Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@09:25:18 GMT

طرح توسعه باغات در اراضی شیب‌دار کشور اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۱۲۶۴۹

طرح توسعه باغات در اراضی شیب‌دار کشور اجرا می‌شود

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی با اشاره به این که طرح توسعه باغات در اراضی شیب‌دار کشور اجرا می‌شود گفت: توسعه باغات در اراضی شیب‌دار دارای ردیف بودجه است و از این لحاظ هیچ گونه مشکلی وجود ندارد. ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۱ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمد علی طهماسبی بعد از ظهر امروز در جلسه کارگروه کشاورزی، آب و منابع طبیعی   با محوریت توسعه باغات در اراضی شیب دار در اردبیل اظهار داشت: در سطح کشور در مجموع 380 نهالستان تحت نظارت و مدیریت وزارت جهاد کشاورزی هستند که با تائید و مدیریت سازمان حفظ نباتات کشور و موسسه ثبت و گواهی بذر و نهال پایش می شوند تا بهترین مناسبترین  و مقاوم ترین و سازگارترین ارقام درختان مثمره در بین استانهای کشور توزیع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق برآورد امسال افزون بر 60 میلیون اصله نهال درسطح کشور در بین باغداران توزیع شود که پیش بینی می‌شود در این استان بیش از 200 هزار اصله نهال درختان مثمره از گونه های دانه دار ، هسته دار ، سنجد ، بادام و گل محمدی توزیع شود.

15 درصد از اراضی کشاورزی خراسان جنوبی تحت پوشش آبیاری نوین قرار گرفتمعاون وزیر جهاد کشاورزی: تولید گوشت مرغ در کشور 15 برابر شدتازه‌ترین اخبار از پرونده‌های قضایی "رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی، پدیده و کاسپین" ‌

طهماسبی افزود: توسعه باغات در اراضی شیب‌دار یکی از سیاست های مهم وزارت جهاد کشاورزی است که دراین خصوص استان اردبیل 70 هکتار از باغات جدید را در این اراضی در دست اقدام دارد که شروع خوب و موفقیت آمیزی برای این استان محسوب می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی گفت: استان اردبیل از سال گذشته تاکنون باغات خود را در اراضی شیب‌دار در سطح 320 هکتار انجام  داده است که این امر نشان از سعی و اهتمام این استان در راستای گسترش باغات در اراضی شیب‌دار دارد که امیدواریم این رویه در طی سالهای آتی نیز ادامه داشته باشد.

 وی افزود: در حال حاضر درکشور در حدود 60 تا 70 درصد شاهد تبخیر آب از سطح مزارع هستیم که ضرورت دارد با استفاده از تکنیک‌های فنی و بروز جهانی جلوی اتلاف این حجم زیاد از این مایع حیاتی که آب سبز نامیده می شود گرفته شود.

طهماسبی بیان کرد: برای توسعه باغات در اراضی شیب دار سه مولفه اصلی شامل استفاده از گونه های پایدار ، مشارکت جدی مردم و وجود تولیدات اقتصادی بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: دولت به جد از توسعه باغات در اراضی شیب دار حمایت می‌کند و با پرداخت تسهیلات بانکی ارزان قیمت هرگونه همکاری را با مجریان طر ح می‌کند و توسعه باغات در اراضی شیب‌دار دارای ردیف بودجه است و از این لحاظ هیچ گونه مشکلی وجود ندارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی افزود: یکی دیگر از سیاست‌های مهم و اساسی وزارت جهاد کشاورزی گسترش واحدهای گلخانه ای و افزایش تولیدات  آن است که به جد پیگیر گسترش واحد های گلخانه ای خصوصا ً در شهرستانهای نیر و سرعین که یک شهر توریستی است دارند.

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۲۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با اتخاذ سیاست‌های راهبردی، کشت مکانیزه در ۴۷ هزار و ۷۵۶ هکتار از اراضی شالیزار‌ی انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بابک مومنی رییس گفت: تاکنون 190 هزار و 860 هکتار از اراضی شالیزاری مازندران شخم و شیار شد و 183 هزار و 515 هزار هکتار هم خزانه گیری شده است. 

وی با بیان اینکه تاکنون کشت برنج در 67 هزار و 271 هکتار مزارع شالیزاری استان  انجام شده است، تصریح کرد: 47 هزار و 756 هکتار از اراضی شالیزار‌ی به صورت مکانیزه کشت شده و مابقی به روش سنتی زیر کشت و کار رفت.

وی افزود: 60 هزار و 755 هکتار از مزارع شالیزاری زیر کشت ارقام محلی است و 6 هزار و 516 هکتار نیز به کشت ارقام پرمحصول اختصاص دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: تاکنون 290 تن بذر برنج و 24 هزار و 876 تن کود کشاورزی میان شالیکاران توزیع شده و 158 مورد آزمون خاک انجام شده است.

 مومنی خاطرنشان کرد: 178 بانک نشاء برنج در استان هم در حال فعالیت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: میزان ذخیره آب سد‌های استان 256 میلیون مترمکعب و ذخیره آب در آببندان‌ها 340 میلیون مترمکعب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد