Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@10:11:47 GMT

هسته ی این میوه بمب انرژی است آن را دور نریزید

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۱۲۰۸۲

هسته ی این میوه بمب انرژی است آن را دور نریزید

دراین مطلب آمده است: زردآلو یکی از میوه های محبوب و خوشمزه تابستان است که اغلب دانه های آن را دور می ریزیم ولی باید بدانید که دانه زردآلو ارزش تغذیه ای بالایی داشته و فوق العاده مفید است.
هسته زردآلو دارای ترکیبی منحصر به فرد است که نقش مهمی بر سلامت انسان دارند.
هسته زردآلو حاوی ویتامین B17 است ه به نام آمیگدالین amygdalin یا لتیریل laetrile شناخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مطالعات نشان داده اند این ویتامین خواص ضد سرطان و ضد التهابی دارد.
البته زیاده روی در مصرف دانه زردآلو به خصوص دانه های تلخ زردآلو خطرناک است.
خواص تغذیه دانه زردآلو
دانه زردآلو حاوی مقادیر بالای آمیگدالین و میزان قابل توجه ویتامین E، اسی دپنگامیک pangamic یا ویتامین B15 و مقادیر کمی چربی بدون کلسترول است.
نیم لیوان هسته زردآلو حاوی 14 گرم کربوهیدرات است که 10 گرم آن را فیبر غذایی تشکیل می دهد.
14 گرم پروتئین و 260 کالری دارد.
برخی از مزایای سلامت هسته زردآلو برای بدن عبارت است از :
تقویت سلامت دستگاه گوارش، بهبود رشد و ترمیم، متعادل کردن سطح کلسترول، افزایش انرژی، محافظت از پوست، پیشگیری از سرطان، تقویت قلب، حمایت از سیستم ایمنی بدن و تسکین مشکلات تنفسی.
تاثیر هسته زردآلو در مراقبت از پوست
ویتامین E آنتی اکسیدانی مهم برای بهبود سلامت پوست است.
ویتامین E باعث کاهش استرس اکسیداتیو در اثر رادیکال های آزاد می شود در نتیجه باعث پیشگیری از ایجاد چین و چروک، لکه های پیری و قرمز پوست می شود.
مقدار ویتامین E موجود در هسته زردآلو بالاست در نتیجه به بهبود ظاهر پوست و انعطاف پذیری آن کمک می کند.
مصرف هسته زردآلو به پیشگیری از بیماری های قلبی کمک می کند
آمیگدالین که به مقدار زیاد در هسته زردآلو دیده می شود یکی از ترکیبات منحصر به فردی است که با کاهش بیماری های قلبی در ارتباط است.
اسید پنگامیک در بسیاری از خوراکی ها دیده نمی شود ولی تاثیر بسیار زیادی بر کاهش فشار وارده بر سیستم قلبی عروقی دارد.
برخی مطالعات نشان داده اند که استفاده منظم از مقدار کمی هسته زردآلو می تواند باعث کاهش فشار خون و ابتلا به آترواسکلروز، حملات قلبی و سکته مغزی شود.
تقویت سیستم ایمنی بدن با هسته زردآلو
برخی مطالعات نشان داده است که هسته زردآلو خاصیت تقویت کننده بر سیستم ایمنی بدن دارد و می تواند سلول های دفاعی بدن را تحریک کرده و با خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد فشار وارد بر سیستم ایمنی بدن را کاهش دهد.
بهبود سلامت تنفس با مصرف هسته زردآلو
شواهدی بی نظری در مورد تاثیر هسته زردآلو بر بهبود سلامت تنفس وجود دارد.
هسته زردآلو می تواند موکوس و خلط جمع شده در دستگاه تنفسی را کاهش دهد در نتیجه شدت حملات آسم و التهاب گلو در بیمار کاهش پیدا می کند.
بهبود گوارش با مصرف هسته زردآلو
هسته زردآلو مقدار قابل توجهی فیبر رژیمی دارد بنابراین به عنوان میان وعده ای خوشمزه می تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کند..
فیبر غذایی باعث بهبود حرکت منظم روده و کاهش علایم یبوست و اسهال می شود. همچنین میزان جذب مواد مغذی در بدن را افزایش می دهد.
بهبود رشد و ترمیم سلول های بدن
هسته زردآلو مقدار قابل توجهی پروتئین دارد که برای رژیم غذایی روزانه ما ضروری است.
نیم لیوان هسته زردآلو 25% پروتئین مورد نیاز روزانه در زنان و 20% پروتئین مورد نیاز روزانه مردان را تامین می کند.
بنابراین مصرف هسته زردآلو به رشد عضلانی و بهبود سلامت کلی بدن و ترمیم بافت های بدن کمک می کند.
تاثیر هسته زردآلو بر پایین آمدن سطح کلسترول
اگر شما در تلاش برای کنترل سطح کلسترول خود هستید قطع هسته زردآلو می تواند به شما کمک کند.
فیبر بالای موجود در هسته زردآلو می تواند کلسترول اضافی را از بدن دفع کرده و خطر ابتلا به آترواسکلروز، حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.
تقویت متابولیسم با هسته زردآلو
با وجودی که مصرف زیاد هسته زردآلو برای سلامت مضر است ولی مصرف مقدار متوسط آن می توند باعث انفجار سریع انرژی در بدن و افزایش متابولیسم شود.
تاثیر هسته زردآلو بر سرطان
اکثر بحث ها در مورد هسته زردآلو استفاده از آن به عنوان عاملی ضد سرطان است.
برخی مطالعات آمیگدالین را به عنوان عاملی ضد تومور می شناسند.
لیتریل بیش از 160 سال است که در پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد.
حداکثر تعداد مجاز برای مصرف روزانه هسته زردآلو از 30 تا 500 عدد متناسب با وزن بدن است.
8006**3213
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 انرژی بیماری های قلبی تغذیه چین و چروک قلب 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۲۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد

امارات متحده عربی به زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتور‌های هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیاز‌های انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوز‌ها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشور‌هایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.

دیگر خبرها

  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید