Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس شورای شهر همدان با بیان اینکه تمامی طرح‌های اثرگذار عمرانی و شهرسازی باید پیوست‌ پدافند غیرعامل داشته باشند، گفت: اطلاعات موجود در شهرداری همدان نیاز به بروزرسانی داشته و برای این امر باید راه و شهرسازی، سازمان نقشه‌برداری و استانداری با شهرداری همکاری کنند تا تصمیم‌گیری‌ها به نتیجه مطلوب برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع، حمید بادامی‌نجات ظهر امروز در کمیسیون شهرسازی معماری شورا با محوریت بکارگیری پدافند غیرعامل در طرح‌های توسعه شهری،با تأکید بر اینکه توجه به پدافند غیرعامل از الزامات حوزه‌های اجرایی مدیریت شهری است، گفت: شهرداری همدان باید در تمامی حوزه‌ها که به طور قطع در معرض آسیب هستند، به مباحث پدافند غیرعامل توجه ویژه داشته باشد.

وی افزود: داده و دیتا نرم‌افزاری شهرداری همدان در یک محل مشخص ذخیره می‌شود که چندین بار حفاظت از این داده‌ها در قالب سرور و پشتیبان مورد تأکید قرار گرفته و مقرر شده بود تا پایان سال عملیاتی شود.

نایب رئیس شورای شهر همدان با تأکید بر اینکه تمام داده‌های شهر نیازمند حفاظت است و جزو پدافند غیرعامل محسوب می‌شود، بیان کرد: باید این مهم مورد توجه ویژه قرار گیرد، هرچند اقدامات خوبی در حوزه ساختاری و فیزیکی شهرداری انجام شده است.

وی تأکید کرد: تمام اقدامات مطالعاتی و تدوین شرح خدمات آن باید مصوبه مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر همدان را داشته باشد.

بادامی‌نجات با بیان اینکه باید تمامی طرح‌های اثرگذار عمرانی و شهرسازی پیوست‌ پدافند غیرعامل داشته باشند، گفت: پروژه‌هایی از جمله پیاده‌راه‌سازی اکباتان و میدان امام(ره)، تقاطع غیرهمسطح آیت‌ا... نجفی و میدان سپاه، آرام‌سازی بلوار ارم و... به عنوان ضرورتی غیرقابل انکار باید دارای پیوست و مطالعات پدافند غیرعامل باشند.

وی ادامه داد: اطلاعات حوزه پدافند غیرعامل در حوزه مدیریت شهری همدان باید تکمیل‌تر شود و از سوی دیگر ارتباط تنگاتنگی بیان مشاور طرح جامع و مدیریت بحران وجود داشته باشد تا بتوانیم مشاوره به قیمت حوزه مجدد بحران را یاری دهد.

نایب رئیس شورای شهر همدان با بیان اینکه با بالا رفتن دانش و در مقابل ایجاد حساسیت بیشتر، مبحث پدافند غیرعامل در جامعه ترویج می‌یابد، یادآور شد: اطلاعات شهرداری همدان نیاز به بروزرسانی دارد که این امر مستلزم همکاری تنگاتنگ دستگاه‌های اجرایی از جمله راه و شهرسازی، سازمان نقشه‌برداری و استانداری است تا شهرداری را به منظور داشتن دیتا و داده‌های دارای اطلاعات بروز و مناسب‌تری یاری دهند تا بتوانیم در تصمیم‌گیری‌ها بهتر عمل کنیم.

در ادامه رئیس شورای اسلامی شهر همدان با توجه به اینکه پدافند غیرعامل لازمه رسیدن به توسعه پایدار از طریق افزایش پایداری عمومی شهروندان در حوزه مدیریت شهری است، گفت: این مهم از طریق تسهیل مدیریت بحران در مقابل بحران ها و تهدیدها موجب ارائه خدمات بهتر توسط مدیریت شهری میشود.

کامران گردان اظهار کرد: مباحث پدافند غیرعامل و استفاده از منافع آن، ضرورتی شرعی، عقلی، عرفی و قانونی است.

وی افزود: کاهش آسیب‌پذیری و بالا بردن توان درونی جامعه، افزایش آستانه مقاومت اجتماعی، حفظ و ارتقای سرمایه‌های کلان و همچنین افزایش سطح بازدارندگی از مهم‌ترین اهداف پدافند غیرعامل است.

* اجرای الزامات پدافند غیرعامل در شهرداری

معاون خدمات شهری شهرداری همدان در ادامه با تأکید بر اینکه پدافند غیرعامل مبحث فراسازمانی است که باید مدنظر قرار گیرد، گفت: عملکرد حوزه پدافند غیرعامل شهرداری همدان در چهار حوزه مدیریت بحران و پدافند غیر عامل به صورت متمرکز، سازمان آتش‌نشانی، حوزه عمرانی و شهرسازی تقسیم می‌شود که تاکتون اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وحید علی‌ضمیر با اشاره به اقدامات حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، افزود: در این حوزه اثرگذار شهری، آموزش به‌ویژه آموزش شهروندی و پروژه‌های مطالعاتی مطرح است که در زمینه شرح خدمات پدافند غیرعامل اقدامات اولیه صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اجرایی شدن الزامات پدافند غیرعامل در شهرداری همدان، گفت: این مهم به طور قطع در نظر گرفته خواهد شد و همدان از شهرهای پیشرو است.

* آموزش و آگاه‌سازی مردم در حوزه پدافند غیرعامل

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری همدان هم اظهار کرد: بر اساس نظرسنجی انجام شده، ۷۸ درصد مردم هنوز از اهمیت پدافند غیرعامل آشنایی ندارند که آموزش و آگاه‌سازی مردم را در دستور کار ویژه قرار داده‌ایم.

عبدالله امیری با اشاره به برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای لایه‌های مختلف جامعه، فت: پدافند غیرعامل به معنای مسئول‌سازی است و از سوی دیگر بهترین راه جلوگیری از آسیب‌ها و بحران‌های اجتماعی، پیشگیری و مسئولیت‌پذیر شدن افراد جامعه است.

وی تأکید کرد: انتظار می‌رود بر اساس مفاد قانونی و رهنمودهای مقام معظم رهبری، پیوست مطالعاتی پدافند غیرعامل در طرح‌های توسعه شهری و عمرانی لحاظ شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۸۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.   به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.   وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است.    احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است.   از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است.    صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛   نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود.    وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رویدادهای فرهنگی برای «خرم‌آباد»
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران