختلف علوم انسانی و معارف دینی، حمایت از اصحاب نظر معاصر و شناسایی گلوگاه های موجود از جمله اهداف ایجاد این سامانه بوده است.

ایجاد پایگاه جامع از پژوهشگران و نظریه پردازان در حوزه های مختلف علوم امسانی و معارف دینی، وضع شناسی امروز جامعه علمی کشور از حیث ظرفیت نظریه پردازی در علوم انسانی و مکانیزه کردن کلیه مراحل ارائه نظر از جمله اهداف اصلی رونمایی این سامانه بوده است.

کاربران اصلی سامانه رصد

واحد های دانشگاهی، شوراهای تخصصی، محققان و پژوهشگران و پایگاه اطلاع رسانی رصد کاربران اصلی سامانه رصد هستند. دریافت، داوری، ارتباط با مجری، اعلام نظر و ارتباط با شورای تخصصی برای برای پیش اجلاسیه و اجلاسیه به عهده واحد های دانشگاهی و شوراهای تخصصی بوده و مدیریت کامل پایگاه برای اخبار و اطلاع رسانی به عهده پایگاه اطلاع رسانی رصد خواهد بود. همچنین محققان و پژوهشگران نیز می توانند از ثبت طرح بر اساس روال بیان شده و مشاهده سیر طرح برای حصول نتیجه از این سامانه استفاده کنند.

امکانات مدیر و اعضا سامانه

مدیریت کامل پایگاه اطلاع رسانی، مدیریت کامل براعضاء سامانه، گزارش از طرح ها و مراحل آنها، ثبت اخبار، بخش نامه ها و پیامها، شورا تخصصی، واحد های دانشگاهی همکار، کمیته ها و نهاد، پشتیبانی فنی، پشتیبانی از انگلیسی و عربی در ورود اطلاعات از جمله امکانات مدیر سامانه است که در ویرایش و تکمیل اطلاعات دسترسی کامل دارد.

مدیریت کامل اطلاع فردی، مدارج علمی، مقالات، کتب، سوابق آموزشی، اجرائی و پژوهشی، ارسال طرح نامه، دسترسی به اخبار، ارسال پیام برای اعضاء، مشاهده وضعیت طرح و مشاهده شورا تخصصی، واحد های دانشگاهی همکار پشتیبانی فنی از جمله امکانات اعضاء سامانه خواهد بود.

نحوه ثبت طرح نامه و روند بررسی

برای نحوه ثبت طرح نامه ابتدا باید ثبت زبان نگارش، عنوان و چکیده طرح انجام شود، سپس همکاران طرح مشخص و پاسخ به پرسش های لازم انجام می شوند. در ادامه باید شورا تخصصی تعیین شوند و دانشگاه انتخاب شود.

پس از ثبت طرح نامه، بررسی اولیه طرح نامه در شورای تخصصی صورت می گیرد و پیش اجلاسیه و ارسال نتایج و مستندات به دبیرخانه ارسال خواهد شد. سپس طرح در دانشگاه انتخاب شده بررسی می شود و در نهایت داوران و شورای تخصصی نظر نهایی را اعلام خواهند کرد.

امکانات مدیر شورای تخصصی

دریافت طرح نامه، طرح در جلسه شورا تخصصی، صدور پیش اجلاسیه و اجلاسیه و دریافت مستندات امکانات درنظر گرفته شده برای مدیر شورا تخصصی است.

دریافت طرح نامه ها و مشاهده اطلاعات کامل و مستندات طرح نامه، دریافت طرح نامه ها در شورا تخصصی، تعریف ارزیابان به عنوان داور در سامانه و ارسال طرح نامه، تعیین اطلاعات پیش اجلاسیه در سامانه و اطلاع رسانی به واحد دانشگاهی مجری و دریافت مستندات و صوت جلسات از طریق سامانه از جمله امکانات کلی مدیر شورا است.

چشم انداز سامانه رصد

ایجاد شبکه علمی از محققان این حوزه برای ایجاد بستر ارتباطی سازنده، دریافت طرح نامه از سایرکشورها، ارتباط با سایر سامانه های موجود کشور به ویژه سامانه ترویجی و ایجاد پایگاه کامل و جامع از محققان حوزه علوم انسانی و معارف دینی چشم انداز کلی سامانه رصد است تا بستری برای گسترش در حوزه علوم انسانی در دانشگاه ها باشد.

سامانه به گونه ای طراحی شده است که امکان گسترش زبانها در آن به سادگی ممکن است و در فرمت ابتدایی این سامانه با سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی عضو گیری می کند و برای گسترش زبان های بیشتر هیچ محدودیتی وجود ندارد.

این سامانه اهدافی همچون روال مکانیزه برای طرح‌ها، مشارکت واحد‌های دانشگاهی و حمایت از افراد صاحب‌نظر برای سامانه شناسایی و رصد نظریه‌ها و نوآوری‌های علمی و بومی را در دستورکار دارد.

در سامانه چشم اندازهایی همچون ارتباط با سامانه‌های دیگر، دریافت طرح‌نامه از سایر کشورها و ایجاد شبکه علمی از محققان نیز درنظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

28 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی رصد سامانه نظریه پردازی نقد مناظره پژوهشگاه واحد قزوین کاربران طرح نامه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی رصد سامانه نظریه پردازی نقد مناظره پژوهشگاه واحد قزوین کاربران طرح نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۷۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مجدد ثبت‌نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: شرایط استفاده از تسهیلات بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ با هدف انجام تعمیرات و بهسازی ناوگان اتوبوس در استان اعلام شد و مالکانی که متقاضی استفاده از این تسهیلات هستند، برابر سهمیه اختصاص یافته به استان از سهمیه کشوری می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.
با توجه به محدودیت منابع اعتباری، اولویت پرداخت با ناوگان فعال مدل پایین، در حال بازسازی، نیاز به بازسازی و دارای کارکرد مناسب (حداقل ۱۲۰ صورت وضعیت) در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ است.
متقاضیان از امروز ۱۰ اردیبهشت ماه به مدت سه روز می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع تسهیلات به نشانی اینترنتی https://t ۱۸.rmto.ir ثبت نام کنند.
به گفته معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان، همه مراحل ثبت‌نام و معرفی به بانک به‌صورت سامانه‌ای بوده و نیاز به مراجعه حضوری مالکان نیست.
فواد غزیعلی به شرایط و ضوابط تسهیلات اشاره کرد و افزود: شرایط سنی متقاضیان ۱۸ تا ۷۰ سال است و تقاضای کتبی مالک ناوگان، نرخ سود تسهیلات ۱۵ درصد، دوره بازپرداخت حداکثر ۶۰ ماه، مبلغ پرداخت تسهیلات بازسازی برای اتوبوس حداکثر ۷۰۰ میلیون تومان و عدم دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان در سال‌های گذشته از جمله این شرایط است.

دیگر خبرها

  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • تمدید مهلت نام‌نویسی بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی
  • آغاز مجدد ثبت‌نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری» + مراحل گزینش و مدارک امتیازآور
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم