Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اختتامیه پنجمین دوره جشنواره تلویزیونی جام جم شامگاه دیروز ۲۱ اسفندماه در مرکز همایش‌های بین المللی صدا وسیما با معرفی برگزیدگانش در بخش‌های مختلف به کارش پایان داد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، اختتامیه پنجمین دوره جشنواره تلویزیونی جام جم شامگاه دیروز ۲۱ اسفندماه در مرکز همایش‌های بین المللی صدا وسیما با معرفی برگزیدگانش در بخش‌های مختلف به کارش پایان داد، اما طبق حاشیه‌هایی که در این چند هفته اخیر این جشنواره با آن همراه بوده است این بار هم دوباره و با سخنانی توسط بازیگران حاضر در این مراسم و همچنین توئیت‌ها و پست‌های اینستاگرامی برخی بازیگران پس از ساعاتی از پایان آن شاهد اتفاقات جدیدی بود که در ادامه به برخی از این اظهار نظر‌ها می‌پردازیم:

ایستگاه آخر "ماه عسل " در جام جم

احسان علیخانی که اسمش به عنوان بهترین مجری برای برنامه ماه عسل در بخش کمیسیون برنامه‌های ترکیبی قرار داشت پس از دریافت جایزه خود از پایان برنامه "ماه عسل" پس از ۱۲ سال خبر داد و گفت:"ماه عسل" بعد از ١٢ سال به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من و مدیران سازمان صدا و سیما به یک تصمیم مشترک رسیدیم؛ پایان ماه عسل و شروع برنامه "عصرجدید"

وی در بخش دیگری از این مراسم ضمن گلایه از اوضاع معیشعت بعضی بازیگران به مصاحبه دیروز رضا رویگری و گلایه اش از اوضاع اقتصادی اش اشاره کرد و گفت: در این مصاحبه خواندم که این بازیگر نسبت به پرداخت اجاره منزل خود مشکل دارد و از همین جا ضمن درخواست از مدیران برای عیادت این هنرمند، تمام جوایز مادی خود را از این جشنواره تقدیم وی می‌کنم. فلش بک‌هایی که همزمان دوربین با نمایش چهرۀ رضا رویگری نشان از خجالت و در عین حال بغضی همراه با خوشحالی را از چهره او نمایش می‌داد.

علیخانی ادامه داد: البته در خصوص اوضاع بد مالی سازمان باید بگویم که قسط آخر اجرای جشنواره در سال ۹۲ که بر عهدۀ من بود را هنوز نگرفتم و امیدوارم که اتفاقی صورت بگیرد تا این معوقه انجام شود.

 

کنایه‌های اهالی رسانه به حس خودبرتربینی گلزار

اما در خلال این برنامه چند ساعته که تقریباً تا حوالی ساعت ۱۲ بامداد طول کشید پخش مصاحبه‌های همزمان امیر جوشقانی مجری برنامه خیابان جام جم با برخی از چهره‌های برگزیده این جشنواره هم خالی از حاشیه نبود. برنامه‌ای که مجری با سوال‌هایی سعی داشت تا چهره‌ها را به گفتن جواب‌های جنجالی درگیر کند که شاید تا قبل از آن کمتر از آن‌ها شنیده نشده بود.

محمدرضا گلزار که به عنوان مجری برگزیده برای مسابقه "برنده باش" در بخش کمیسیون مسابقات و سرگرمی انتخاب شد، پس از به روی صحنه آمدن، ضمن تقدیر از هیئت داوران برای اهدای این جوایز این طور گفت: تشکر می‌کنم که این جایزه را به من دادند و به اعتبار ۱۹ سال من در موسیقی و سینما و جدیدا در تلویزیون با "برنده باش" یک افتخار دیگر اضافه شد.

وی در صحبتی کوتاه با برنامه زندۀ در "امتداد جام جم" که در حاشیه این جشنواره پخش می‌شد، هم این طور گفت: کاراکترم در «برنده باش» خیلی به شخصیتم نزدیک است؛ من در منزل با دوستانم هم همینم که در «برنده باش» می‌بینید و خوشحالم که با حضور من در رسانه ملی، مخاطبان زیادی به تلویزیون اضافه شد و قرار است با برنده باش سال‌ها در تلویزیون باشم.

البته پس از این اظهار نظر و در دقایقی بعد جمعی از اهالی رسانه به این موضوع واکنش نشان دادند که از جمله آن‌ها المیرا شریفی مقدم مجری جنجالی شبکه خبر بود که نسبت حضور بازیگران در عرصه اجرا خیلی راضی نیست. وی در توئیتی گفت: "جایزه بهترین اجرای تلویزیونی رو یک بازیگر گرفت و بعد منت گذاشت سر تلویزیون! اصلا ما همه علاف اومدنت بودیم! "

البته در بخشی از همین برنامه زنده، امیر جوشقانی مجری برنامه، ضمن نقبی به صحبت‌های محمد رضا گلازر این طور گفت: "اگر هنرمند یا عزیزی به اشتباه فکر می‌کند که حضور ایشان در تلویزیون ممکن است باعث جذب مخاطب شود، به نظرم صحیح نیست و اشتباه می‌کند. تلویزیون بیننده خود را دارد و طیف گسترده‌ای از مردم همواره برنامه‌های آن را دنبال می‌کنند و با حق انتخاب‌هایی که کنترل‌های تلویزیون به یک بیننده می‌دهند به راحتی این فرصت و امکان را در اختیار او می‌دهند که از برنامه‌ای که دوست ندارد به راحتی عبور کرده و به تماشای برنامه مورد نظرش بنشیند. "

داد عمو پورنگ هم درآمد

البته داریوش فرضیایی معروف به عمو پورنگ هم به نشانه اعتراض در اختتامیه جشنواره جام جم شرکت نکرد و در اعتراض به آن متن کوتاهی منتشر کرد.

او که در اعتراض خود پستی را به همراه تصویر کارت دعوت خود به مراسم اختتامیه منتشر کرد، نوشت: «شاید نخواهند دیده شویم، شاید نخواهند شنیده شویم، غافل از آنکه عزت را خداوند می‌دهد و مردم بهترین داورانند. "
او در ادامه توضیح داده است که در این مراسم شرکت نکرده و ترجیح داده است که در خانه بماند. جشنواره جام جم از آغاز تا پایان با حاشیه‌های بسیاری دست به گریبان شد که پررنگ‌ترینشان دستکاری آرای مردم به نفع «برنده باش» بود.

البته حواشی چند هفته قبل این جشنواره و موضوعی که در خصوص رأی گیری آن مطرح شد باعث شد تا صدای خیلی از افراد را در بیاورد. موضوعی که بلافاصله مسعود احمدی دبیر پنجمین جشنواره تلویزیونی جام‌جم خبر از سهل انگاری و تخلف در جذب و شمارش آرای مردمی داد که تا آخرین لحظه و برای شناسایی آن کوتاهی نخواهیم کرد. وی از تاکیدشان بر حفاظت از تک تک آراء و نظرات مردم گفت که یکی از مهمترین اولویت‌های کاری صدا وسیما است و تشکیل کمیته بررسی فنی و مرکز صیانت و حفاظت سازمان صدا و سیما و همکاری با پلیس فتا برای بررسی این موضوع و شناسایی عامل یا عاملان تخلف را در همین راستا اشاره کرد.

البته باید گفت: پنجمین دوره جشنواره جام جم در مقایسه با دوره‌های قبل آن با افزایش بیش از صد درصدی بخش‌ها و آثار مواجه بوده است و برنامه‌ها در نه کمیسیون تخصصی با گستردگی بسیار بیشتری مورد بررسی قرار گرفتند. بخش انتخاب مردمی که بخش نو پا و تازه‌ای در این جشنواره است به برنامه‌های نمایشی همچون سریال ها، برنامه‌های پرمخاطب غیرنمایشی و تیتراژ‌های با کلام مربوط به برنامه‌های ترکیبی یا نمایشی پرداخت که سعی داشت تا از حضور و مشارکت حداکثری مردم در این برنامه نهایت استفاده را ببرد و مردم که اصلی‌ترین مخاطبان ان هستند را به صحنۀ مشارکت و همدلی دعوت کند.

البته گلایه‌هایی هم نسبت به این که چرا مجریان برنامه‌های ورزشی از جمله جواد خیابانی و محمد حسین میثاقی در بین ۲۵ گزینه معرفی شده برای انتخاب مردمی مجریان قرار نداشتند، وجود داشت که احمدی افزادی دبیر جشنواره جام جم این طور گفت: در واقع اعلام برنامه ها، نفرات و مجریان توسط هیئت انتخاب هر شبکه صورت می‌گیرد که در این میان سیاست‌های هر شبکه مختص به خود است. به عنوان مثال ممکن است شبکه‌ای با توجه به داشته‌های خود، تعداد برنامه‌های کمتری را برای حضور در این رقابت‌ها معرفی کند، اما هر کدام از عوامل آن را در یکی از بخش‌ها شرکت دهد.

وی افزود: از طرفی ممکن است شبکه دیگری به دلیل کثرت تولید و آثار متنوعی که تولید می‌کند تلاش کند تا ظرفیت خود را تقسیم کرده و با برنامه‌های متنوع و افراد متنوع در بخش‌های متنوع حضور پیدا کند.

احمدی افزادی تصریح کرد: مجریان برنامه‌های ورزشی عموماً در دل برنامه‌های خود حضور دارند. این اتفاق برای مجریان دیگر شبکه هم احتمالا رخ داده، اما در هر صورت این شبکه‌ها هستند که مجریان، برنامه سازان، برنامه‌های ترکیبی ساده یا نمایشی خود را برای این رقابت‌ها معرفی می‌کنند و شرکت می‌دهند.

وی تاکید کرد: از تمایزات امسال این است که برنامه سازان حوزه‌های غیرنمایشی به عنوان اصلی‌ترین ساختار همگانی تلویزیون به طور گسترده تری در این دوره، مشارکت دارند و می‌توانند برنامه‌های خود را با توجه به گروه‌های تعیین شده در این رقابت شرکت دهند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار تلویزیون محمدرضا گلزار ماه عسل برنامه نود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۱۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها

نتایج اخیر یک پژوهش چندساله نشان می‌دهد که سرانه مصرف مواد غذایی ایرانی‌ها با وجود گرانی اقلام غذایی و شرایط بد اقتصادی تغییر چندانی نداشته و آن‌ها در وضعیت سوءتغذیه بحرانی قرار ندارند، اما بخش عمده درآمدهایشان به سمت تأمین مواد غذایی رفته است.

به گزارش همشهری، متخصصان تغذیه بر مصرف همه گروه‌های غذایی؛ کربوهیدرات، چربی‌ها، پروتئین، لبنیات، میوه و سبزیجات، برای حفظ سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌ها تأکید می‌کنند؛ محصولاتی که البته طی چند سال گذشته روند افزایشی قیمت داشته و به نوعی حضورشان در سفره‌ها کمتر شده. این وضعیت حواشی متعددی را هم رقم زده و اخبار متعددی از تبعات این مساله مطرح می‌شود، از جمله این‌که ایرانی‌ها در مسیر گرسنگی قرار گرفته و دچار سوءتغذیه شده‌اند.

 به گفته جلال‌الدین میرزای‌رزار، رئیس انجمن تغذیه ایران، هم پیش‌تر فکر می‌کردند که بحث سوءتغذیه در کشور جدی است و به همین دلیل یک طرح ملی از سوی انستیتو تحقیقات تعذیه در این باره در کشور کلید خورد که نتایج آن سوءتغذیه خانواده‌های ایرانی را رد می‌کند.

در این باره حتی تابستان سال گذشته سازمان جهانی خواربار و کشاورزی ملل متحد -فائو- از کاهش قابل توجه سوءتغذیه در ایران طی سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ خبر داد و اعلام کرد: «طی این دوره ۶.۱ درصد از جمعیت ایران با مشکل سوء تغذیه مواجه بودند و این عدد در دوره قبل -۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰- بالغ بر ۷ درصد بوده است.»

یک ادعای عجیب از سوءتغذیه ایرانی ها

عجیب‌ترین ادعا درباره سوءتغذیه ایرانی‌ها تابستان سال گذشته مطرح شد. مدیرکل سابق مطالعات اجتماعی وزارت تعاون با بیان اینکه اوضاع سوءتغذیه در کشور بحرانی شده، عنوان کرد: «۵۷درصد ایرانی‌ها سوءتغذیه دارند و کالری مورد نیاز یعنی ۲۱۰۰ کیلوکالری را دریافت نمی‌کنند. ۱۴.۵میلیون نفر از این ۵۷درصد هم کودکند و نزدیک ۱۰میلیون نفر زیر ۱۲سال»؛ ادعایی که نشان می‌داد فقر غذایی، سلامت بیش از نیمی از جمعیت کشور را تهدید می‌کند و هم نظام سلامت و هم آینده‌سازی کشور با مشکلات قابل‌توجهی روبه‌رو است.

ادعای این مسئول همان زمان هم مورد انتقاد گرفت و عنوان شد که حتی میانگین جدول سازمان بهداشت جهانی برای میزان کالری مورد نیاز گروه‌های سنی مختلف، متفاوت است. به‌عنوان مثال درباره افراد زیر ۱۰ سال دچار سوءتغذیه که به تأکید این مسئول سابق چیزی حدود ۱۰ میلیون نفر بودند، اگر پسر باشند ۸۵۰ تا ۱۹۸۰ کالری مورد نیاز است و اگر دختر باشند ۱۲۵۰ تا ۱۷۳۰ کالری. به همین دلیل میانگین عجیب ۲۱۰۰ کیلوکالری درباره این گروه سنی مصداق ندارد.

این در حالی است که وزارت بهداشت هم براساس جدولی که از سوی انستیتو تغذیه ایران تهیه شده بود، میانگین کالری و پروتئین مصرفی دهک‌های مختلف در سال ۹۷ را اعلام کرد. براساس این جدول، تنها ۴ دهک ابتدایی کالری کمتر از ۲۱۰۰ دریافت کرده بودند؛ دهک اول ۱۶۳۵، دهک دوم ۱۸۴۱، دهک سوم ۱۹۳۴ و دهک چهارم ۲۰۰۵؛ بنابراین کالری دریافتی ۳ دهک تفاوت قابل توجهی با میانگین کالری مطرح‌شده از سوی مدیرکل سابق مطالعات اجتماعی وزارت تعاون نداشته است.

البته آمار‌های رسمی وزارت بهداشت نشان می‌دهد که حدود ۱۶درصد کودکان زیر ۶ سال در ایران دچار سوء‌تغذیه‌اند و ۸۰۰هزار کودک در سنین رشد با کمبود انرژی و مواد پروتئینی و کمبود ریزمغذی‌ها روبه‌رویند. متولیان نظام سلامت همچنین از کمبود وزن ۱۱درصد کودکان در ایران و لاغری شدید حدود ۵درصد از کودکان خبر می‌دهند.

سرانه مصرف تغییری نکرده

ایرانی‌ها طی سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ بهبود ۱۲ پله‌ای در رده‌بندی جهانی سوءتغذیه داشتند و در جایگاه ۹۰ قرار گرفتند؛ یعنی در مقایسه با ۱۶۷ کشور جهان از نظر سوءتغذیه، ۷۷ کشور جهان سوءتغذیه بیشتری نسبت به ایران داشته‌اند. حالا پژوهش‌ها هم نشان می‌دهند که ایرانی‌ها از نظر سوءتغذیه در وضعیت بحرانی قرار ندارند.

رئیس انجمن تغذیه ایران در این‌ باره به توضیح می‌دهد: دراین‌باره یک پژوهش چندساله از سوی انستیتو تحقیقات تغذیه ایران آغاز شد. نام این طرح «سرانه مصرف مواد غذایی در خانوار‌های ایرانی» بود و از ۸ هزار خانوار ایرانی یادآمد غذایی گرفته شد. در طول این مطالعه سرانه مصرف تمام اجزای مواد غذایی در کشور به‌صورت پراکنده مورد اندازه‌گیری قرار گرفت. نتایجی که اخیرا به‌دست آمده نشان می‌دهند که سرانه مصرف نسبت به قبل از شرایط بد اقتصادی خیلی تغییر نکرده است که ایرانی‌ها را دچار سوءتغذیه بحرانی کند.

هزینه‌های ۵۰ درصدی برای خوراکی‌ها

به‌گفته میرزای‌رزاز، این مطالعه نشان داد که خانوار‌های ایرانی بخش قابل توجهی از درآمد خود را به تامین مواد غذایی اختصاص داده‌اند. او دراین‌باره عنوان می‌کند: اگر در سال‌های گذشته یک خانوار مجبور بود ۱۵ تا ۲۰ درصد از درآمد خود را به خورد و خوراک اختصاص دهد، اکنون این عدد به ۴۰ تا ۵۰ درصد رسیده است؛ اما مصرف سرانه چندان جابه‌جا نشده است، مگر درباره گوشت به‌صورت خاص، و شاید لبنیات.

این متخصص تغذیه درباره سرانه مصرف لبنیات در ایران توضیح می‌دهد: این شاخص در کشور ما در مقایسه با کشور‌های توسعه‌یافته همیشه کم بوده و اکنون هم همان وضعیت را دارد؛ به همین دلیل نمی‌توان کاهش مصرف را خیلی به مسائل اقتصادی ربط داد.

حمایت‌های غذایی ارجح‌تر است

رئیس انجمن تغذیه ایران با تأکید بر اینکه این آمار‌ها در دهک‌ها و گروه‌های آسیب‌پذیر تفاوت‌هایی دارد، عنوان می‌کند: این گروه‌ها در یک یا ۲ دهک قرار دارند که در سازمان‌های مردم‌نهاد و ان‌جی‌اوها، ارگان‌های نیمه‌دولتی مثل کمیته امداد و ارگان‌های دولتی مثل سازمان بهزیستی به‌عنوان مستمری‌بگیر ثبت شده‌اند. یکی از توصیه‌های همیشگی ما به دولت‌ها درباره این گروه‌های آسیب‌پذیر این بوده است که این گروه‌ها باید تحت حمایت‌های غذایی قرار داشته باشند؛ یعنی به جای دریافت یارانه و کمک‌های نقدی، سبد‌های مواد غذایی دریافت کنند تا دچار سوءتغذیه که عامل بسیاری از بیماری‌هاست، نشوند.

میرزای‌رزاز تأکید می‌کند: تحقیقات نشان داده است که پول نقد پرداختی به این خانوارها، به دلیل گرفتاری‌های زیادی که دارند، به مواد غذایی اختصاص پیدا نمی‌کند و صرف موارد و مسائل دیگر می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله های آسمان» در تبریز
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در رزن
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • اختتامیه جشنواره «پوپک» در هفته فرهنگی اصفهان
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • اختتامیه جشنواره سرود بسیج در خراسان شمالی برگزار شد
  • ادعای عجیب: یورگن کلینزمن، گزینه تراکتور!