Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدتقی حلی ساز رئیس مرکز پزشکی حج وزیارت با اشاره به ماموریت جمعیت هلال احمر، اظهار کرد: مجلس در مجوزی مسئولیت درمان خارج از کشور را به جمعیت هلال احمر واگذار کرده است، ازاین رو درمان زائران سفر‌های زیارتی عراق و سوریه از جمله وظایف جمعیت هلال احمر در قالب مرکزپزشکی حج و زیارت تعریف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید؛ معاینه ۹۰ هزار زائر حج تمتع ۹۸ از ۲۰ اسفند ماه آغاز می‌شود/ انتخاب ۵۷۰ پزشک برای اعزام به حج 

رئیس مرکز پزشکی حج وزیارت ادامه داد: ارائه خدمات درمانی به زائرین در مدتی که در کشور‌های مقصد حضور دارند با این مرکز است که برحسب حجم زائران، کادر درمانی در مجتمع‌های پزشکی حضور پیدا کرده و ارائه خدمات می‌دهند.

وی با بیان این که درمانگاه‌های مرکزپزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در کشور‌های عراق، عربستان و احتمالا سوریه تشکیل می‌شود، تاکید کرد: در حال حاضر برنامه ریزی برای ایجاد درمانگاه‌ها در شهر‌های کربلا، نجف و کاظمین نسبت به ارائه خدمات پزشکی با همکاری سازمان حج وزیارت انجام شده است.

حلی ساز درباره اظهارات مطرح شده پیرامون احتمال آغاز سفررسمی زائران ایرانی به سوریه و اقدامات مرکز پزشکی حج وزیارت جمعیت هلال احمر در این خصوص گفت:م رکزپزشکی حج وزیارت هلال احمر در همکاری با سازمان حج وزیارت مسئولیت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی زائران در سه کشور عربستان، عراق و سوریه را برعهده دارد، اما با توجه به این که اعزام زائر به سوریه انجام نمی‌شود، ما نیز در حال حاضر مرکزدرمانی در این کشور نداریم.

وی با اشاره به احتمال از سرگیری اعزام زائران ایرانی به کشور سوریه، خاطرنشان کرد: صحبت‌هایی درباره از سرگیری اعزام زائران مطرح شده و بنابراین در صورتی که سفر‌ها به شکل رسمی آغاز شود ما نیز آمادگی داریم که در کوتاه‌ترین زمان ممکن مراکز درمانی خودرا در دمشق و زینبیه راه اندازی کنیم تا نسبت به ارائه خدمات به زائران اقدام شود.

رئیس مرکز پزشکی حج وزیارت جمعیت هلال احمر، بااشاره به چارت‌های تعیین شده برای برگزاری مراسم حج تمتع بیان داشت:ما برای این مراسم دو بیمارستان در مکه و مدینه در نظر داریم، علاوه برآن براساس جمعیت زوار در هتل‌ها مجتمع‌های درمانی رو ایجاد می‌کنیم تا زائرین با راهنمایی پزشک کاروان برای دریافت خدمات درمانی به این مجتمع‌ها مراجعه کنند و اگر نیاز به خدمات تخصصی‌تر داشته باشند توسط پزشکان مسلط به عربی به بیمارستان کشور میزبان منتقل می‌شوند، در این مجتمع‌ها که در واقع پلی کلینیک محسوب می‌شود، متخصص زنان، داخلی، و... حضور دارند و خدمات پرستاری ارائه می‌شود، مجتمع‌های پزشکی ۲۴ ساعته یا دربرخی مواقع تنها در روز خدمات درمانی ارائه می‌کنند.
ن

ماینده تام الاختیار هلال احمر ایران در عراق با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای حضور تیم‌های درمانی در مراسم اربعین حسینی سال ۹۸، اظهار داشت:درمسیر نجف به کربلا درمانگاه‌های متعددی برپا می‌شود و اگرجمعیت زائر برای حضور در راهپیمایی اربعین زیاد شود، در کنار درمانگاه ثابت، درمانگاه‌های دیگر نیز برپامی کنیم.

حلی ساز با بیان این که آموزش درمانی جزو پروتکل همکاری مرکزپزشکی حج وزیارت با جمعیت هلال احمر است، بیان داشت: برای زائرین سرفصل‌های آموزشی در حداقل سه جلسه پیش، حین و پس از سفر ارائه می‌شود، چرا که اعتقاد داریم این آموزش‌ها بهترین روش برای پیشگیری است و تاثیر گذارتر و مهم‌تر از برپایی درمانگاه‌ها در کشور‌ها میزبان است.

انتهای پیام/

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت: احتمال آغاز به کار مرکز درمانی ایران در سوریه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حج و زیارت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۹۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی خبر داد.

مصطفی زبردست امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) گفت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است. در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بودند و به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تامین دارو و واکسن‌های دامی مورد نیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

او اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان ارزیابی کرد و هدف از این اقدام را در دسترس بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران دانست.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده، کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل