Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@03:47:46 GMT

وزیر علوم: کاهش 10 ساله میانگین سن رؤسای دانشگاه‌ها

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۰۱۵۴۷

وزیر علوم بر جوان‌گرای و انتخاب نخبگان جوان در مسئولیت ها تاکید کرد و گفت: در انتصابات یک سال و نیم گذشته، رؤسای دانشگاه‌ها متوسط ۱۰ سال نسبت به پیشینیان خود جوان‌تر هستند.

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در جمع نمایندگان تشکل‌های صنفی، سیاسی و علمی دانشگاه گیلان با بیان اینکه موضوع توجه به جوانان و بیانیه اخیر مقام معظم رهبری موسوم به گام دوم محور اصلی است، اظهار کرد: باید به دست خودمان این امانت‌ها را به دست جوانان بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین گفت: در زمان حاضر، ۲۵ درصد از اعضای هیأت علمی زن هستند و طی پنج سال گذشته، ۳۸ درصد استخدام‌های اعضای هیأت علمی زنان بودند که به تدریج به مدیریت‌ها نیز راه می‌یابند؛ ضمن اینکه در وزارت علوم چهار تا پنج مدیر کل از زنان هستند.

غلامی در بخش دیگری از سخنان خود کانون‌ها و انجمن‌های علمی را مجموعه بسیار ارزشمندی دانست و خاطرنشان کرد: اینکه این انجمن‌ها و کانون‌ها جمع زیادی از دانشجویان را به سمت فعالیت اجتماعی و فرهنگی می‌کشانند، ارزشمند است.

وی با بیان اینکه نیاز است تا تشکل‌های صنفی اعضای هیأت علمی با صبر و حوصله جایگاه خودشان را نشان دهند، تصریح کرد: تشکل‌های صنفی اعضای هیأت علمی بایستی جایگاه‌شان را از باب اینکه حرکت آنها کارشناسی و هم افزایی است، تثبیت کنند.

غلامی با بیان اینکه دانشگاه‌های بزرگ ما دانشجویان با شرایط علمی آموزش می‌دهند، اظهار کرد: آموزش‌های کاربردی ما محدود به چند دانشگاه مانند علمی و کاربردی و فنی و حرفه‌ای است.

وی در ادامه گفت: اینکه بخش بیرونی نمی‌تواند بلافاصله فارغ التحصیلان را به کار گیرد، بخشی برای آن است که باید ببینیم که آنها ساز و کاری با سطح آموزش ما دارند یا نه، که البته با استفاده از برنامه‌های مهارت افزایی سعی شده که این سازوکارها به شکلی تدبیر شود.

وزیر علوم، با بیان اینکه دانشگاه‌های ما رویکرد خوبی به سمت حل مسائل کشور دارند، تصریح کرد: کنسرسیومی از دانشگاه‌های بزرگ کشور با سازمان حفاظت محیط زیست ایجاد شده؛ قرارداد کلانی برای حل مسائل محیط زیستی منعقد گردیده و احیای دریاچه ارومیه، تالاب انزلی، موضوعات خشکسالی و کم آبی و ریزگردهای خوزستان جزو برنامه‌هاست.

غلامی با اشاره به موضوع ساماندهی آموزش عالی در کشور و اجرای آن از سال آینده اظهار کرد: استادان و دانشجویان همه بایستی برای تحقق این مهم تلاش کنند و جامعه نیز باید این موضوع را بپذیرد.

وی با تاکید بر اینکه گفتمان همراهی و همدلی در دانشگاه‌ها باید بیش از پیش توسعه یابد، اضافه کرد: امید، نیاز جامعه ما است و باید توجه داشته باشیم که ناامید کردن، خیانت به کشور است.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه، افتتاح طرح محوطه سازی دانشکده هنر و معماری، غرس یک اصله نهال در دانشگاه، بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه، اتصال دانشگاه به شبکه علمی کشور و افتتاح ایستگاه بین المللی مطالعات اکوسیستم مناطق مرطوب با همکاری آکادمی علوم چین، حضور در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان، نشست با مدیران دانشگاه و نمایندگان تشکل‌های صنفی، سیاسی و علمی از دیگر برنامه‌های سفر دکتر غلامی به دانشگاه گیلان بود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۱۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام وزیر علوم درپی درگذشت نخبه کنکوری

محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پی درگذشت نخبه کنکوری ۱۴۰۲ پیام تسلیت صادر کرد.

به گزارش ایسنا، پیام تسلیت وزیر علوم درپی درگذشت سید اسماعیل نصرالهی‌، نخبه کنکور انسانی بر اثر مسمومیت گاز مونوکسید کربن جان به شرح ذیل است:

بلبلی خون دلی خورد و گلی حاصل کرد
باد غیرت به صدش نوع پریشان‌دل کرد

فرزند فرهیخته‌ام "سیداسماعیل نصرالهی" که هزاران امید به اراده‌ آهنین و اعجاب علمی‌اش داشتم، جهان را باقی گذاشت و به خالق خویش پیوست.

در آیین تقدیر از او که به صبر و سربلندی از برگزیدگان رقابت علمی کنکور سال ۱۴۰۲ معرفی شده بود، شادمان از آن بودم که می‌تواند هم چون رویشی مبارک از نسل نو، مصداق جهاد علمی این روزگار باشد دریغ که سرنوشت او به گونه‌ای دیگر رقم خورده است. غیاب او حسرت مضاعفی برای من و همه‌خدمتگزاران ساحت دانش خواهد بود.

با قلبی غمگین و با رضایت به مشیت الهی، درگذشت آن گرانمایه‌فرزند عزیز و پدر ارجمندش دکتر "سیداحمد نصرالهی" را به جامعه‌ دانشگاهی، بازماندگان داغدارش خاصه مادر محترمش تسلیت عرض می‌نمایم و از خداوند صبر جزیل و اجر عظیم مسئلت می‌نمایم که در تربیت آن فقیدسعید از جان مایه گذارده بود. آرامش جاودان نصیب آن ارواح عزیز گردد که؛
جهان پیر است و بی‌بنیاد
ازاین فرهادکش فریاد....

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های تهران و روسیه
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • وزیر کشور پیام فرستاد
  • پیام وزیر علوم درپی درگذشت نخبه کنکوری
  • پیام درگذشت وزیر علوم در پی درگذشت نخبه کنکوری
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله