۲۴ اسفند ۱۳۹۷
ترامپ برای نخستین بار مقابل کنگره از وتو استفاده می کند
به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پیامی توئیتری گفت که قطعنامه تازه تصویب شده در کنگره این کشور برای رد وضعیت فوق العاده در مرز با مکزیک را رد می کند.
سنای آمریکا امشب قطعنامه ای را با 59 رای در مقابل 41 رای تصویب کرد که اعلام وضعیت فوق العاده از سوی ترامپ در مرز با مکزیک را رد می کند.
این قطعنامه ماه گذشته در مجلس نمایندگان آمریکا با 245 رای در مقابل 182 رای تصویب شد که به معنای حمایت بخشی از جمهوریخواهان هم حزبی ترامپ با این قطعنامه بود.
این قطعنامه برای اجرایی شدن باید به امضای ترامپ برسد اما او در این پیام توئیتری اعلام کرد که با خودداری از این کار نخستین وتو را مقابل کنگره کشورش استفاده می کند.
کنگره برای رد وتوی ترامپ نیاز به دو سوم آرا دارد اما با حمایت نه چندان چشمگیر جمهوریخواهان هیچ یک از دو مجلس قانونگذاری آمریکا در حال حاضر امکان این اقدام را ندارند.
رئیس جمهوری آمریکا پس از آنکه نتوانست بودجه ساخت دیوار در مرز کشورش با مکزیک را از طریق کنگره به تصویب برساند، اعلام وضعیت فوق العاده کرد تا از بتواند از بودجه بخش های دیگر برای ساخت آن استفاده کند.
درگیری ترامپ با دمکرات های کنگره برای تصویب بوده ساخت دیوار منجر به طولانی ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا شد که از 28 دسامبر تا 2 فوریه به مدت 35 روز ادامه داشت.
با مختل شدن بخش های مختلف در آمریکا از جمله برخی فرودگاه های بین المللی، ترامپ مجبور شد از موضع خود کوتاه آمده و توافق بین سران جمهوریخواه و دمکرات کنگره را بپذیرد.
ترامپ پیش از رای گیری برای این قطعنامه در سنا اعلام کرد که از موضع خود کوتاه نخواهد آمد و این موضوع می تواند به بن بستی دیگر میان کاخ سفید و کنگره تبدیل شود.
منبع: اکوفارس
فیلم| دفاع روحانی از قطع اینترنت جهانی و راهاندازی شبکه ملی اطلاعات!
سهم ائمه جمعه، شورای نگهبان، بسیج، تبلیغات اسلامی و حوزههای علمیه از بودجه ۹۹ چقدر است؟+جدول
منبع این خبر، وبسایت www.ecofars.com است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۳۱۱۶۹۶۹ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
خبر بعدی:
هشدار ۳۵۰ پزشک به کنگره درباره سلامت روانی ترامپ
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی نشریه بیزنس اینسایدر در مطلبی با عنوان «هشدار ۳۵۰ پزشک با امضای طوماری به کنگره درباره خطر وخیم شدن سلامت روانی ترامپ» نوشت: گروهی متشکل از ۳۵۰ پزشک و متخصص بهداشت روان با امضای طوماری به کنگره عنوان کردند سلامت روان دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در بحبوبه تحقیقات درباره استیضاح وی به سرعت رو به وخامت است.
دکتر «بندی لی» از روانپزشکان دانشگاه ییل، «جرالد پست» تحلیلگر سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در امور خصوصیات رفتاری و روانی، «جان زینر» از روانپزشکان دانشگاه جرج واشنگتن در بیانیهای در ضمیمه این طومار نوشتند: «ما اینک این موضوع را (سلامت روان ترامپ) مطرح میکنیم چرا که اطمینان داریم با نزدیک شدن زمان استیضاح احتمالی، دونالد ترامپ با احتمال خطرناکتر شدن و تبدیل شدن به تهدیدی برای امنیت کشور روبهرو است.»
آنها همچنین در این بیانیه نوشتند: «عدم نظارت یا درک جنبههای روانی اسیتضاح ترامپ و یا جدی نگرفتن آنها میتواند منجر به نتایج فاجعهباری شود.»
نشریه ایندیپندنت انگلیس در واقع نخستین رسانهای بود که موضوع این طومار را گزارش داد.
آنها جنبههای رفتاری ترامپ که آنها را ترغیب به نوشتن چنین طوماری کرد به این شرح برشمردند: آن چه که دونالد ترامپ را بسیار خطرناک میکند، شکنندگی احساس ارزشمندی وی است. برای وی هر انتقاد جزئی به عنوان تحقیر و یا خوار شدن تعبیر میشود. وی برای غلبه بر این احساس پوچی و خلاء با خشم بر آمده از خودشیفتگی واکنش نشان میدهد.
آنها در بیانیه خود همچنین به این موضوع اشاره کردند که وی قادر نیست مسئولیت اشتباهات، خطاها یا ناکامیهای خود را برعهده گیرد. وی این نقیصه را دارد که با قرار گرفتن در چنین وضعیتی، دیگران را مسئول میداند و به منبعی که موجب تحقیر وی شده است، حمله میکند. این حملات ناشی از خشم همراه با خودشیفتگی میتواند بی رحمانه و مخرب باشد.
دکتر بندی لی، روانپزشک دانشگاه ییل جمعه در ایمیلی به بیزنس اینسایدر گفت شمار امضاء کنندگان این طومار به ۷۷۳ نفر افزایش یافته است. وی در ادامه گفت آماده است با دو نفر از روانپزشکان با قانونگذاران آمریکایی درباره تاثیر استیضاح بر سلامت روان دونالد ترامپ گفتگو و رایزنی کند.
این افراد همچنین نوشتند: «ما از کنگره آمریکا میخواهیم تا این نشانههای خطر را جدی بگیرند و مانع از تکانهها و هیجانات مخرب وی شوند.» آنها در ادامه یادآور شدند: «ما و شماری دیگر برای ارائه توصیههای مهم در این خصوص و نیز آگاه کردن عموم به طوری که بتوانیم امنیت جمعیمان را به حداکثر برسانیم، در دسترس هستیم.»
دکتر بندی لی اولین بار نگرانی خود را درباره سلامت روان دونالد ترامپ پس از به قدرت رسیدن وی در ژانویه ۲۰۱۷ ابراز کرد. این اقدام جنجال برانگیز بود و برخیها گفتند که این اقدام در واقع نقض قانون موسوم به «گلد واتر» -Goldwater - انجمن روانپزشکان آمریکا (APA) است که بر اساس آن روانشناسان نباید اظهار نظرات علنی درباره سلامت روانی شخصیتهای دولتی را تا زمانی که آنها شخصا این مقامات را معاینه نکرده اند، ارائه دهند. به نظر نمیرسد که هیچ یک از این سه روانپزشک شخصا دونالد ترامپ را معاینه کرده باشند.
در کتابی که اخیرا منتشر شد نیز یکی از مقامات ناشناس دولت دونالد ترامپ اعلام میکند که کارکنان کاخ سفید درباره وضعیت سلامت روان رییس جمهور نگران بودند و گفت وی عدم تعادل، عادت به تهمت زدن، آشفتگی، به آسانی از کوره در رفتن و مشکل در کنار هم قرار دادن اطلاعات دارد.
انتهای پیام/