Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ناهید پرویزپور روز چهارشنبه در آیین افتتاحیه جشنواره بازی‌های بومی و محلی زنان روستایی (دا) در روستای قعله ‌سنگی خرم‌آباد اظهار داشت: لرستان پیشینه غنی از بازی‌ های بومی و‌ محلی دارد که در عین سادگی از درون مایه عمیق و پرباری برخوردار بوده و سرمایه فرهنگی این استان محسوب می‌شود.
وی گفت: بازی‌ های بومی و محلی انتقال دهنده خرده ‌فرهنگ‌ها، آداب و رسوم محلی و منطقه‌ای هستند و نقش مهمی در حفظ میراث گذشتگان دارند و حکایت از مناسبات اجتماعی پیشینیان بوده و احیاء و تقویت آن از ضرورت زیادی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: یکی دیگر از کارکردهای مهم بازی‌ های بومی و محلی ایجاد تحرک و نشاط اجتماعی در افراد جامعه است و رفتارهای مثبتی از جمله احترام به دیگران، درک مفهومی و عملی رقابت سالم، کارگروهی و تلاش در جهت رسیدن به هدف مشترک را در افراد تقویت می‌کند.
پرویزپور اضافه کرد: زنان روستایی در میان جامعه زنان بسیار زحمت‌کش و کم‌توقع هستند و در طول سال نقش ‌های سنگین و کارهای متعددی علاوه بر مسئولیت امورات منزل از جمله کار در مزارع کشاورزی، دامداری و تولید صنایع دستی دارند.
وی بیان کرد: توجه به اوقات فراغت، سلامت و نشاط اجتماعی این قشر از زنان مهم است و برگزاری این‌گونه جشنواره‌ها به‌ مناسبت‌های مختلف زنان روستایی را به ورزش و تحرک ترغیب و تشویق می‌کند و اقدام قابل توجهی است و ضرورت دارد دستگاه‌های متولی هم‌چون میراث فرهنگی، آموزش و پرورش، صداوسیما و جهاد کشاورزی در سیاست‌گذاری‌های خرد و کلان نگاه ویژه‌ای به این مقوله داشته باشند.
3210/6060
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 آداب و رسوم آموزش و پرورش جامعه سرمایه صنایع دستی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۰۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوش‌آمد پورموسوی به ملوان و امیدواری به پیروزی

به گزارش "ورزش سه"، سیروس پورموسوی سرمربی تیم استقلال خوزستان در نشست خبری پیش از بازی با ملوان در گفت‌وگو با خبرنگاران حاضر شد و گفت: ابتدا یک هسته نباشید به آقای محمدی، مدیرعامل اسبق گروه ملی می‌گویم و به‌عنوان فرد غیر بومی واقعا به ورزش استان کمک کرده و نگاه ویژه داشت. می‌توانیم به دو نکته در این بحث اشاره کنیم. ابتدا باشگاه استقلال خوزستان را که به مرحله فروش رسیده بود، با مشارکت ایشان این تیم را ساپورت کرد و منابع مالی‌اش را تامین کرد. اکنون اگر در لیگ برتر حضور داریم ایشان از مهره‌های اصلی این صعود بوده. در مورد دوم هم راه‌اندازی ورزشگاه غدیر که ورزشگاه ملی ماست ولی مخروبه شده بود که حالا زنده شده. می‌توانیم از زحمات آقای محمدی همچنان یاد کنیم که با تلاش‌های ایشان این ورزشگاه راه‌اندازی شد.

سرمربی استقلال خوزستان درباره بازی فردا و شرایط تیمش گفت: به تیم ملوان خوش‌آمد می‌گویم و بازی فردا قطعا بازی سختی خواهد بود. در بازی رفت هم بازی سختی را در حضور تماشاگران انجام دادیم و امتیاز هم گرفتیم. الان به ۳ امتیاز بازی فردا امیدوار هستیم و حضور هواداران در بازی فردا به ما کمک خواهد کرد تا این سه امتیاز را به دست آوریم.

پورموسوی درباره نحوه آماده‌سازی تیمش توضیح داد: ما بعد از بازی با سیرجان ریکاوری کردیم و شرایط روانی خوبی داشتیم اما اتفاقاتی و مصاحبه‌‌هایی به وجود آمد که به باشگاه هجمه وارد کرد.

درباره شرایط استفاده از بازیکنان جوان‌تر توضیح داد: یکی از ویژگی تیم ما در نیم فصل دوم باوری بود که تبدیل به اعتماد شد. در بازی با آلومینیوم و گل‌گهر دیدیم که توانستیم وقتی عقب بودیم به بازی برگردیم. امیدوار هستم فردا از شروع بازی این اعتماد و باور در بازیکنان ما وجود داشته باشد و بتوانیم از آغاز از آن استفاده کنیم. من هر جا کار کرده‌ام، تمام هدفم همین است که از جوانان استفاده کنیم. در فوتبالی که همه دنبال بازیکنان میلیاردی هستند، تیم‌هایی مثل استقلال خوزستان، پیکان و هوادار به این سمت می‌روند چون بضاعت مالی ما نمی‌رسد. ۴-۵ تیم اول دنبال بهترین‌ها هستند، تیم‌های وسط باتجربه‌ترها را جذب می‌کنند و ما به سراغ بازیکنان جوان و بومی می‌رویم که فکر کنم ۸۰ درصد تیم ما بازیکنان بومی و از آکادمی بودند.

دیگر خبرها

  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • خوش‌آمد پورموسوی به ملوان و امیدواری به پیروزی
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • برگزاری جشنواره بازی‌های محلی و بومی در روستای گورزانگ به مناسبت روز ملی خلیج فارس + تصاویر
  • جشنواره بومی محلی در روستای شورجستان آباده
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی