Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@02:55:58 GMT

گرگ عجیب ژاپنی ها در مزرعه کشاورزی+عکس

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۰۶۰۲۷

به گزارش ایلنا، اسم این ربات «گرگ ابر هیولا» Super Monster Wolf است و مهندسان برای جلوگیری از خورده شدن محصولات کشاورزان توسط جانوران گیاه خوار وحشی، آن را طراحی کرده اند.

در واقع، پدیدآوردن این گرگ ترسناک در ورای خود داستان غم انگیزی دارد. گرگ های محلی ژاپن در اوایل قرن نوزدهم منقرض شدند، دلیل چنین امری، موج شکار و نسل کشی گرگ ها بود که با حمایت دولت انجام می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه بسیاری از مناطق ژاپن به خاستگاه تعداد چشمگیری از آهو، گوزن و گراز وحشی تبدیل شده است. گرازها به خوردن محصولات زراعی کشاورزان علاقه زیادی دارند و باعث تخریب زمین های برنج و محصولات دیگر می شوند. پُر واضح است که کشاورزان از این موضوع ناراحت باشند. بعد از گذشت دویست سال، برای حل این مشکل گرگ مصنوعی ساخته اند تا جبران گرگ هایی باشد که موجب انقراضش شده اند.

این گرگ های مصنوعی عامل مؤثری برای برقراری توازن محیطی در منطقه به شمار می روند.

گرگ رباتیک در مرحله آزمون و خطاست و تاکنون موفقیت های زیادی از آن حاصل شده است. آنقدر موفق بوده که بنا به گزارش شبکه تلویزیونی (آساهی) قرار است تعداد زیادی از آن تولید شود.

«شیهیکو اومیزاوا»، یکی از مسئولین تعاونی کشاورزی ژاپن، در گفت وگو با شبکه خبری شیبا نیبو گفت: تجارب نشان داده که محدوده کارآمدی این گرگ مصنوعی، حدود یک کیلومتر و از حصار الکتریکی اثربخش تر است و اگر کشاورزان می خواهند چهارچوب اثربخشی گرگ های مصنوعی را بیشتر کنند، باید بر تعداد گرگ های مصنوعی مزرعه هایشان بیفزایند.

نمونه فعلی این گرگ ها ثابت و غیرقابل حرکت است و ۴۸۴۰ دلار قیمت دارد و از آنجا که قیمت گرگ ها بالاست، شرکت آنها را با قیمت کم نیز اجاره می دهد.

ارتفاع این حیوان وحشی رباتیک ۶۵ سانتیمتر است و نصف گرگ واقعی است. دندان های تیز، بزرگ و سفید و موهای بلند از جمله ویژگی گرگ های مصنوعی است.

گرگ رباتیک از پنل های خورشیدی برای شارژ باتری خود استفاده می کند و می تواند نفوذگران را با حسگر مادون قرمز نظارت کند.

بنا به گزارش بی بی سی، زمانی که گرگ احساس کند، جسم متحرک در آن گوشه و کنار وجود دارد، از طیف گسترده ای از صداهای بلند از جمله صدای گلوله، زوزه کشیدن و صداهای انسانی برای ترساندن و راندن موجود مورد نظر استفاده می کند.

البته گرگ روباتیک با این صداها از جمله صدای شلیک گلوله همه ی مزاحمان از بشر تا حیوانات را از مزارع ژاپنی ها دور نگه می دارد.

عصر خبر

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حیوان دولت زمین ژاپن کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۶۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی

حاج حسینی معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ضمن بازدید از مزارع کاشت گیاهان دارویی به خصوص مزارع زیر کشت گل محمدی در رستاق و پیگیری مشکلات کشاورزان و باغداران گیاهان دارویی بخش رستاق گفت: موضوع بهره برداری آب یکی از موضوعات مهمی است که در سیاست‌های بخش کشاورزی بسیار به آن توجه شده است در این راستا موضوع کشت گیاهان دارویی به عنوان گیاهان کم آب خواه یکی از برنامه‌های اساسی بخش کشاورزی استان و یزد نوین است.

وی ادامه داد: توسعه کشت گل محمدی به عنوان گیاهی با ارزش افزوده بالا و اقتصادی بودن در برنامه توسعه کشت استان قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • ماجرای عجیب قطع مسیر حقابه زمین‌های کشاورزی در قم
  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند