Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی بیرانوند دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان ظهر چهارشنبه در ستاد مبارزه با مواد مخدر بروجرد، گفت: شورای مبارزه با مواد مخدر در آستانه نوروز موظف است در راستای اجرای فرهنگ پیشگیرانه با کمک آموزش و پرورش، اداره تبلیغات اسلامی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گام‌های بیشتری بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرورت جمع‌آوری معتادان متجاهر از سطح شهر بروجرد

وی، افزود: این امر سال گذشته در سطح شهرستان به خوبی انجام شد و انتظار داریم امسال هم به نحو احسن تحقق پیدا کند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان، تصریح کرد: در برخی مواقع مشاهده می‌کنیم که جمع‌آوری معتادان متجاهر با متکدیان تداخل پیدا کرده است که این موضوع باید با نظارت برطرف شود.

بیرانوند، ادامه داد: شهرداری و نیروی انتظامی موظف هستند همکاری لازم را برای جمع‌آوری معتادان متجاهر و هدایت آنها به مرکز استان برای اسکان را داشته باشند.

وی، تاکید کرد: ستاد اعلام کرده است که امسال باید ۴۵۰ معتاد متجاهر در مرکز استان اسکان دهیم که البته با توجه به ظرفیت بروجرد نباید این تعداد در مرکز استان مستقر شوند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان با بیان اینکه انتظار می‌رود نسبت به جمع‌آوری معتادان متجاهر در اسرع وقت و هدایت آنها به مرکز ماده ۱۶ شهرداری اقدام شود، اظهار داشت: در سال آینده دیگر این مشکل را نخواهیم داشت چرا که ستاد مبارزه با مواد مخدر با سپاه استان تفاهم نامه‌ای منعقد کرده مبنی بر ایجاد اردوگاه معتادان متجاهر استان، که هم اکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امید است در ابتدای سال آینده پذیرای این امر در سطح استان باشیم.

بیرانوند، گفت: تمامی دستگاه‌های مربوطه وظیفه دارند همکاری لازم را داشته باشند تا معتادان متجاهر در سطح شهرستان‌ها و استان جولان ندهند.

کمپ‌های ترک اعتیاد با کمبود روانشناس و پزشک مواجه هستند

وی، تاکید کرد: شهرداری و نیروی انتظامی موظفند از جولان معتادان متجاهر در سطح شهر جلوگیری کنند و نگذارند مسافران نوروزی با این دیده زشت اجتماعی مواجه شوند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان، در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به تعطیل شدن مرکز آوای سلامت بروجرد در یک ماهه گذشته، ادامه داد: باید نظارت بیشتری بر مراکز «ام ام تی» در شهرستان شود و مسئولان باید بدانند دوره درمان بیماران این مراکز را نمی‌توان به بخش خصوصی محول کنیم.

بیرانوند، افزود: طی بازدید یک ماهه گذشته از مراکز «ام ام تی» بروجرد وضعیت نگران کننده‌ای مشاهده کردیم، چرا که بنا نیست این مراکز داروهای خود را به عطاری‌های سطح شهر ارائه دهند.

وی، با بیان اینکه نظارت در زمینه مشکل دارد، تصریح کرد: ستاد بر اساس پروتکل ابلاغی از مسئولان دستگاه‌های مربوطه برنامه می‌خواهد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان، افزود: در حال حاضر بسیاری از کمپ‌ها با کمبود روانشناس و پزشک مواجه هستند و از این موضوع هم نباید غافل شد که معتادان بهتر است به صورت اختیاری به کمپ‌های ترک اعتیاد مراجعه کنند نه اجباری.

بیرانوند، گفت: ۸۰ درصد معتادان می‌خواهند ترک کنند ولی وضعیت مالی آنها مناسب نیست و برخی از معتادان متجاهر بین ۱۷ تا ۶۴ سال سن در کمپ‌ها پذیرفته می‌شوند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان، گفت: دولت در رویکرد مبارزه همه جانبه با مواد مخدر به سازمان‌های مردم نهاد متکی است و دستگاه‌های دولتی نباید سازمان‌های مردم نهاد را رقیب خود ببینند.

فعالیت کمپ‌های غیر مجاز ترک اعتیاد در بروجرد

شهرام ممدوحی مسئول بیماری‌های واگیردار و غیر واگیر شبکه بهداشت بروجرد نیز در این جلسه، اظهار داشت: در حال حاضر مشکل اساسی تأمین پزشک برای کمپ‌های ترک اعتیاد با توجه به در آمد کمپ‌ها است که البته می‌توان آن را حل کرد.

وی با بیان اینکه البته این مسئله باید چکش کاری شود تا در آینده با مشکل مواجه نشویم، ادامه داد: با توجه به اعتبارات اندک در سطح کشور قدرت خرید کاهش پیدا کرده است و انتظار می‌رود برای مراکز درمان اعتبارات تخصیص یافته به روز شود.

کرم رضا پیردایه رئیس اداره بهزیستی بروجرد نیز در این جلسه، گفت: در حال حاضر ۹ کمپ مجاز در بروجرد دنبال گرفتن مجوز موافقت اصولی برای جذب پزشک هستند.

وی، تصریح کرد: هم اکنون ۳ کمپ غیر مجاز در بروجرد فعالیت می‌کنند که درخواست می‌کنیم این کمپ‌ها هر چه سریع‌تر با دستور دادستان پلمپ شوند.

کمپ‌های ترک اعتیاد غیرمجاز پلمپ می‌شوند

مهدی رضاپور معاون دادستان بروجرد نیز در این جلسه، اظهار داشت: مشکل عمده شهرستان در حوزه مواد مخدر وجود دو محله «قاآنی» و «ابراهیم آباد» بروجرد به عنوان محلات پرخطر از حیث وجودی مواد مخدر و فروش آن است که تعدادی از افراد قاچاقچی در این دو محله شناسایی و دستگیر شده‌اند.

وی، تصریح کرد: مشکل بارز دیگر در بروجرد کمبود کمپ‌های ترک اعتیاد در سطح شهرستان و عدم بضاعت مالی خانواده‌های معتادان است.

وی، افزود: حدود ۸۰ درصد افرادی که به دادگاه مراجعه می‌کنند مشکل مالی دارند و انتظار داریم تلاش شود کمپ‌های ترک اعتیاد رایگان برای این قشر از خانواده‌ها ایجاد شود.

معاون دادستان بروجرد، بیان داشت: بیشتر افرادی که در کمپ‌ها ترک می‌کنند دوباره بعد از مدت کوتاهی با مصرف مواد مخدر صنعتی به اعتیاد روی می‌آورند و برای عدم برگشت این افراد به اعتیاد مجدد هم باید برنامه‌های لازم اجرا شود.

معاون دادستان بروجرد تاکید کرد: باید هر چه زودتر کمپ‌های غیر مجاز شناسایی و معرفی شوند تا دادستان نسبت به پلمپ آنها اقدام کند.

ضرورت شناسایی کمپ‌های ترک اعتیاد غیر مجاز

عبدالرحیم رحیمی فرماندار بروجرد نیز در ادامه این جلسه، اظهار داشت: باید با مشکلات موجود در شهرستان بروجرد با قاطعیت برخوردی قانونی انجام شود.

وی، بیان داشت: همه باید بدانیم اگر قانون رعایت شود مشکلات نیز کاهش پیدا می‌کند و اگر همه مسئولین به وظایف قانونی خود واقف باشند راه حل برون رفت از مشکلات به راحتی مشخص می‌شود.

فرماندار بروجرد، تاکید کرد: مراکز ترک اعتیاد غیر مجاز باید بلافاصله شناسایی شوند و اگر غیرقانونی فعالیت می‌کنند بدون وقفه پلمپ شوند.

کد خبر 4567341

منبع: مهر

کلیدواژه: بروجرد شورای مبارزه با مواد مخدر کمپ ترک اعتیاد دادگستری لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۰۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت فرار از خانه به‌عشق خواستگار شیشه‌ای

آیا ازدواج با یک فرد معتاد که هردوی‌مان عاشق یکدیگر هستیم، اشتباه است؟ اگر قول داد ترک کند، چی؟ می‌شود به او اعتماد و با او ازدواج کرد؟ می‌خواهم با او ازدواج کنم تا به همه ثابت شود که به‌خاطر من ترک می‌کند، اشتباه است؟ و .... اینها سوالاتی است که ذهن برخی از مخاطبان را به خود مشغول می‌کند و برخی هم مانند ماجرای پربازدید اخیر با عنوان «پشیمانی زنی که به‌خاطر عشقش از خانه فرار کرد» گا‌ها با تایید گزاره آخر، چشمان خود را به روی حقایق می‌بندند و تصمیم خود را بدون در نظر گرفتن پیامد‌های آن عملی می‌کنند. در ادامه، بخشی از صحبت‌های این خانم را خواهید خواند و نکاتی از منظر روان‌شناسی مطرح می‌شود که باید همه دختر‌ها و پسر‌های دم‌بخت مورد توجه قرار دهند.

همه مخالف این ازدواج بودند

زنی که بعد از ۱۲سال زندگی مشترک به بن‌بست رسیده است، درباره دلیل درخواست طلاق توضیح می‌هد: «۱۲ سال قبل عاشق فرهاد شدم و در حالی که همه مخالف بودند تصمیم به ازدواج گرفتم و با او ازدواج کردم و حالا می‌خواهم طلاق بگیرم. فرهاد به شیشه اعتیاد دارد. فکر می‌کردم می‌توانم کاری کنم که زندگی او عوض شود و آن‌قدر من را دوست داشته باشد که بتواند اعتیادش را ترک کند، اما اشتباه می‌کردم. پدرم قبل از ازدواج‌مان فهمید که معتاد است، به همین دلیل هم مخالف بود. البته آن زمان اعتیادش جدی نبود و تفننی می‌کشید، اما پدرم متوجه شده بود و به‌شدت با ازدواج من مخالف بود؛ بنابراین از خانه فرار کردم. با فرهاد رفتیم شمال و بعد پدرم رضایت داد، اما گفت حق ندارم دیگر به خانه او بروم. حالا هم اعتیاد فرهاد شدید شده. او نسبت به من بدبین شده و چندین بار روی من دست بلند کرده است. به همین دلیل حاضر نیستم دیگر با او زندگی کنم، چون می‌دانم به من و دخترم آسیب می‌رساند».

نداشتن شناخت از اعتیاد و پیامدهایش

این خانم به‌رغم این که می‌دانسته که خواستگارش شیشه مصرف می‌کند، باز هم با او ازدواج می‌کند. به این بخش از صحبت‌هایش دقت کنید: «فکر می‌کردم می‌توانم کاری کنم که زندگی او عوض شود و آن قدر من را دوست داشته باشد که بتواند اعتیادش را ترک کند، اما اشتباه می‌کردم». این نوع تحلیل نشان می‌دهد که این فرد شناخت کافی از اعتیاد و پیامد‌های آن ندارد. بار‌ها در همین صفحه خانواده و مشاوره از پیامد‌های اعتیاد به ویژه اعتیاد به مواد صنعتی گفته‌ایم.

اتکا به مواد به جای توانایی‌های درونی

فردی که به شیشه اعتیاد دارد برای مدیریت هیجانات خود به جای اتکا به توانایی درونی به عاملی خارج از خود که همان مواد است احتیاج دارد. استعمال شیشه به‌رغم این که به طور موقت توانایی جنسی و قدرت تمرکز و توجه را بالا می‌برد ولی پس از مدتی فرد را دچار اختلالات زناشویی و شناختی می‌کند به‌طوری که استعمال مکرر و مصرف با دوز بالا می‌تواند سبب بروز توهم و هذیان شود. در صورت عدم مصرف فرد دچار سندروم ترک می‌شود، یعنی این که فرد دچار بی‌قراری یا ولع و وسوسه‌های شدید برای استفاده مجدد می‌شود و برای به دست آوردن مواد ممکن است دست به اقدامات نابهنجار همچون پرخاشگری، سرقت، دروغ و ... بزند.

تعهد و صمیمیت با شوهر شیشه‌ای؟

مثلث عشق شامل صمیمیت، شور و شوق و تعهد می‌شود که از جمله مهم‌ترین ملاک‌های ازدواج سالم است. حال با توجه به عوارضی که موادی همچون شیشه دارد، آیا فرد مصرف‌کننده شیشه می‌تواند در رابطه عاطفی قرار بگیرد که در آن احساس صمیمیت و تعهد را تجربه کند؟ کسی که تمام فکر و ذکرش استعمال مواد باشد توانایی متعهد ماندن به اهداف، برنامه‌ها و نیاز‌های خود و همسر خود را دارد؟ با توجه به تخریب شناختی و هیجانی که مصرف شیشه دارد، آیا این فرد مصرف کننده می‌تواند وظایف همسری و احتمالا والدی خود را در زندگی مشترک انجام دهد؟ یکی از ملاک‌های مهم ازدواج بلوغ جسمانی، عاطفی و روانی افراد است، حال به نظر شما با توجه به عوارضی که از استعمال شیشه گفتیم آیا فرد مصرف کننده شیشه توانایی رسیدن به این نوع بلوغ را دارد؟ اگر حتی فقط پاسخ یکی از این پرسش‌های مطرح‌شده، مثبت بود می‌توانید به ازدواج با این افراد فکر کنید.

منبع: خراسان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت پلمپ شد
  • پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت
  • کشف و ضبط ۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در بروجرد
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • عاقبت فرار از خانه به‌عشق خواستگار شیشه‌ای
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • انهدام بیش از ۱۶۸۰ باند توزیع موادمخدر در سال ۱۴۰۲
  • کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲/ تریاک همچنان پیشتاز
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد