Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، «جشنواره سفرنگاری دزفول گرام» با تاکید بر یکی از مهمترین نیازهای گردشگری ایران، برگزار شد. آرش نورآقایی ایده پرداز و دبیر این جشنواره معتقد است موضوع «تولید محتوا» در حوزه گردشگری ایران به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفته و از سوی متولیان این حوزه به آن پرداخته نشده است. با همین رویکرد مرداد ماه امسال جشنواره سفرنگاری ماکوگرام با همکاری منطقه آزاد ماکو و با حضور سفرنگاران برگزار شد و بازتاب گسترده این رویداد باعث شد تا پس از ۶ ماه رویداد دیگری با حضور مجدد سفرنگاران با رویکرد تولید محتوا و با همکاری شهرداری و شورای شهر در دزفول برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نورآقایی در مورد بازخوردی که برگزاری ماکوگرام در این شهر داشت می‌گوید: «ماکو نتایج مثبت زیادی داشت. بسیاری از مردم نام این شهر را نشنیده بودند و تصور می‌کردند ماکو شهری است در کشورهای همسایه، اما با جریان سازی که در قالب این جشنواره اتفاق افتاد ماکو در سطح گسترده‌ای معرفی شد. در حال حاضر شاهد ساخت هتل‌هایی در این شهر هستیم. در نزدیکی قره کلیسا که اثری جهانی است زمینی خریداری شده و قرار است اقامتگاهی ساخته شود و تعدادی از هتل‌ها در شهر بازسازی شده اند.»

نورآقایی در مورد اقداماتی که پس از برگزاری این جشنواره انجام شده تا علاوه بر معرفی جاذبه‌ها، آموزش لازم به فعالان گردشگری شهر ارائه شود می‌گوید: «اینطور نیست که ما یک جشنواره برگزار کنیم و بعد موضوع را رها کنیم. این رویداد یک رویداد پایدار است. این جشنواره بعد از برگزاری برای آموزش فعالان گردشگری شهرها هم برنامه‌هایی دارد. در حال حاضر برنامه‌های آموزشی در حوزه گردشگری برای هتل داران و مدیران و کارکنان خانه‌های بوم گردی و حتی رانندگان تاکسی ماکو داریم.»

حالا پس از آنکه که ماکو گرام برگزار شد و توانست این شهر را به گردشگران معرفی کند، برنامه دیگری تحت عنوان دزفول گرام در حال برگزاری است. دزفول یکی از شهرهای خوزستان است که هنوز در برخی نقاط آن می‌توان ردپای جنگ را دید، اما در کنار تمام رنجی که مردم این شهر در دوران جنگ تجربه کرده اند، صاحب فرهنگی غنی با مولفه‌هایی قابل توجه هستند. این شهر آثار شاخص تاریخی و فرهنگی بسیاری دارد که به اندازه کافی معرفی نشده اند. وجود نخستین و قدیمی ترین دانشگاه جهان (جندی شاپور) در این شهر، می‌تواند دزفول را در رده شهرهای شاخص در جهان قرار دهد. اما ناشناخته ماندن این آثار تمدنی شاخص و همچنین سایه سنگین جنگ بر سر این شهر باعث شده آنطور که باید به جایگاه شایسته خود در حوزه گردشگری دست پیدا نکند.

نورآقایی در خصوص اهدافی که «دزفول گرام» دنبال می‌کند می‌گوید: «ما در این جشنواره به دنبال مفهومی هستیم که در زیر مجموعه خود، تمامی مفاهیمی که دزفول با آن شناخته می‌شود را پوشش دهد. ظرفیت‌های موجود در این شهر، چندان مورد توجه قرار نگرفته، اما معرفی جاذبه‌های پنهان شهر می‌تواند منجر به جذب سرمایه گذاران برای توسعه زیر ساختهای مورد نیاز در گردشگری هم شود. دزفول در این جشنواره از نگاه کسانی که اهل این شهر نیستند معرفی می‌شود و محتواهای تولید شده در دزفول گرام مورد تحلیل قرار خواهد گرفت. هدف ما در این جشنواره رسیدن به برند شهری دزفول است. برندی که می‌تواند در آینده در مبلمان شهری و فضاهای گردشگری این شهر مورد توجه قرار گیرد.»

محتوای تولید شده توسط شرکت کنندگان در این جشنواره تا روز جمعه توسط داوران این جشنواره ارزیابی خواهند شد و عصر روز جمعه ۲۴ اسفند ماه، برگزیدگان دزفول گرام معرفی خواهند شد. اما هدف دزفول گرام تنها معرفی برگزیدگان نیست، این جشنواره در قالب پروژه کلی‌تری به نام etravelgram دنبال می‌شود، اهداف بلند مدتی دارد که توسط تیم اجرایی جشنواره و مدیران شهری دزفول در آینده نیز پیگیری خواهد شد.

کد خبر 4567984

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری میراث فرهنگی شهرستان دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۷۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس گفت: امروزه با توجه به ظهور فناوری‌های دیجیتال، بسیاری از کسب و کار‌های کوچک و متوسط و کسب و کار‌های دانش بنیان به ضرورت دیجیتالی سازی کسب و کارشان پی برده اند و در همین جهت برگزاری دوره دیجیتال مارکتینگ از برنامه‌ها و اولیت‌های توسعه پایدار در روستای تاریخی اصفهک بوده است.

او افزود: برگزاری دوره‌های دیجیتال مارکتینگ در اصفهک در نهایت منجر به این شد تا تعدادی از جوانان و علاقمندان این روستا با همکاری مرکز رشد و فناوری اقدام به راه اندازی آنلاین شاپ یا فروشگاه مجازی با برند واچی https://vachi.ir/ کنند که با استقبال خوبی نیز مواجه شده است.

بیشتر بخوانید

ثبت ۵ اثر در آثار فاخر صنایع دستی کشور

عرب بیان کرد: فعالیت‌های انجام شده در زمینه گردشگری در روستای اصفهک سازگاری کامل با اهداف و برنامه‌های زیست محیطی دارد و فعالان گردشگری و صنایع دستی و مردم روستا بر این موضوع تأکید دارند و اقامتگاه‌های بوم گردی کاملا در این مسیر قدم بر می‌دارند و تولید زباله کم، بازیافت زباله و استفاده از موادی که تجدیدپذیر هستند و آسیب کمی به محیط زیست می‌زنند از اولویت‌ها و برنامه بوم گردی‌ها در اصفهک است.

 برند واچی نیز محصولاتش را به صورت کاملا سازگار با محیط زیست و با بهره گیری از سنت‌های قدیمی بسته بندی می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • ثبت ۳ هزار و ۵۰۰ قهرمان پیشنهادی از سوی مخاطبان در کردستان
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد