Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در دیدار رییسان این دو دانشگاه ضمن تاکید بر توسعه و بسط همکاری‌های علمی بین شهرهای تبریز و کرکوک، در زمینه بازدید استادان و دانشجویان از کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، دانشکده‌های مختلف و مراکز تحقیقاتی ابراز علاقه کردند.

رئیس دانشگاه کرکوک در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه کرکوک در سال ۱۳۰۰ هجری قمری در قالب چهار دانشکده تأسیس شده است، گفت: هم اکنون این مرکز علمی بیش از ۳۰ هزار دانشجو در رشته‌های پزشکی، داروسازی، مهندسی و علوم انسانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس حسن‌تقی با اشاره به اینکه دانشگاه کرکوک دانشگاهی بین‌المللی و دارای رده بندی جهانی است، اظهار داشت: معاهده‌های بین‌المللی خوبی با کشورهای ترکیه و انگلستان در زمینه تبادل استاد و برگزاری همایش‌ها و نشست‌های مشترک علمی داریم و در نظر داریم با دانشگاه‌های ایرانی و دانشگاه آزاد اسلامی تبریز هم برای توسعه همکاری‌های مشترک قراردادهایی را امضا کنیم.

وی گفت: دانشگاه کرکوک جایزه جهانی خدمت به دانشجویان را کسب کرده است.

حسن تقی با تاکید بر اینکه دولت‌ها با دانشگاه‌ها ساخته می‌شوند، اضافه کرد: با توجه به اهمیت این موضوع باید سطح کیفی و کمی مراکز آموزش عالی فراتر از این باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز نیز در این دیدار بر همکاری‌های مشترک علمی، پژوهشی و فرهنگی این دانشگاه با دانشگاه کرکوک عراق تاکید کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی نهادی مردمی بوده و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تأسیس شده و بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است.

عزیز جوانپور افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از واحدهای جامع و نخستین واحد دانشگاه آزاد اسلامی بوده و اکنون ۵۵ هزار دانشجو در ۳۵ واحد دانشگاهی آذربایجان شرقی در رشته و مقطع‌های متعدد در قالب ۱۲ دانشکده مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به توسعه تعاملات مثبت عراق و ایران در سال‌های اخیر، اظهار داشت: توسعه ارتباطات همه جانبه و اتحاد دو کشور بسیاری از مسائل و مشکلات منطقه را حل کرده و توطئه دشمنان و استکبار جهانی را در منطقه خنثی خواهد کرد.

جوانپور ادامه داد: مشترکات بسیاری از لحاظ فرهنگی، معنوی و تاریخی بین دو کشور وجود دارد و بین شهر کرکوک ارتباط نزدیک تری به لحاظ زبانی با تبریز است و می‌توان با توسعه همکاری‌های مشترک و هم افزایی زمینه پیشرفت هر دو کشور را فراهم کرد.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی این آمادگی را دارد تا در راستای تکمیل، توسعه و پیشرفت پروژه‌های کشور عراق در حوزه آموزش عالی، علمی و فناوری شعبه دانشگاهی خود را در کرکوک با پشتیبانی واحد تبریز راه اندازی کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با دعوت از هیأت عراقی به حضور در مجموعه کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، بیمارستانی و دانشکده‌های دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، گفت: واحد تبریز تنها دارنده کلینیک دندانپزشکی تحت بیهوشی در شمال‌غرب کشور بوده و به کشورهای همسایه و هم مرز خدمات ارائه می‌دهد.

کد خبر 4567883

منبع: مهر

کلیدواژه: تبریز کرکوک دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۹۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطن افزود که این اقدام مهم با قوانین بین المللی و قطعنامه های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش های بین المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جلسه شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود