Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@09:30:29 GMT

معروفترین غذاهای خوشمزه پاکستانی + تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۰۴۱۲۳

معروفترین غذاهای خوشمزه پاکستانی + تصاویر

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مردم پاکستان در تهیه غذاهایشان از دو عنصر مهم به وفور استفاده می‌کنند؛ روغن و فلفل. این دو ماده، طعم منحصر به فردی را به غذا‌های مردم پاکستان داده است. در این گزارش با معروفترین غذا‌های پاکستان با ما همراه باشید.

۱. قرمه

قرمه غذایی پاکستانی است که با گوشت قرمز یا مرغ در روغن پخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاکستانی‌ها گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و آن را با روغن در ماهیتابه و روی شعله زیاد به مدت سی دقیقه می‌پزند، سپس در آن گوجه، سیب زمینی و فلفل شیرین اضافه می‌کنند و یک ربع دیگر هم آن را روی شعله قرار می‌دهند و در نهایت با ادویه زیاد از جمله فلفل سیاه یا جعفری یا فلفل شیرین سبز سرو می‌کنند.

۲. هاندی

هاندی خورشتی پاکستانی است که آن را با نان می‌خورند. آن‌ها مرغ یا گوشت را درون ظرفی ریخته و با فلفل تازه، روغن و تکه‌های زنجبیل می‌پزند. وقتی غلظت خورشت به حدّ کافی رسید، هاندی را درون ظروف سفالین ریخته و با نان یا روتی می‌خورند.

۳. ران بره پاکستانی

یک غذای معروف در پاکستان است که به طور گسترده‌ای در آسیا رواج دارد، این غذا عبارت است از ران گوسفند با مجموعه‌ای از ادویه‌های مختلف که آن را با نان روتی می‌خورند.

۴. آلو کیما

یکی از معروفترین غذا‌های پاکستان و عبارت است از سیب زمینی با گوشت چرخ کرده که روی آن ادویه می‌پاشند.

۵. جلیبی

جلیبی یک نوع شیرینی معروف در پاکستان است که شباهت زیادی به زولبیا دارد. ترکیبات اصلی آن آرد و تخم مرغ می‌باشد و خمیرمایه به دست آمده را درون روغن سرخ می‌کنند و در شربت می‌غلطانند.

۶. شعریه با شیر

حلوای شعریه یک نوع دسر آسان و راحت است که با رشته مخصوص و با شعریه که یک نوع رشته پاکستانی خشک و قهوه‌ای رنگ است تهیه می‌کنند. شعریه‌هایی که در پاکستان تهیه می‌شوند تردتر و نازکتر از شعریه‌های سایر مناطق هستند.

۷. سمبوسه

سمبوسه پاکستانی مثلثی شکل است و در طبخ آن از ادویه‌های زیادی استفاده می‌شود. داخل سمبوسه را اغلب با گوشت، سیب زمینی و یا تکه‌های مرغ پر می‌کنند. فلفل تند و ادویه‌های محلی، سمبوسه‌های پاکستانی را از موارد مشابه در سایر کشور‌های جهان متمایز می‌کند.

۸. پاکورا

پاکورا یک نوع فست فود پاکستانی به شمار می‌رود. قطعات کوچک سیب زمینی و پیاز را با آرد نخود، فلفل، نمک و یا گشنیز مخلوط و در روغن سرخ می‌کنند. این غذا انواع مختلفی دارد و به جای سیب زمینی از بادمجان، کلم و یا سبزیجات دیگر هم در تهیه آن استفاده می‌شود.

۹. حلوا پوری

پوری از محبوبترین شیرینی‌ها در پاکستان است و ترکیبی از روغن، آرد و تخم مرغ است و در مقادیر زیادی روغن سرخ می‌شود و به رنگ طلایی در می‌آید.

١٠. سیری باییاز

سیری باییاز یک نوع سوپ است که صبحانه به شمار می‌رود. این سوپِ زمستانی طرفداران بی شماری در کشور پاکستان دارد.

۱۱. نیهاری

نیهاری خوراک ماهیچه پاکستانی است، که آن را با پیاز قرمز، فلفل تند و آب لیمو می‌خورند. کلمه نیهاری یک واژه فارسی است که این غذا نام خود را از آن گرفته است.

۱۲. کباب پیشاور چپلی

این غذا در منطقه پیشاور شهرت دارد و از گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، سیر، زنجبیل، گشنیز و فلفل تند تهیه می‌شود. مواد را به شکل دایره‌ای درست کرده و آن را سرخ می‌کنند و با سس فلفل تند و ماست می‌خورند. کباب پیشاور اغلب به عنوان میان وعده است و با چای خورده می‌شود و در بیشتر رستوران‌های محلی پیشاور یافت می‌شود.

۱۳. پیلاف کشمیری

این غذا عبارت است از برنجی که روی آن گوشت گوسفند و یا گاو قرار می‌دهند. برنج را با آب گوشت می‌پزند و برای تزیین روی آن آجیل می‌ریزند. این غذا اصالتی کشمیری دارد، اما در همه جای پاکستان پیدا می‌شود.

۱۴. بهالی ضاحی

یکی از غدا‌های ایالت پنجاب است و از سیب زمینی، پیاز و فلفل تندی که درون ماست ریخته می‌شود تهیه می‌گردد، یک غذای سبک و میان وعده به شمار می‌رود. روی آن پودر ادویه دلخواه را می‌ریزند و سرو می‌کنند.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

آشنایی با معروف‌ترین غذا‌های پاکستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آشپزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۴۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد، خبرگزاری «دیلی تایمز» پاکستان در سرمقاله خود با عنوان «سفر مهم رئیس جمهور ایران» نوشت: دو کشور همسایه علیرغم سنگ اندازی غرب در روابط دوجانبه آنها سفر برنامه ریزی شده «دکتر سید ابراهیم رئیسی» به اسلام آباد را با موفقیت پشت سر گذاشتند.
این خبرگزاری نوشت: تصمیم ایران و پاکستان برای افزایش حجم تجارت سالانه به ۱۰ میلیارد دلار مهمترین دستاورد سفر آقای رئیسی به پاکستان است، موضوعی که با توجه به اهمیت عزم طرفین برای افزایش تجارت انرژی و فشار‌های غرب بر دولت اسلام آباد در این زمینه با چالش‌ها و سختی‌های زیادی مواجه خواهد بود.
روزنامه «تریبون اکسپرس» پاکستان نیز با عنوان «جهش در روابط دوجانبه ایران و پاکستان» به دستاورد‌های سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد پرداخته و معتقد است: ایران و پاکستان در جریان سفر سید ابراهیم رئیسی به پاکستان پیامی قاطع در مورد عزم مشترک خود برای تقویت روابط در تمامی حوزه‌های همکاری دوجانبه صادر کردند.
در این گزارش آمده است: تاکید بر اهمیت پروژه انتقال گاز «آی پی»، توافقات جدید در حوزه تجارت و بازرگانی از سوی مقامات دو کشور نوید بخش شکوفایی اقتصادی بوده و عزم مشترک دو کشور برای حفاظت از «مرز صلح و دوستی» نیز توطئه گروه‌های تروریستی برای تخریب روابط دو کشور همسایه را خنثی کرد.
تریبون اکسپرس افزود: مقامات دو کشور همسایه به خوبی عوامل ژئوپولیتیکی منفی را نادیده گرفته و با در نظر گرفتن منافع مشترک خود برای نهایی کردن توافقنامه تجارت آزاد، برگزاری نشست آتی کمیسیون مشترک اقتصادی و افزایش رایزنی‌های سیاسی توافق کردند.
این خبرگزاری پاکستانی معتقد است: همزمانی هدف گذاری تجارت سالانه ۱۰ میلیارد دلار میان ایران و پاکستان با فاز دوم کریدور اقتصادی پاکستان و چین موسوم به «سی پک» یک موقعیت برد - برد برای دو کشور همسایه است چراکه همگرایی اسلام آباد - تهران - پکن عملا یک قطب قدرتمند اقتصادی مستقل در منطقه ایجاد می‌کند.
خبرگزاری «بیزینس رکورد» پاکستان نیز با اشاره به امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری دوجانبه میان ایران و پاکستان در جریان سفر رئیسی بویژه در بخش تجاری نوشت: امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان دو کشور همسایه اقدامی خوشایند است، اما ضروری است تا طرفین یک نقشه راه قانع کننده برای عملی شدن این تفاهم‌نامه‌ها و تحقق اهداف اقتصادی بویژه تجارت ۱۰ میلیارد دلاری در سال و همچنین آغاز تجارت آزاد را نیز ارائه کنند.
روزنامه دیلی پاکستان نیز ضمن بازتاب بازتاب سفر رسمی آیت الله رئیسی به اسلام آباد در سرتیتر‌های خود درباره مذاکرات میان مقامات دو کشور همسایه نوشت: ایران و پاکستان درحال حاضر چهار چالش مشترک دارند که از این میان پروژه انتقال گاز «آی پی» مهمترین آنهاست.
در سرمقاله این روزنامه پاکستانی آمده است: اسلام آباد و تهران به خوبی از چالش‌های پیش روی طرح انتقال گاز آی پی آگاه هستند، با این حال این پاکستان است که باید به فکر راهکاری برای تکمیل این طرح بدون تحریم شدن از سوی آمریکا باشد در غیر این صورت علاوه بر از دست دادن یک فرصت طلایی جهت تامین نیاز‌های انرژی می‌بایست جریمه هنگفتی نیز پرداخت کند.
دیلی پاکستان افزود: افزایش همکاری‌های امنیتی، توسعه بازارچه‌های مرزی و همچنین افتتاح مناطق آزاد تجاری میان ایران و پاکستان نیز می‌تواند برای کاهش و توقف تجارت غیرقانونی میان دو کشور بسیار حائز اهمیت باشد.
در کنار رسانه‌های نوشتاری و الکترونیکی که به بررسی ابعاد مختلف این سفر پرداخته‌اند بسیاری از کارشناسان، رهبران مذهبی و کاربران شبکه‌های اجتماعی پاکستان با اشاره به محکومیت جنایات رژیم صهیونسیتی در نشست‌های مقامات ایران و پاکستان و همچنین استقبال پر شور مردم پاکستان از آقای رئیسی با هدف قدردانی از تنبیه رژیم صهیونیستی از سوی جمهوری اسلامی ایران، افزایش همگرایی و همصدایی ایران و پاکستان در حمایت از فلسطین را نیز دیگر دستاورد مهم اولین سفر آقای رئیسی به پاکستان عنوان می‌کنند.

دیگر خبرها

  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد
  • یک گردش خوشمزه در نصف‌جهان
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
  • طرز تهیه کباب ترش تابه‌ای، یک غذای فوق‌العاده خوشمزه
  • تجارت آزاد با پاکستان در انتظار پاسخ طرف پاکستانی/ واردات گوشت گرم از آفریقا
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • طرز تهیه واوایشکا با گوشت ساطوری بره توسط آشپز‌ پاکستانی (فیلم)
  • لعاب دار کردن قورمه سبزی ؛ اندازه دقیق سبزی قورمه برای یک کیلوگرم چقدر است؟ | ترفندهای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی
  • تصاویر اختصاصی شبکه پاکستانی از اسکورت زمینی و هوایی رئیسی در لاهور