Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت گاز مازندران اشتراک‌گذاری برای دو هزار و 500 مشترک گاز در روستاهای هزارجریب شرق مازندران را نتیجه اتمام پروژه خواند و گفا: مازندران به عنوان نخستین و بیشترین روستاهای برخوردار از گاز در سطح به شمار می‌آید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، جعفر احمدپور چهارشنبه شب در مراسم افتتاحیه گازرسانی به ۳۳ روستای بخش هزارجریب نکا که به صورت نمادین در سه روستای پوروا، زیارتکلا و برما با حضور استاندار مازندران، نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان ارشد استان و سطح شهرستان برگزار شد با اشاره به ادامه گازرسانی به 152 روستای هزارجریب شرق مازندران، اظهار کرد: ابتدا این پروژه با اعتبار 240 میلیارد تومانی کلنگ‌زنی شد اما تحریم‌ها سبب افزایش اعتبار آن به 300 میلیارد تومان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی زمان اتمام این پروژه را پایان سال 98 برشمرد و افزود: برخورداری منطقه هزارجریب از نعمت گاز طبیعی با نهایی شدن این پروژه، اشتغال جوانان روستایی و کاهش مهاجرت از روستاها به شهر را به ارمغان می‌آورد.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران عدم مهاجرت روستائیان به شهر در اثر گازرسانی را سبب رونق گردشگری و بوم‌گردی در روستاها دانست و خاطرنشان کرد: فاز دوم پروژه گازرسانی به بخش هزارجریب شامل 33 روستا با 220 کیلومتر شبکه‌گذاری و 20 میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسیده است.

این مسئول اشتراک‌گذاری برای دو هزار و 500 مشترک گاز در روستاهای هزارجریب شرق مازندران را نتیجه اتمام پروژه خواند و اضافه کرد: مازندران به عنوان نخستین و بیشترین روستاهای برخوردار از گاز در سطح به شمار می‌آید.

وی از گازرسانی به دو هزار و 100 روستا در مازندران خبر داد و گفت: عملیات کلنگ‌زنی و اجرای گازرسانی به 492 روستای محروم از نعمت گاز در سال 98 در دستور کار قرار گرفته است.

احمدپور تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته تمام روستاهای دارای بیش از 20 خانوار در دستور کار گازرسانی قرار دارند که خوشبختانه روستاهای کمتر از 20 خانواری که در مسیر این روستاها قرار داشته باشند نیز از این حدمات بهره‌مند می‌شوند.

وی به برنامه‌های حوزه گاز در وعده 100 روزه استاندار مازندران نیز اشاره کرد و افزود: در آخرین هفته سال 97، 100 روستای دیگر از مازندارن در مناطق دودانگه و چهاردانگه ساری از گاز طبیعی متنعم می‌شوند.

* 26 میلیارد تومان اعتبار روستاهای نکا از سال 92

همچنین در این مراسم فرماندار نکا نیز هماهنگی و تعامل مردم با دولت را سبب رفع بسیاری از مشکلات زیرساختی بخش روستایی شهرستان برشمرد و اظهار کرد: نتیجه این مشارکت به گونه‌ای بوده که امروز محرومیت از چهره روستاها برداشته شده است.

عبدالجواد توحیدی مقدم از اختصاص 26 میلیارد تومان به دهیاری‌های شهرستان از سال 92 تا کنون خبر داد و گفت: پیشرفت روستاها حاصل رسیدن اعتبارت و توجه ویژه دولت به این مناطق در قالب برنامه‌ها و پروژه‌های مختلف بوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۸۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران از اتمام مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در سه رودخانه پرآبی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدطاهر بابازاده عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در مازندران یک‌صد نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است، اظهار کرد: این نیروگاه‌ها به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید، افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسید و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان اینکه از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد، عنوان کرد: این تعداد نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

بابازاده برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه مهم‌ترین چالش را با سازمان حفاظت محیط زیست است مطرح و بیان کرد: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است که با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

کد خبر 749479

دیگر خبرها

  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه گازرسانی امام زاده ابراهیم(ع) شفت
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه
  • برخورداری بیش از ۵ هزار خانوار روستایی با اتمام طرح آبرسانی به مجتمع ۱۰۶ روستایی زون چایپاره
  • آسیای توانمندتر با استفاده از تکنولوژی و اشتراک دانش تحقق می یابد
  • بهره‌مندی ۲۳۷ روستای آذربایجان‌غربی از نعمت گاز‌طبیعی