Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری استان که در محل بیمارستان صحرایی امام حسین(علیه السلام) و همزمان با روز شهدا برگزار شد، اظهارداشت: سالانه 17 هزار نفر در به دلیل حوادث رانندگی جان خود را از دست می دهند و این درحالی است که پیش از این، این رقم بین 23 تا 25 هزار نفر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه این رقم در مقطع کنونی باید پایین تر بیایید، افزود: برنامه ریزی در این راستا نیاز به هماهنگی های بیشتری دارد و از فرمانداری ها خواسته می شود اقدامات لازم را در دستور کار خود قرار بدهند.
وی دلیل این حوادث را خستگی راننده عنوان کرد و بیان داشت: دستگاه های مربوطه باید در نزدیکی شهرها شرایطی را به وجود بیاورند که رانندگان بتوانند بعد از استراحت لازم با اطمینان بیشتری به سفر خود ادامه دهند.
استاندار خوزستان خواستار تشکیل کارگروه های شهرستانی برای هماهنگی های لازم در این زمینه شد و تاکید کرد: علاوه بر این لازم است تمهیدات مربوط به سفرهای نوروزی مطابق با برنامه ریزی های استانی و ملی رعایت شود.
رئیس شورای تامین استان یادآور شد: ایجاد امنیت لازم در سطح استان ویژه مهمانان نوروزی و راهیان نور امری ضروری است که دستگاه های امنیتی نیز باید به آن توجه داشته باشد .
شریعتی تصریح کرد: در این رابطه در شورای تامین برای حفظ امنیت مسافران در سطح استان ویژه ایام نوروز بررسی های دقیقی صورت گرفته است.

*ضرورت حفظ میراث دفاع مقدس
شریعتی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه خوزستان در زمینه دوران دفاع مقدس میراث با ارزشی دارد، گفت: حفظ و نگهداری از آثار باقی مانده ضروری است.
وی ادامه داد: دستگاه های دولتی با مجموعه سپاه و یادمان های راهیان نور در جهت استقبال و ورود کاروان های راهیان نور در استان همکاری کنند تا از این طریق ایثارگری های دوران دفاع مقدس به نسل های بعدی منتقل شود.
استاندار خوزستان بیان داشت: راهیان نور علاوه بر ابعاد فرهنگی قطعا می تواند به رونق صنعت گردشگری استان کمک کند.

*سال آینده باید از وقوع حوادث پیشگیری کرد
نماینده عالی دولت با اشاره به برگزاری آخرین شورای اداری سال 1397 در بیمارستان صحرایی امام حسین(علیه السلام) عنوان کرد: از مدیران دستگاه های اجرایی درخواست می شود سال آینده با جدیت بیشتری نسبت به امور توجه داشته باشند.
شریعتی افزود: پیشگیری از وقوع حوادثی مانند سیلاب اخیر موضوعی است که باید به آن توجه داشت تا فضای رضایتمندی مردم فراهم شود.

*پیش بینی افزایش سفرهای نوروزی در خوزستان
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری خوزستان با بیان اینکه این استان برخلاف دیگر استانهای کشور دارای 2 ستاد تسهیلات سفر است، گفت: در طول سال خوزستان میزبان مهمانان نوروزی و زائران اربعین حسینی (علیه السلام) است و این موضوع باعث ایجاد حجم بیشتر کاری در استان شده است.
شهاب صدیقی ادامه داد: با توجه به بارندگی های امسال پیش بینی می شود سفرهای نوروز1398 نسبت به سالهای گذشته بیشتر شود .
وی با اشاره به اینکه کمترین آمار اقامت نوروز گذشته در شهرستان حمیدیه بوده است، افزود: بالاترین میزان اقامت مهمان نوروزی در شهرستان لالی بوده است.

*لزوم ایجاد جذابیت های گردشگری در شهرهای تاریخی
این مقام مسئول در استانداری خوزستان تصریح کرد: با توجه به این اطلاعات باید یادآور شد که در نوروز گذشته شهرهای شوش و شوشتر که سمبل های تاریخی استان را شامل می شوند در زمینه اسکان مهمانان نوروزی به ترتیب رتبه های 15 و 16 را به خود اختصاص داده اند.
صدیقی تصریح کرد: بر همین اساس نیاز است که برای شهرهای تاریخی استان جاذبه های گردشگری بیشتری به وجود بیاید.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری خوزستان همچنین از انجام سه مرحله نظافت و پاکسازی سراسری در استان خبر داد و گفت: از این مراحل تا کنون 2 مرحله آن برگزار شده است و در هفته آینده مرحله نهایی این نظافت و پاکسازی در سطح استان به صورت همزمان و سراسری انجام می شود.
9931/6002
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 جاذبه های گردشگری دستگاه های اجرایی صنعت کاروان های راهیان نور مهمانان نوروزی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امداد و نجات جاده‌ای نیاز است، گفت: در حال حاضر ۱۶ پایگاه در گلستان فعال است و به شش پایگاه امداد و نجات جاده‌ای نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، قاسم غریب‌آبادی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته نیروهای امداد و نجات هلال‌احمر که مهم‌ترین حوزه در ارائه خدمات به مردم است، ۱۹۷۴ حادثه را پوشش دادند.

وی افزود: در این رابطه با یک هزارو ۷۱۷ دستگاه آمبولانس، ۲۸۴ دستگاه خودروی نجات، ۳۰۵ دستگاه ست کمک‌دار و ۶۰ دستگاه ست کوهستان نیروهای امداد و نجات هلال احمر استان به حادثه‌دیدگان خدمت‌رسانی کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: از حوادث رخ داده در گلستان، تعداد یک هزار و۴۰۴ حادثه جاده‌ای و ۱۰۸ حادثه مربوط به کوهستان گزارش شده‌است.

وی تاکید کرد: هلال‌احمر فارغ از ملیت و قومیت با شعار بی‌طرفی به صورت شبانه‌روزی به تمام افرادی که نیازمند کمک هستند، دست یاری می‌دهد.

غریب‌آبادی با بیان اینکه در سال گذشته ساختمان ستادی هلال‌احمر واقع در کمربندی گرگان آماده بهره‌برداری شد، افزود: برای سهولت کار ارباب‌رجوع و جلوگیری از هرگونه بار ترافیکی سنگین، تمام عوامل هلال‌احمر برای پاسخگویی بهتر در این ساختمان مستقر شدند.

وی ضمن یادآوری این مطلب که در حوزه پایگاه‌های امدادونجات بین‌جاده‌ای اتفاقات خوبی در استان گلستان رخ داده است، اضافه کرد: در هفته دولت سال‌جاری شاهد بهره‌برداری از دو پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای نوکنده، با اعتبار دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای آق‌قلا با اعتبار چهار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان خواهیم بود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ در حوزه امدادونجات حدود یک هزار و ۹۷۴ حادثه امدادرسانی شده که از این تعداد یک هزار و ۴۰۴ حادثه جاده‌ای، ۱۰۸ حادثه کوهستانی بوده و تعداد دو هزار و ۵۶۶ ناوگان در این حوادث استفاده شده است.

وی در رابطه با پروژه‌های انجام شده سال ۱۴۰۲ بیان کرد: مهمترین دستاورد هلال، جانمایی در ساختمان جدید به لحاظ پدافند غیرعامل نیروهای امدادی بود، زیرا نیروها باید در مکانی که قدرت مانور وجود دارد، اسکان داشته باشند.

غریب‌آبادی با اشاره به کمبود نیروی فیزیوتراپ در جمعیت هلال‌احمر گلستان اضافه کرد: در شهرستان علی‌آبادکتول با همکاری نیکوکاران و با اعتبار دو میلیارد تومان، مرکز فیزیوتراپی احداث و تجهیز شده‌است.

وی با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است، تصریح کرد: در حال حاضر تعداد ۱۶ پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای در گلستان فعال است و در نیازسنجی‌های انجام شده، تعداد شش پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از ساخت پایگاه در محورهای بندرترکمن به گمیشان، دلند، گنبدکاووس به کلاله، خوش‌ییلاق در نزدیکی روستای کاشیدار و نوکنده خبر داد و گفت: دو پایگاه در هفته دولت سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

کد خبر 751306

دیگر خبرها

  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری/ فوت ۱۰۹ نفر