Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مدير کل سلامت شهرداري تهران از راه اندازي کمپين «سلامت روان» از اواخر ارديبشهت 98 خبر داد و گفت: هدف از راه اندازي اين کمپين آگاهي بخشي به جامعه نسبت به موضوعات سلامت روان است.
به گزارش خبرگزاري آريا، زينب نصيري در حاشيه بازديد از چهاردهمين نمايشگاه زنان و توليد ملي با اشاره به اينکه آرامش اولين شرط روان سالم است، افزود: متاسفانه در کشور ما اختلالات رواني يک انگ محسوب مي شود و قصد داريم با راه اندازي اين کمپين اين انگ از بيماران برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه اين کمپين از اواخر ارديبهشت 98 آغاز و تا پايان سال ادامه خواهد داشت ،گفت: اين طرح در چند مرحله اجرا و به منظور اجراي بهتر از تمام ظرفيت شهرداري و 352 سراي محله استفاده خواهيم کرد.
مديرکل سلامت شهرداري تهران با بيان اينکه اين کمپين با همکاري 17 ارگان و نهاد علمي اجرا مي شود، اعلام کرد: از جمله اين نهادها و سازمان ها مي توان به شوراي اسلامي شهر تهران، انجمن روانپزشکي ايران، انجمن روانکاوي ايران، انجمن علمي روانشناسي، دانشگاه علامه، دانشگاه تهران، دانشگاه بهزيستي، وزارت بهداشت و قوه قضايه اشاره کرد.
نصيري در ادامه به ويژگي هاي چهاردهمين نمايشگاه زنان و توليد ملي اشاره کرد و افزود: يکي از ويژگي هاي اين نمايشگاه حضور برندهاي شناسنامه دار در کنار زنان سرپرست خانوار است. از نکات جالب ديگر اين نمايشگاه حضور غرفه داراني از برخي از استان هاي کشورمان است که فضاي خاصي را در نمايشگاه ايجاد کرده است.
وي در ادامه با بيان اينکه اين نمايشگاه از سوي مردم با اسقبال خوبي مواجه شده است، اظهارکرد: اين نشان دهنده برنامه ريزي صحيح از سوي برگزارکنندگان اين نمايشگاه است. زنان اصلي ترين مخاطبان برنامه هاي شهرداري تهران
نصيري درباره خدمات رفاهي نمايشگاه گفت: خوشبختانه با برنامه ريزي و اقدامات انجام شده توسط اداره کل بانوان فضاهاي مناسبي به کودکان همچون "اتاق بازي کودک" و "اتاق مادر و کودک" اختصاص داده شده و افراد داراي معلوليت مي توانند به راحتي در نمايشگاه ترددکنند.
مدير کل سلامت شهرداري تهران با بيان اينکه 90 درصد مخاطبان برنامه هاي شهرداري تهران زنان هستند، اظهارکرد: اداره کل بانوان توجه جدي به زير ساخت هاي زنانه دارد و قطعا هر چقدر تعامل دوسويه بين دو اداره قوي تر شود مي تواند خدمات بهتري به زنان شهر تهران ارائه شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کمپين سلامت روان پايتخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۱۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت

  به گزارش­ خبرگزاری صدا و سیما­؛ ­ماما‌های عضو هیئت مدیره نظام پزشکی‌های سراسر کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند. در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی­­ ترین­­ رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه­ای­داشته است. امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره­ ­مندی­ ­فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش­­ ماماها­­ در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت. لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشور‌های پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ­ماماه­ای­ کشور مورد توجه قرار گیرد. در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد: - اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان - ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط­­ ماما­ ­انجام می‌شود. - ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین­ لیبر - استاندارد سازی نیروی انسانی­­ ماما­­ برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین­ لیبر­، زایمان و بهره­ ­مندی­­ تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان - فراهم شدن امکان حضور­ ­ماما­­ همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی - اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، ­پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی. در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • ببینید | مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم برخوردار در زاهدان
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات