Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@11:28:42 GMT

فعالیت ۸۰۰ شعبه قرآنی در سراسر کشور

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۱۰۸۰۴

فعالیت ۸۰۰ شعبه قرآنی در سراسر کشور

رئیس مؤسسه جامعه‌القرآن با بیان اینکه این مؤسسه رتبه نخست مؤسسات قرآنی کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: این مجموعه فعالیت خود را در ابتدا از حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(ع) آغاز کرد و به عنایت حضرت تاکنون توانسته راه‌اندازی 800 شعبه مختلف را با 200 هزار متربی قرآنی و 6 هزار کارمند در کشور رقم بزند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری آستان حضرت معصومه سلام‌الله علیها، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی طباطبایی ظهر امروز در دیدار با آیت‌الله سیدمحمد سعیدی که در سالن محراب شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر انجام شد، با بیان اینکه امسال بیستمین سال فعالیت مؤسسه جامعه‌القرآن را سپری می‌کنیم، اظهار کرد: ستاد مرکزی جامعه‌القرآن با ۷۵ نفر درحال فعالیت است که شعبات مختلف در کشور از جمله ۱۸ شعبه قم را مدیریت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اهدای موقوفات مختلف به مؤسسه جامعه‌القرآن یاد کرد و افزود: این مجموعه به صورت هیأت امنایی مدیریت می‌شود و تاکنون با استفاده از کمک‌های مردمی و موقوفات در تأمین هزینه‌های خود مشکلی نداشته است.

رئیس مؤسسه جامعه‌القرآن با بیان اینکه این مؤسسه رتبه نخست مؤسسات قرآنی کشور را به خود اختصاص داده است، عنوان کرد: این مجموعه فعالیت خود را در ابتدا از حرم مطهر کریمه اهل‌بیت (ع) آغاز کرد و به عنایت حضرت تاکنون توانسته راه‌اندازی ۸۰۰ شعبه مختلف را با ۲۰۰ هزار متربی قرآنی و ۶ هزار کارمند در کشور رقم بزند.

وی از ناتوانی مالی مجموعه‌های قرآنی در بیمه کردن نیروهای خود یاد کرد و گفت: امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های مختلف از جمله حمایت سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بتوانیم این مشکل را رفع کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قرآن کريم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۰۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، سیاوش صحت افزود: امسال شاهد برگزاری چهل و پنجمین کنگره علمی جامعه جراحان ایران هستیم. اولین کنگره جراحان در سال ۱۳۶۳ در اصفهان برگزار شد، سال‌های بعد نیز در شیراز، اصفهان، تهران برگزار شد. کنگره علمی سالیانه جامعه جراحان ایران از سال ۱۳۷۱ در تهران به طور متمرکز برگزار شده است. طی این سنوات کنگره‌های علمی میان دوره‌ای نیز در شهرهای مختلف کشور به طور پیوسته توسط شاخه‌های استانی جامعه جراحان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: بدین ترتیب تلاش برای ارتقا دانش تخصصی همکاران جراح در راستای بهبود کیفیت ارائه خدمات درمانی به بیماران، طی این چهل سال اخیر که امسال چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان ایران است به طور مستمر برقرار بود. تمامی رشته‌های مختلف جراحی عمومی و تخصصی در سالن‌های اقماری و متعدد طی پنج روز برگزاری کنگره به ارائه مطالب علمی، پژوهشی، سخنرانی‌ها، پانل های پرسش و پاسخ می‌پردازند.

صحت افزود: امیدواریم هر روز شاهد بهبود هر چه بیشتر دانش جراحی و توسعه رشته‌های مختلف در کشور باشیم تا در نهایت به درمان بیماران کمک شایانی کنیم. هدف بالا بردن آموزش پزشکی در ایران و به روز شدن دانش و اطلاعات علمی همکاران است. الان با توجه به محدودیت‌های مرتبط با تحریم‌ها، متأسفانه مجلات و ژورنال‌های علمی خارجی را همانند گذشته در اختیار نداریم پس سعی می‌کنیم با برگزاری اینگونه همایش‌ها، اطلاعات جدید و روز پزشکی در سطح دنیا را مطرح و مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

وی ادامه داد: مسائل و مشکلات جامعه پزشکی و بی انگیزگی برای ادامه تحصیل در برخی رشته‌های پزشکی و جراحی، مسائل معیشتی و اقتصادی و فرهنگی و سایر ابعاد، طی برگزاری کنگره‌های جامعه جراحان همیشه مورد بحث و تبادل نظر قرار داشته است.

صحت افزود: یکی از موضوعات مورد بحث در این کنگره پیرامون تروما و ابعاد مختلف آن است ولی در خصوص تروما باید گفت که متأسفانه مشکلات پیش بیمارستانی و بیمارستانی جهت رسیدگی سریع به موارد سوانح و حوادث جاده‌ای هنوز برطرف نشده است. زمان رسیدن به مصدوم آسیب دیده طولانی است، آمبولانس‌ها دیر به مصدوم می رسند و گاهی از مردم برای جابجایی فرد تروما دیده کمک می‌گیرند، چون پرسنل کافی ندارند! ترافیک و خیابان‌ها مشکل مهمی است که باعث می‌شود مصدوم دیر به بیمارستان برسد؛ مشکلات اورژانس‌های بیمارستانی نیز مطرح است. تمام این موضوعات همیشه در کنگره‌های جامعه جراحان در جلسات مشترک با اعضا قطب تروما مورد توجه قرار گرفته است. امیدواریم در کنگره امسال به دستاوردهای خوب علمی بیشتری برسیم.

کد خبر 6097134 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران
  • فرهنگیان سراسر کشور به سبلان صعود می کنند
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • مد خوب، مد بد!