Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@15:34:05 GMT

ساخت مسکن مهر تا پاییز سال آینده به اتمام می‌رسد

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۰۲۳۵۸

ساخت مسکن مهر تا پاییز سال آینده به اتمام می‌رسد

مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین با بیان اینکه اکنون ۴۵هزار ساختمان خالی در سطح استان قزوین داریم، گفت: امیدواریم بتوانیم ساخت حدود ۱۰۰۰ واحد باقی‌مانده از مسکن مهر را تا پاییز ۹۸ به اتمام برسانیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ مسعود حق لطفی امروز(چهارشنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه در این اداره کل اظهار کرد: مقررات ملی ساختمان مربوط حمایت از مردم است که باید تحت آن ساختمان ساخته شود و رعایت آن هم مروبط به مباحث ایمنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی افزود: در حوزه ماده ۳۴ اجرای آن را پیگیری میکنم که مروبط به رعایت مقررات معماری و شهرسازی است که سال آینده در این حوزه فعال‌تر عمل خواهیم کرد. 

مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: بحث دیگر مربوط به صرفه جویی در مصرف انرژی در ساختمان است که در کشورهای اروپایی میزان هدررفت انرژی ۲۰۰وات در هر مترمربع است، در حالی که در ایران در هر مترمربع ۵۰۰وات انرژی هدر می‌رود و درواقع ۵۲درصد پرت انرژی داریم. 

این مسئول تصریح کرد: به لحاظ کیفیت در ساخت و ساز رو به بهبود هستیم و می‌‎خواهیم به این مسئله شتاب بیشتری دهیم که رسانه‌ها نقش مهمی در این فرهنگ سازی دارند. 

حق لطفی یادآور شد: ۴۰میلیون تومان تسهیلات با سود ۹درصد برای بافت فرسوده پرداخت می‌شود که تا سقف ۹۰میلیون تومان هم می‌رسد که به طور متوسط ۱۳درصد سود خواهد و بازپرداخت آن ۱۲ساله است. 

وی ادامه داد: بابت ودیعه مسکن هم ۱۵میلیون تومان وام مسکن دوساله برای تجمیع مسکن‌ها در بافت فرسوده پرداخت می‌شود تا انگیزه و بحث تشویقی را در این مناطق ایجاد کنیم. 

در کل استان حدود ۱۳۰۰هکتار بافت فرسوده وجود دارد 
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین بیان کرد: باید سازنده‌ها را تقویت کنیم و یکی از مسائل این است که ناظرها غیرمقیم هستند؛ سازنده باید بیمه بلندمدت باشد. 

این مسئول یادآور شد: ۵۹هزار نفر برای طرح جامع استان قزوین تا سال ۱۴۰۴ پیش بینی شده‌اند که هنوز به این میزان نرسیدیم و از این رو برنامه‌ای برای گسترش شهر قزوین نخواهیم داشت. 

حق لطفی با بیان اینکه اکنون ۴۵هزار ساختمان خالی در سطح استان قزوین داریم، ابراز کرد: امیدواریم بتوانیم ساخت حدود ۱۰۰۰واحد باقی‌مانده از مسکن مهر را تا پاییز ۹۸ به اتمام برسانیم. 

وی ادامه داد: در کل استان به‌صورت تقریبی حدود ۱۳۰۰هکتار بافت فرسوده وجود دارد که ۵۴۰هکتار آن در شهر قزوین و مابقی آن در شهرستان‌های استان است. 

مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین عنوان کرد: ۱۰۰هزار واحد دیگر هم مشخصا برای بحث بافت فرسوده و بازآفرینی در کل کشور در تعهد دولت است که سهم استان ما از این موضوع نیز حدود ۳ الی ۵ هزار واحد است. 

این مسئول در پایان افزود: استان قزوین در سالی که گذشت موفق به کسب رتبه برتر در رعایت مقررات ملی ساختمان شد، این در حالیست که این رتبه‌بندی ها از سال ۸۸ تا کنون هفت دوره برگزار شده‌اند که از بین این ۷ دوره، در ۶ دوره استان ما حائز رتبه برتر شده است.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۲۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است

ایسنا/فارس مسئولان مدیریت شهری شیراز از تلاش برای بهره‌برداری از خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده خبر دادند. آن‌ها همچنین کمبود واگن را به‌عنوان اصلی‌ترین مشکل در راه احداث خطوط مترو مطرح می‌کنند.

در ادامه سلسله بازدیدهای شبانه مدیریت شهری شیراز به‌همراه اصحاب رسانه از روند اجرای پروژه‌های عمرانی بزرگ‌مقیاس امشب، ۸ اردیبهشت ماه از پروژه ایستگاه مترو آزادی بازدید شد.

این ایستگاه مربوط به دومین فاز از خط ۲ مترو است که در حاشیه پارک آزادی شیراز احداث می‌شود.

رئیس سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری شیراز در حاشیه این بازدید اظهار کرد: قرار است حفاری مکانیزه تا کلبه سعدی ادامه پیدا کرده و قطار شهری تا آن نقطه پیش برود که پیمانکار قرارگاه با تمام انرژی و قدرت پیش می‌برد تا در تابستان ۱۴۰۴ تونل تا کلبه سعدی تمام شده باشد و بتوانیم یک سال بعد آن، ایستگاه را به بهره‌برداری برسانیم. اما مشکل اصلی در حال حاضر کمبود واگن است.

امیر یقطین در خصوص پایانه فضیلت نیز گفت: به‌دلیل اینکه تونل فضیلت از محله سعدی به خرامه مسافر می‌برد و می‌آورد، حس کردیم که نیاز است یک ایستگاه به آن نقطه اضافه شود که در طرح جامع حمل و نقل و ترافیک شهر شیراز، این ایستگاه دیده نشده است اما تصمیم داریم از بودجه‌های شهرداری این ایستگاه را بسازیم. البته این طرح فعلا در این مرحله از کارها جایی ندارد ولی قطعا در آینده ساخته خواهد شد.

وی با بیان اینکه احداث هر کیلومتر مترو ۵۰ میلیون دلار هزینه در بردارد، افزود: البته با توجه به بومی‌سازی بعضی هزینه‌ها، برای هر یک کیلومتر بدون در نظر گرفتن ناوگان، عددی بین ۲ تا ۲ هزار و پانصد میلیارد تومان لازم داریم تا بتوانیم ایستگاه‌ها را بسازیم که برای این قسمت که ۵ کیلومتر است، چیزی حدود ۱۳ هزارمیلیاردتومان اعتبار نیاز داریم.

یقطین در خصوص قیمت واگن‌ها نیز گفت: قیمت هر واگن چیزی حدود یک میلیون و صد هزار یورو قیمت دارد و تهیه ۵ واگن که یک رام را تشکیل می‌دهند، ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو هزینه دارد اما با رایزنی‌هایی که انجام شده است، به‌نظر می‌رسد امسال با کمک دولت و سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور، بتوانیم یکی دو رام قطار تهیه کنیم.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر شیراز نیز گفت: مترو در ۴ خط در حال کار است و شاهد پیشرفت مناسبی در این زمینه هستیم.

رضا محمدیان افزود: تمام ایستگاه‌های این محور به جز ۲ ایستگاه عملیاتی شده است و در ادامه نیز خط ۲ تا سال آینده به نقطه مطلوبی خواهد رسید.

وی با بیان اینکه اتصال خط یک به چهار، موجب تسهیل دسترسی به بافت تاریخی و حرمین مطهر در مناسبت‌های خاص خواهد شد، این اتفاق را نقطه عطفی در حمل و نقل ریلی شیراز دانست.

رئیس کل دادگستری استان فارس نیز که مهمان ویژه این بازدید شبانه بود، با بیان اینکه نظارت خوبی بر پروژه‌های شهرداری توسط شورای شهر در حال انجام است، گفت: در جای‌جای شهر شیراز شاهد کار و تلاش شبانه‌روزی هستیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین، سید کاظم موسوی افزود: مردم شیراز باید مطلع باشند که حتی وقتی در خواب هستند، کارهای بزرگی در حال انجام است که نتیجه آن را سال آینده خواهند دید.

موسوی در خصوص ایستگاه مترو در حال احداث آزادی نیز گفت: این ایستگاه قبلا مشکلاتی حقوقی داشت  که با همکاری شهرداری و دادگستری این مساله حل شد و با این روندی که در حرکت خدمتگزاران شهر شاهد هستیم، امیدواریم که شهر را در آینده آبادتر از چیزی که امروز است، ببینیم.

وی همچنین با تبریک روز شورا، ارتباط مردمی قوی، توجه به نقاط محروم و نظارت دقیق بر عملکرد دستگاه‌های تحت نظارت را از ویژگی‌های مثبت شورای ششم برشمرد.

شهردار شیراز نیز گفت: اهتمام و جدیت ویژه‌ای وجود دارد تا بتوانیم پروژه قطار شهری را تا کلبه سعدی ادامه دهیم.

محمدحسن اسدی با بیان اینکه عملکرد شورای ششم و شهرداری شیراز با هیچ کلان‌شهری قابل مقایسه نیست، گفت: حدود ۵۰ ابَرپروژه در شیراز مشغول فعالیت هستند که شیفت شب همگی آن‌ها فعال است.

وی افزود: صدها پروژه متوسط و خرد نیز داریم که به‌صورت روزانه و هفتگی آنها رصد می‌کنیم تا هیچ پروژه‌ای تعطیل نباشد.

سید ابراهیم حسینی رئیس شورای اسلامی شهر و سید مصطفی بحرینی دادستان شیراز نیز در این بازدید شبانه حضور داشتند.

به گزارش ایسنا، خط ۲ مترو شیراز به طول ۱۵ کیلومتر و دارای ۱۳ ایستگاه است که در راستای شمالی-جنوبی قرار گرفته است. مسیر این خط از محل شهرک میانرود آغاز می‌شود و در امتداد شرق پس از عبور از بلوار گل‌بهار در میدان قهرمانان به سمت شمال تغییر جهت داده و از مراکز مهمی مثل بلوار عدالت، خیابان انقلاب اسلامی، میدان امام حسین(ع)، بلوار آزادی و میدان گلستان عبور می‌کند.

این خط مترو در ایستگاه آخر به فضیلت در شمال شرقی شهر شیراز می‌رسد و پیش‌بینی‌ها بدین‌گونه است که این خط با خطوط ۱، ۴، ۵ و ۶ مترو ارتباط ریلی و مسافری داشته باشد.

خط ۲ مترو شیراز ظرفیت جابه‌جایی ۱۶ هزار نفر در هر جهت و در هر ساعت را دارا خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • اتمام تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند