Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@21:05:14 GMT

منطقه آزاد اردبیل اوایل سال آینده نهایی خواهد شد

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۹۷۲۴۹

منطقه آزاد اردبیل اوایل سال آینده نهایی خواهد شد

استاندار اردبیل گفت: با برنامه‌ریزی دقیق سازمان جهاد کشاورزی و سمت سال آینده ساماندهی بازار سیب‌زمینی و صادرات این محصول در اولویت کار قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، اکبر بهنام‌جو در جلسه کارگروه صادرات غیرنفتی در اردبیل اظهار کرد: ما سعی می‌کنیم در اولین جلسه سال آینده به صورت دقیق گزارشی از عملکرد دستگاه‌های مختلف را در حوزه صادرات غیرنفتی شاهد باشیم تا روند کارها براساس سند جامع صادرات که در استان اردبیل به همت اتاق بازرگانی تهیه و تدوین شده، به پیش برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه به نسبت سال‌های گذشته صادرات این استان رشد کمی و کیفی خوبی پیدا کرده است، تصریح کرد: همچنان با وجود پتانسیل و توانمندی استان در صادرات محصولات متنوع، ما از رویه مطلوب‌تر فاصله داریم که امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های دقیق و اهداف تعریف شده بتوانیم کار را به شکل شایسته در این حوزه به پیش ببریم.

استاندار اردبیل گفت: در برنامه‌ریزی‌های سال آینده شایسته است در جلسات صادرات غیرنفتی موضوع اتصال ریلی استان اردبیل به آذربایجان از طریق منطقه پارس‌آباد مورد بررسی قرار گرفته و ابعاد مختلفی از این موضوع مد نظر قرار گیرد.

بهنام‌جو با انتقاد از وضعیت نامناسب برای صادرات فرش و صنایع دستی از گمرکات استان اردبیل، افزود: اصلاً قابل قبول نیست که صادرات فرش این استان با برند و شهرت خاص از طریق قم انجام شود، در حالی که ما با ثبت این میزان صادرات فرش می‌توانیم رقم کیفی صادرات خود را ارتقا دهیم.

وی ساماندهی صادرات فرش و محصولات صنایع دستی را در استان اردبیل به عنوان یک اولویت جدی بیان کرد و ادامه داد: ما در کنار شناسایی بازارهای هدف صادرات، باید تولیدکنندگان را به سمت تولید محصولات با محوریت صادرات سوق دهیم که در این زمینه خریدار کشت و صنعت مغان در تلاش است تا بازاریابی خوبی را برای محصولات خود در آذربایجان انجام دهد.
 
منطقه آزاد اردبیل اوایل سال آینده نهایی خواهد شد

استاندار اردبیل در ادامه به طرح توسعه فرودگاه و افزایش تعداد پروازها به این فرودگاه اشاره کرد و گفت: طرح توسعه فرودگاه پارس‌آباد مد نظر است و امیدواریم این فرودگاه فعالیت مجدد خود را با پروازهای متنوع در طول هفته آغاز کند.

بهنام‌جو ضرورت حمایت از تولید محصولات صادرات‌محور را یادآور شد و اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت باید سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان را در این زمینه مورد حمایت و همراهی جدی قرار دهند.

وی به وضعیت صادرات سیب‌زمینی و نابسامانی شکل‌ گرفته در این زمینه اشاره کرد و افزود:‌ در سال آینده باید میزان تولید، نیاز داخلی و میزان صادرات محصول سیب‌زمینی به عنوان محصول استراتژیک این استان مورد توجه قرار گیرد تا نابسامانی در این حوزه به پایان برسد.

بهنام‌جو در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: با توجه به اینکه در اردیبهشت ماه سال آینده پرونده منطقه آزاد در مجلس به تصویب نهایی خواهد رسید، امیدواریم در بهار سال آینده منطقه آزاد استان اردبیل نهایی شده و زمینه عملیاتی شدن آن را شاهد باشیم.

رئیس شورای اشتغال استان تصریح کرد: قطعاً راه‌اندازی منطقه آزاد و اتصال خط ریلی اردبیل به پارس‌آباد و جمهوری آذربایجان تحولی را در حوزه صادرات در استان اردبیل رقم خواهد زد.

وی خاطر نشان کرد: تمام تلاش ما بر این است تا با راهکارهای مناسب در کنار افزایش میزان صادرات، نمایشگاه دائمی محصولات استان را نیز راه‌اندازی کنیم تا از این طریق محصولات ما به کشورهای مختلف و تجار آنها معرفی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه آزاد اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۷۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور

 معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵ میلیون دلار محصولات صنایع دستی استان به خارج از کشور ارسال شد، که این میزان در مقایسه با صادرات هفت میلیون دلاری سال ۱۴۰۱، رشد دو برابری داشته است.


نورالله عبداللهی با بیان اینکه این آمار صادراتی جدا از ارسال شخصی هنرمندان است، افزود: دست بافته‌های داری، سفال، قلمکار و محصولات چوبی و فلزی همچون مینا از صنایع دستی است که در کشور‌های خارجی خریداران زیادی دارد.


معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ادامه داد: آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان، عراق و افغانستان از کشور‌های مقصد صادراتی گمرکی صنایع دستی استان اصفهان هستند.


به گفته مجد الدین تاج رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان، استان اصفهان ۱۰۰ هنرمند شناسنامه دار فعال دارد.


استان اصفهان با داشتن یک سوم صنایع دستی جهان، مهد این هنر‌های دستی است.


۶۰۲ رشته صنایع دستی در دنیا شناسایی شده که ۲۹۹ رشته آن مربوط به ایران و از این تعداد، استان اصفهان میراث دار ۲۰۰ رشته است.


رشته‌های مینا، قلمکار، گلیم، قلمزنی، خاتم، فیروزه کوبی، منبت، خراطی و سفال از جمله صنایع دستی بومی استان اصفهان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • آغاز ضبط مناظرات دور دوم انتخابات؛ اوایل هفته آینده در لرستان
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی