Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@12:41:23 GMT

بی‌حسی در ناحیه فک را جدی بگیرید

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۱۶۴۹۷

بی‌حسی در ناحیه فک را جدی بگیرید

بهزاد رهسپار نشست خبری هفدهمین کنگره بین‌المللی جراحان دهان، فک و صورت ایران اظهار داشت: ایمپلنت درمان موقت نیست و باید برای اینکه کیفیت آن سنجیده شود سال‌های مورد استفاده قرار گیرد بنابر این زمانی که ایمپلنت بتواند در طول عمر همراه بیمار باشد قطعاً کیفیت خوبی خواهد داشت و در کوتاه‌مدت نمی‌توان این مسئله را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سازمان‌های بیمه‌گر در حوزه‌های جراحی فک، دهان و صورت تنها بیماران مبتلا به سرطان و افرادی که دچار تصادفات شده و با اورژانس به بیمارستان انتقال یابند تحت پوشش قرار می‌دهد، ولی سایر موارد جراحی از جمله جراحی فکی و ایمپلنت تحت پوشش بیمه نیست که لازم است سازمان‌های بیمه‌گر اقدامات لازم را در این راستا انجام دهند.

رئیس هفدهمین کنگره بین‌المللی جراحان دهان، فک و صورت در ارتباط با درمان دندان عقل اظهار داشت: در سن ۱۴ تا ۱۷ سالگی بهتر است وضعیت دندان‌های عقل فرد توسط پزشک جراح فک و صورت مورد ارزیابی قرار گیرد تا اگر کیستی در این ناحیه وجود دارد اقدام لازم جهت درمان آن انجام شود.

رهسپار گفت: در صورتی که کیست‌ها به موقع تشخیص داده شوند درمان با موفقیت خوبی همراه خواهد بود و از تبدیل یک مشکل ساده به پیچیده جلوگیری می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه کیست‌های فک اصولا بدون درد هستند، گفت: مردم باید هرگونه تورم و مشکل در فک را جدی بگیرند چرا که این مسئله می‌تواند نشانه‌ای از تومور‌های فکی باشند و تومور و کیست در فک نشانه‌ای ندارند و این موجب عدم مراجعه فرد به پزشک می‌شود.

رئیس هفدهمین کنگره بین‌المللی جراحان دهان، فک و صورت گفت: تبدیل کیست‌های فکی به سرطان کم است، ولی در صورتی که اقدام به موقع جهت درمان صورت نگیرد تخریب ناحیه استخوان فک ایجاد می‌شود بنابر این انجام رادیوگرافی جهت بررسی رشد دندان‌های عقل ضرورت دارد.

رهسپار در ارتباط با درد فک به دلیل فشار‌های عصبی گفت: فشار‌هایی که گاهی افراد هنگام شب به ناحیه فک به دلیل فشار عصبی وارد می‌کنند می‌توانند تا حدود ۴۰۰ نیوتن باشد و این مسئله سبب شکستن دندان‌های پرکرده یا پریدگی روکش و آسیب به دندان‌های دیگر می‌شود حتی آرتروز مفصل گیجگاهی فکی ایجاد خواهد شد بنابر این باید افراد در صورت وجود این مشکل به پزشک مراجعه کرده و علاوه استفاده از محافظ دندانی اقدامات به موقع را برای درمان انجام دهند.

وی با بیان اینکه بسیاری از بیماران ممکن است برای ارتودنسی مراجعه کنند، ولی اتفاقی پزشک متوجه کیست‌هایی در ناحیه فک می‌شود گفت:‌در صورتی که این کیست‌ها به موقع درمان شوند ضایعات آن کمتر خواهد بود، ولی اگر بزرگ شوند مجبور می‌شویم همه بافت را خارج کنیم و پیوند استخوان از ناحیه لگن به فک صورت گیرد که نوع جراحی پیچیده است.

رئیس هفدهمین کنگره بین‌المللی جراحان دهان، فک و صورت در ادامه تأکید کرد: بیماران زمانی که جهت انجام ایمپلنت به دندانپزشک یا جراح دهان، فک و صورت مراجعه می‌کنند باید حتما جعبه و کاتالوگ آن را دریافت کرده چرا که بسیاری از موارد شاهد قاچاق وسایل و مواد بی‌کیفیت هستیم.

رهسپار در پایان نسبت به فعالیت مراکز زیبایی غیرمجاز هشدار داد و گفت:‌در این مراکز علاوه بر کار‌های زیبایی اقدامات دندانپزشکی گاهی صورت می‌گیرد که مردم باید نسبت به این مسئله آگاه باشند و دستگاه‌های نظارتی مقابله با آن‌ها را انجام دهند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جراحی ایمپلنت جراحی فک سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۶۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: ۲۵ هزار نیروی جدید در دور دوم استخدامی‌ها که به زودی اعلام خواهد شد، جذب این وزارت می‌شوند.

بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • (ویدئو) تصاویر روباتی که حرکاتش شما را انگشت به دهان می کند!
  • فرمانده تحت تعقیب و 26 ساله فلسطینی که عملیات‌های بسیاری در کرانه باختری علیه ارتش اسرائیل انجام داده، کیست؟