Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -در گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا درباره وضعیت حقوق بشر در جهان، به نام "محمد بن سلمان" در بخش مربوط به پرونده قتل " خاشقجی" اشاره نشده است.

وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا به رسم هر ساله گزارش وضعیت حقوق بشر در جهان را منتشر کرده است.

 در این گزارش که به موارد متعدد ادعاهای حقوق بشری ایالات متحده آمریکا درباره موارد نقض حقوق بشر در کشورهای مختلف جهان به ویژه کشورهای رقیب و یا متخاصم با واشنگتن، پرداخته شده، اما جای یک متهم ردیف اول پرونده نقض فاحش حقوق بشر که همچون بمبی خبری در سال 2018 جهان را شوکه کرد، خالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که وزارت امور خارجه آمریکا به بسیاری از موارد نقض حقوق بشر در این گزارش اشاره کرده، اما در بخش مربوط به وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی و در مورد پرونده قتل فجیع " جمال خاشقجی" روزنامه‌نگار منتقد حکومت سعودی در کنسولگری سعودی در شهر استانبول ترکیه، حتی کلمه‌ای به نام "محمد بن سلمان" ولیعهد سعودی، به عنوان متهم ردیف اول "آمر قتل" خاشقجی، اشاره ای نکرده است.

عدم اشاره به نام ولیعهد سعودی در بخش مربوط به قتل "جمال خاشقجی" در حالی است که بنا به مدعای غالب رسانه‌ها و شخصیت‌های سیاسی و حقوقی آمریکا و جهان، "محمد بن سلمان" آمراصلی قتل خاشقجی بوده است و عدم اشاره به نام او دستکم به عنوان یکی از مظنونان این پرونده، نوعی سرپوش گذاشتن به نقش ولیعهد سعودی در این پرونده و ادامه سیاست مماشات دولت ترامپ در قبال دولت سعودی است.

این اقدام وزارت خارجه آمریکا بار دیگر اثباتی بر این مدعای منتقدان رویکردهای واشنگتن است که دولت آمریکا از موضوع حقوق بشر به عنوان یک ابزار سیاسی در تعاملات بین‌المللی خود استفاده می‌کند.

در همین گزارش کشورهایی چون چین، روسیه، ایران و کره شمالی به نقض گسترده حقوق بشر متهم شده‌اند؛ یعنی درست همان کشورهایی که در زمینه‌های مختلف با سیاست‌های واشنگتن در جهان سرناسازگاری دارند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۸۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه رسماً توقف تجارت با اسرائیل را تأیید کرد

وزارت بازرگانی ترکیه‌ در بیانیه‌ای اعلام کرد از روز پنجشنبه صادرات و واردات به مقصد فلسطین اشغالی یا از مبدأ آن را متوقف کرده است.

به گزارش مشرق، پیشتر شبکه خبری بلومبرگ گزارش داده بود ترکیه تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را امروز پنجشنبه به حالت تعلیق درآورده است. مطابق این گزارش ترکیه علاوه بر این استفاده کشورهای ثالث از بنادر ترکیه‌ای برای تجارت با اسرائیل را نیز ممنوع کرده است.

در تحولی جداگانه اسرائیل کاتص، وزیر امور خارجه اسرائیل گفته آنکارا واردات و صادرات کالاهای اسرائیلی در بنادر ترکیه را نیز متوقف کرده است.کاتص با متهم کردن ترکیه به نقض توافقات تجاری گفت که به وزارت خارجه اسرائیل دستور داده با تمرکز بر «تولید محلی و واردات از کشورهای دیگر» به دنبال جایگزین کردن تجارت با ترکیه باشند. وزارت خارجه اسرائیل تا به این لحظه درباره اینکه استفاده از کدام بنادر ممنوع شده‌اند و اینکه آیا اقدام ترکیه بندر مدیترانه‌ای «جیحان» را هم شامل می‌شود یا خیر، اظهارنظری مطرح نکرده.

این بندر از آن جهت اهمیت دارد که اسرائیل از طریق آن از جمهوری آذربایجان نفت وارد می‌کند. یک منبع دیپلماتیک به پایگاه «المانیتور» گفت وزارت خارجه اسرائیل هم‌اکنون در حال بررسی تبعات اقتصادی تصمیم ترکیه برای متوقف کردن صادرات است. ترکیه ماه گذشته میلادی محدودیت‌هایی برای تجارت ۵۴ محصول با اسرائیل وضع کرده بود.

تحلیلگران این اقدام را گامی در برابر فشارهای داخلی برای قطع روابط تجاری با اسرائیل در بحبوحه جنگ غزه تعبیر کردند. روز چهارشنبه هم «هاکان فیدان»، وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد کشورش قصد دارد به شکایت آفریقای جنوبی از اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری ملحق شود. آفریقای جنوبی در این دادگاه اسرائیل را به نسل‌کشی در غزه متهم کرده است. حجم تجارت دوجانبه ترکیه و اسرائیل طبق داده‌های رسمی سال گذشته معادل ۵.۴ میلیارد دلار بوده.

دیگر خبرها

  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • انصاری: استکبار قادر به پوشاندن جنایت صهیونیست‌ها نیست
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • انتقاد از سکوت مدعیان حقوق بشر از کشتار زنان و کودکان در غزه
  • انقلاب اسلامی ایران در حال انتشار در جهان است
  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند
  • ترکیه رسماً توقف تجارت با اسرائیل را تأیید کرد
  • آمریکا در پشت نقاب حقوق بشر پنهان شده است