Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارومیه - ایرنا - سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی گفت: در جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان برنامه اقدام مشترک دستگاه های اجرایی در خصوص مدیریت منابع آب و برنامه های سازگار با شرایط کم آبی تصویب شد که بر اساس آن 24 هزار حلقه چاه غیرمجاز استان تعیین تکلیف می شود.

«پیمان آرامون» شامگاه پنجشنبه در حاشیه جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان و در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد از چاه های غیرمجاز قبل از سال 1385 حفر شده و طبق این مصوبه قانونی نسبت به ارایه پروانه برای آنها اقدام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه با صدور پروانه به این چاه ها زمینه نظارت بر میزان برداشت آب از آنها فراهم می شود، اظهار داشت: در صورتی که به هر دلیل امکان صدور مجوز برای هر یک از این چاه ها مقدور نگردد، آب در نظر گرفته شده برای آن با نظر شورای حفاظت از منابع آب استان می تواند به مصارف صنعتی یا آب شرب همان منطقه اختصاص یابد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی با اشاره به اینکه دولت به صورت جدی اقدامات احیای دریاچه ارومیه را پیگیری می کند، ادامه داد: در سایه برنامه ریزی در مصرف آب سهم مصرف پایدار در بخش های صنعت و کشاورزی مدرن استان باید افزایش یابد.
به گزارش ایرنا در این جلسه مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی کم آبی را پدیده ای فراگیر در کشور دانست و گفت: با مقایسه میزان منابع آب استان در دهه های اخیر، کاهش تدریجی منابع مشخص می شود.
کیومرث دانشجو افزود: آذربایجان غربی با وجود منابع آبی زیاد با بحران کم آبی روبرو است و این بحران در خشکی دریاچه ارومیه نمود پیدا می کند و اگر کنترل و نظارت بر منابع آبی صورت نگیرد، در آینده با چالشی جدی مواجه خواهیم شد.
وی خرد شدن و تفکیک اراضی کشاورزی را از عوامل اصلی افزایش حفر چاه های غیرمجاز دانست و گفت: با افزایش ساخت و ساز خانه باغ ها و احداث امکانات رفاهی نظیر استخر، به تدریج زمین های کشاورزی به شهرک های مسکونی تبدیل می شود.
وی همچنین تجمیع اراضی کشاورزی را ضروری دانست و گفت: تفکیک اراضی و افزایش ساخت و ساز امکان یکپارچگی اراضی را دشوار می سازد.
به گزارش ایرنا همه کارشناسان داخلی و خارجی بر این عقیده هستند که مشارکت جوامع محلی در کنار اجرای طرح های مختلف، نقش مهمی در کاهش مصرف آب و احیای نگین آبی آذربایجان دارد.
بیست و چهارمین جلسه شورای حفاظت از منابع آب آذربایجان غربی بعد از ظهر امروز، پنجشنبه در سالن جلسات استانداری برگزار شد.
9939/3072

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد منابع آبي درياچه اروميه كاهش مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۴۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در دیدار رئیس قوه قضائیه با خانواده‌ها و پرسنل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: از رئیس قوه قضائیه بابت دستور و موافقت با برگزاری همایش خانواده دستگاه قضائی استان هرمزگان که در نوع خود کم‌سابقه است قدردانی می‌کنم.

وی در ادامه به ارائه بخشی از عملکرد مجموعه قضائی استان هرمزگان پرداخت و گفت: ورود به موقع مجموعه قضائی استان هرمزگان به موضوع عدالت اجتماعی و اجرای صحیح قوانین باعث شده که تنها طی دو سال اخیر ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان با انتقال پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های بزرگ، به عنوان عوارض و سهم، به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت شود.

قهرمانی افزود: پس از دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص رفع مشکل افراد فاقد شناسنامه، امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مجموعه قضائی استان هرمزگان، هیچ ایرانی بدون شناسنامه‌ای در این استان وجود ندارد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین از فروش پنج هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالای متروکه و تعیین تکلیف چهار هزار و ۲۰۰ پرونده متروکه شامل ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های قضائی صورت گرفته طی دو سال اخیر خبر داد.

قهرمانی در ادامه، فروش ۲۲ هزار دستگاه وسیله نقلیه موجود در پارکینگ‌های راهور به ارزش بیش از ۳۸ میلیارد تومان که در نتیجه اقدامات دستگاه قضائی استان هرمزگان صورت گرفته است را انقلابی در حوزه امانتداری نسبت به اموال مردم دانست.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه، از رفع تصرف از اراضی دولتی در ۴۷۳ فقره پرونده به میزان هزار و ۶۳۴ هکتار و به ارزش ۹ هزار میلیارد تومان، حدنگاری صددرصدی اراضی ملی و ۶۷ درصدی اراضی کشاورزی استان هرمزگان و همچنین صدور ۹۰ تا صد در صد اسناد حریم دریا، شهرک‌های صنعتی و جنگل‌های مانگرو خبر داد.

گفتنی است در این مراسم، نمایندگان قضات، بانوان کارمند، کارکنان اداری، همسرانِ معلم کارکنان قضائی و شوراهای حل اختلاف دستگاه قضائی استان هرمزگان، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود پرداختند.

همچنین در جریان این مراسم به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم، با حضور رئیس قوه قضائیه از ۱۰۰ تن از همسران معلم کارکنان قضائی استان هرمزگان، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6094870

دیگر خبرها

  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • شهید مطهری تکلیف محور و وظیفه‌مند بود
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است