Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، حتی کسانی که از هر نظر سلامتند نیز ممکن است در طول زندگی شاهد این لکه‌ها رو ناخن‌هایشان باشند.

برای بعضی افراد لکه‌های سفید به صورت نقاط کوچکی به وجود می‌آید و برای برخی دیگر ممکن است به صورت خطوط پهن، بخشی از سطح ناخن را بپوشاند.

اصلی‌ترین علت لیوکونیچیا، آسیب دیدن بستر ناخن و کمبود کلسیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما دلایل زیاد دیگری نیز برای به وجود آمدن آن وجود دارد.

جویدن ناخن انجام کارهای زیبایی آرایشی روی ناخن‌ها (مانیکور) پوشیدن کفش‌های تنگ یا کفش‌هایی که به پنجه و ناخن‌ها فشار زیادی وارد کند.

گاهی ممکن است مسمومیت یا مصرف داروهای خاص منجر به لیوکونیچیا شود مثل،

مسمومیت با موادی مثل آرسنیک مصرف داروهای شیمی‌درمانی برای درمان سرطان سولفونامیدها که برای درمان عفونت‌های ناشی از باکتری‌ها استفاده می‌شوند.

اختلالات سیستم ایمنی نیز یکی از عوامل سفید شدن ناخن‌هاست.

کمبود آهن اختلالات کبد مشکلات کبد بیماری‌های قلبی دیابت اختلال در هضم پروتئین‌ها کمبود روی و کلسیم کم‌کاری تیروئید اگزما پسوریازیس

بیماری‌های قارچی و عفونت‌های پوست و ناخن نیز از عوامل شایع بروز لیوکونیچیاست.

در بعضی موارد لکه‌های سفید به خاطر مسائل ژنتیکی به وجود می‌آید هرچند که این پدیده بسیار نادر است.

نوع درمانی که برای لکه‌های سفید در نظر گرفته می‌شود با توجه به علت بروز آنها متفاوت است. معمولا برای فهمیدن علت اصلی لیوکونیچیا نیاز به آزمایش خون و یا نمونه‌برداری از ناخن است.

برای جلوگیری از به وجود آمدن این لکه‌ها، بهتر است:

ناخن‌ها را کوتاه نگه دارید، کمتر از لاک استفاده کنید چون ممکن است دلیل به وجود آمدن لکه‌های سفید حساسیت به مواد شیمیایی لاک یا پاک‌کننده‌های آن باشد، بعد از شست و شوی دست‌ها، با استفاده از کرم‌های مرطوب‌کننده از خشک شدن ناخن‌ها جلوگیری کنید.

همانطور که در ابتدا نیز اشاره شد، لکه‌های سفید بعد از مدتی از بین می‌روند و در بیشتر مواقع جای نگرانی نیست. اگر علت اصلی لیوکونیچیا، آسیب دیدن بافت ناخن باشد، به ناخن‌ها زمان بدهید تا به حالت عادی بازگردند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۳۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • دلیل مهم خشکی زانو پس از مدتی نشستن
  • بررسی علت ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟