Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، با توجه به اهمیت موضوع برندینگ و نقش آن در توسعه بازار محصولات دانش بنیان ، بررسی مدل های مختلف برندینگ از جمله بازیابی برند نیز حائز اهمیت است به همین منظور نشست تخصصی با محوریت صادارت تولیدات دانش بنیان برگزار می شود .

دراین نشست مسعود حسنی به عنوان نماینده مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری در کشور آلمان به ارائه گزارشی درباره نحوه صادرات نرم افزارهای دانش بنیان به این کشور می پردازد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدل بازسازی برند (Re-Branding) مدلی است که یک برند قدیمی برای توسعه و پیشرفت ظاهر خود را تغییر می دهد و با رقبای خود به رقابت می پردازد تا بتواندسهم بازار از دست رفته خود را دوباره بازیابد.

هدف از بازیابی یک برند نفوذ به درک مشتری از یک محصول و یک برنداست که به وسیله بازسازی دوباره درک جدید مشتری از برند قدیمی را به نیازش نزدیک‌تر کند و بازار تولیدات خود را دوباره شارژکند .

در نشست تخصصی صادرات خدمات نرم افزاری به کشور آلمان با مدل Re-Branding سرفصل هایی از جمله فرصت های صادرات خدمات نرم افزاری در کشور آلمان ،خدمات شرکت رایتون برای توسعه کسب و کار شرکت های دانش بنیان در کشور در حوزه نرم افزارو قوانین و مجوزهای مهم حوزه نرم افزار در کشور آلمان مورد بحث و بررسی قرار می گیرد .

این نشست تخصصی 22 اسفند ازساعت 14تا 16در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود .

ثبت نام برای حضور در نشست تخصصی صادرات خدمات نرم افزاری به کشور آلمان با مدل Re-Branding از طریق سامانه bizservices.com انجام می شود. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشترمی توانند با شماره تلفن های 6-63103315 در کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری تماس گیرند .

انتهای پیام/

169 / 279 بازیابی دانش بنیان صادرات برند علم و فناوری خدمات نرم افزاری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بازیابی دانش بنیان صادرات برند علم و فناوری خدمات نرم افزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۶۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات

به گزارش خبرنگار مهر، سید امیر برهانی نایینی مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران در نشست خبری اظهار کرد: اولین برنامه وزارت صمت متحول سازی مقاصد صادراتی است. صندوق ضمانت صادرات هم روی همین برنامه وزارتخانه حرکت می‌کند تا مقاصد صادراتی را متنوع کنیم.

وی افزود: یکی از علل برگزاری همزمان اجلاس ایران و آفریقا با ایران اکسپو این بود که تجار آفریقایی از ظرفیت‌های ایران باخبر شوند چراکه صادرات به مقصد آفریقا مورد تاکید است و مقرر شده در این قاره سرمایه گذاری ویژه کنیم. صندوق ضمانت صادرات نیز صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند. بنابراین اولین تارگت صادراتی بازگشایی قاره آفریقاست.

برهانی به صادرات دانش بنیان اشاره کرد و گفت: بسته ویژه دانش بنیان تدوین که به همه شرکت‌های دانش بنیان نیز ارائه کردیم. بر اساس این بسته حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات با بیان اینکه بازاریابی برای دانش بنیان‌ها مبحث بعدی است، افزود: امکان سنجی و اعطای ظرفیت‌های تجارت خارجی به شرکت‌های دانش بنیان به منظور بازاریابی در این بسته دیده شده است.

وی ادامه داد: بسته ویژه ای هم مختص نمایشگاه داریم؛ به این شکل که در صورت حضور شرکت‌های دانش بنیان در این نمایشگاه و اعلام اینکه قرار است صادرات انجام دهند، اعتبارسنجی خارجی را بدون دریافت هزینه‌ای انجام می‌دهیم.

برهانی تصریح کرد: همچنین فردا و پس فردا با اتاق‌های بازرگانی و تجار مالزی و کامرون تفاهم نامه تجاری امضا خواهیم کرد.

وی افزود: همچنین یکی دیگر از تأکیدات دولت بر توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور است که امروز در این راستا تفاهم نامه‌ای با صندوق صنایع پیشرفته زیرمجموعه وزارت صمت امضا می‌کنیم.

برهانی در مورد میزان بیمه نامه صندوق گفت: کل پوشش بیمه نامه و ضمانت صندوق از ابتدای شروع به کار تا امروز ۲۲ میلیارد یورو بوده است.

وی درباره سرمایه ثبتی صندوق هم افزود: سرمایه ثبتی صندوق در این دوره ۲۰۰ میلیون یورو افزایش یافت و در حال حاضر به ۲۴۷ میلیون یورو رسیده است.


تکمیل می‌شود....

کد خبر 6091883 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات