Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی گفت: خوشبختانه با پیگیری‌هایی که صورت گرفت به ناوگان حمل آب خراسان جنوبی ۱۰ دستگاه اضافه شد که ۵ دستگاه تانکر سیار آبرسان و ۵ دستگاه خودروی سبک کمک‌دار است. ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۹ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسین حسین‌پور ظهر امروز در مراسم بهره‌برداری و واگذاری 10 دستگاه خودروی آبرسان به خراسان جنوبی اظهار داشت: در خراسان جنوبی 81 هزار نفر جمعیت عشایری که بالغ بر 15 هزار خانوار هستند وجود دارد که این افراد در اقصی نقاط استان به خصوص نقاط مرزی زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تأمین آب شرب عشایر اشاره کرد و افزود: یکی از وظایف و رسالت‌های مهم در زمینه جامعه عشایری و جامعه هدف تامین آب شرب بهداشتی آنان است.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی با بیان اینکه حدود 50 درصد از جامعه عشایری خراسان جنوبی از آب شرب بهداشتی برخوردار نیستند بیان کرد: این میزان معادل 7 هزار و 500 خانوار عشایری است.

همدان| 14 روستای فامنین از آبرسانی سیار بهره‌مند شدندآبرسانی سیار به مناطق زلزله‌زده از طریق 20 دستگاه در حال انجام استجیره‌بندی و آبرسانی سیار در 120 روستای استان مرکزی انجام شد

حسین‌پور با بیان اینکه یک میلیون و 200 هزار راس دام توسط عشایر خراسان جنوبی جمع‌آوری می‌شوند تصریح کرد: آب شرب 50 درصد از جمعیت عشایری و دامی که دارند از طریق تانکر انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 15 دستگاه تانکر آبرسان در اختیار ما است و 10 دستگاه تانکر نیز از بخش خصوصی در اختیار داریم خاطرنشان کرد: با وضعیت موجود روزانه 400 متر مکعب به طور متوسط به مناطق عشایری آب حمل می‌شود.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی یادآور شد: با پیگیری‌هایی که صورت گرفت به این ناوگان 10 دستگاه اضافه شده که 5 دستگاه تانکر سیار آبرسان و 5 دستگاه خودروی سبک کمک‌دار است.

حسین‌پور اظهار داشت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در شورای عشایر متعهد شدند به همان نسبتی که از طریق سازمان امور عشایر خودرو تامین اعتبار کنیم و تحویل بگیریم از محل منابع استانی نیز به همین نسبت خودرو تامین شود که تاکنون این امر محقق نشده و امید است زمینه‌ای فراهم شود که 10 دستگاه خودروی استانی نیز به ویژه 5 دستگاه خودروی سنگین تامین شود.

وی هزینه اولیه خرید تانکرها را یک میلیارد و 700 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: در حال حاضر بیش از 3.5 میلیارد تومان ارزش 5 دستگاه تانکر آبرسان است که در سال گذشته به یک میلیارد و 700 میلیون تومان خریداری شده است.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی با بیان اینکه هزینه خرید 5 دستگاه خودروی کمک‌دار که در یک سال گذشته خریداری شده و امروز تحویل داده شده است نیز 360 میلیون تومان است که در حال حاضر ارزش این خودروها نیز 600 میلیون تومان است.

انتهای پیام/ ت

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۹۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از آغاز دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان با حضور بیش از ۷۵ آلاچیق و غرفه در شهر جعفرآباد بیله‌سوار خبر داد.

حسن محمدی ادیب گفت: این جشنواره با حضور عشایر سراسر استان و گروه‌هایی از کشورهای منطقه در روزهای ۶ و ۷ اردیبهشت ماه در شهر جعفرآباد شهرستان بیله‌سوار برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: در این جشنواره ۴۵ آلاچیق عشایری شامل ۳۵ آلاچیق عشایر استان اردبیل و ۱۰ آلاچیق از سایر نقاط کشور حضور دارند و به ارائه فرهنگ و زندگی عشایری می‌پردازند.

به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی استان اردبیل وی با اشاره به اینکه آلاچیق‌های عشایری از استان‌های کهکیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، آذربایجان شرقی و غربی و چند استان دیگر در این جشنواره حضور دارند، تأکید کرد: همچنین در این جشنواره ۳۰ غرفه صنایع‌دستی و محصولات فرهنگی نیز حضور دارند که به ارائه محصولات اقوام مختلف می‌پردازند.

محمدی ادیب ادامه داد: انتظار می‌رود که همانند دوره‌های قبل جشنواره کوچ عشایر در این دوره نیز در روز جمعه با استقبال پرشمار علاقمندان روبرو باشیم و برنامه‌های مختلفی مانند کوچ نمادین، عروسی عشایری، بازی‌های بومی و محلی، مسابقه تیراندازی با کمان سنتی، شو اسب، مسابقه برترین قوچ مغان، مسابقه لباس سنتی و مسابقه برترین آلاچیق عشایری نیز در این جشنواره برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • ۱۹۰۰ دستگاه خودرو شوتی در خراسان جنوبی متوقف شد
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت
  • عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند