Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میناب‌ گفت: هجوم کرت‌های دریایی مهاجم به سطح 40 هزار هکتار از اراضی بخش های مرکزی و بندزرک میناب به آفتی تبدیل شده که باید با آن مبارزه کرد.

‌به گزارش ایلنا، خسرو بهرامی نژاد در نشستی خبری از اجرای 10 پروژه بزرگ آبخیزداری با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی در سطح شهرستان خبر داد و گفت: یک پروژه بزرگ دیگر نیز در حوزه آبخیزداری در بخش سندرک با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان در دست اجرا و سه پروژه دیگر هم در دست مطالعه و بررسی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میناب، در خصوص رفع تصرف اراضی ملی در شهرستان، گفت: از ابتدای سال تاکنون حدود 168 هکتار از اراضی ملی از دست متصرفین خلع ید شده است.
 
وی، افزود: از سطح 530 هزار هکتار از کل اراضی شهرستان حدود 218 هزار هکتار پروژه کاداستر(حدنگاری اراضی) روی آن انجام شده است.
 
بهرامی‌نژاد، گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از 3 هزار 500 هکتار به مسکن و شهرسازی و بنیاد مسکن و حدود 3 هزار 450 هکتار جهت اجرای طرح‌های صنعتی و کشاورزی به متقاضیان تحویل شده است.
 
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میناب، اظهار کرد: 163 هزار و 500 هکتار حفاظت مشارکتی اراضی و جنگل ها با مردم محلی و بهره بردارن صورت گرفته است.
 
این مقام مسئول، بیان کرد: در خصوص کنترل گونه مهاجم سمر(کرت دریایی) نیز که به آفتی تبدیل شده و مقدار آب موجود در دشت هم توسط این گونه درختی از بین می‌رود باید مبارزه صورت گیرد که تاکنون حدود 500 هکتار از اراضی ملی میناب با حجم 4 هزار و 700 تن برداشت این گونه مهاجم صورت گرفته است.
 
بهرامی نژاد با بیان اینکه دیگر هیچگونه مجوز جدیدی مبنی بر برداشت شن و ماسه در رودخانه میناب صادر نمی‌شود، یادآور شد: 12 معدن شن و ماسه در میناب مشغول به فعالیت هستند که باید کم کم معادن سطح رودخانه با توجه به معضلات زیست محیطی که بوجود می آورند جمع آوری شوند.
 
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میناب، گفت: پارک جنگلی میناب با وسعت 24 هکتار از گونه‌های آبدوست نظیر کنوکارپوس و اکالیپتوس شکل گرفته بود که همین امر با توجه به خشکسالی های اخیر منجر به خشک شدن چاه آب موجود در پارک شده بود.
 
وی، ادامه داد: پس از بررسی‌های کارشناسان تصمیم بر این گرفته شد تا این گونه ها را با درختان محلی و کم آب نظیر کنار جایگزین نمائیم که در صورت تامین اعتبار هزینه تجهیز چاه آب موجود، حدود یک چهارم محدوده پارک در فاز اول را از گونه های محلی ذخیره سازی کنیم.
 
بهرامی نژاد، اظهار کرد: 102 سازه آبخیزداری در میناب وجود دارد که این تعداد حدود 34 میلیون متر مکعب ظرفیت آبگیری را دارند.
 
وی‌ خاطرنشان کرد: حدود 60 هزار هکتار رویشگاه آویشن در سطح شهرستان میناب وجود دارد که پیش بینی می‌شود با توجه به ‌بارندگی‌های اخیر بیش از 30 تن از این گیاه دارویی برداشت شود.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 خشکسالی زیست محیطی صندوق توسعه ملی مسکن منابع طبیعی و آبخیزداری 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۸۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به گفته معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی اجرای این میزان عملیات آبخیزداری، ۷۰ درصد خسارت سیل‌ها ر ا کاهش داده است.
باقری معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری یزد درباره یکی از این طرح‌ها گفت: طرحی است که ۷ الی ۵۰ هزار متر مکعب حجم آبگیری آن هست که شدت سیلاب را کاهش می‌دهد.
آقای راهداری مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چابهار گفت: در حدود ۲۵۰ سازه آبخیزداری که در این منطقه داشتیم توانست حدود ۲۰۰ میلیون متر مکعب روان آب رو هدایت کند.
خردمند معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری بوشهر گفت: حدود ۴۱۶ سازه آبخیزداری رو ساختیم حجم مخزن این سازه‌ها بیش از ۶ و نیم میلیون متر مکعب هست که در این بارندگی اخیر بیش از ۸۰ درصد این سازه‌ها آبگیری شده است.
وحید معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: ما عملا بتوانیم ۱۰ تا ۲۰ درصد میزان آبی که تبخیر و تعرق می‌شود و از دسترس خارج می‌شود را جلوگیری بکنیم حدود ۳۰ تا ۵۰ میلیارد متر مکعب ذخیره سازی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کاهش ۷۰ درصدی خسارت سیل با اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • تزریق ۲۰۷ میلیون مترمکعب آب به سفره زیر زمینی