Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کتاب «فن‌آوری و امکانات ورزشی» پیتر کولی و جان پاسکویی با ترجمه فاطمه جعفری و زهرا عبدالوهابی راهکار‌هایی درباره نقش فنّاوری در بهبود ایجاد اماکن ورزشی و تسهیل در روند انجام ورزش‌های مختلف به مخاطبان ارائه می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، کتاب «فن‌آوری و امکانات ورزشی» در سه بخش و سی فصل به بررسی نقش فنّاوری در بهبود ایجاد اماکن ورزشی و تسهیل در روند انجام ورزش‌های مختلف می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش اول کتاب شامل انواع مختلف تسهیلات ورزشی، بخش دوم شامل طراحی تسهیلات ورزشی، طرح و محاسبه، ساخت، بهره‌برداری و حفظ و نگهداری آن‌ها و بخش سوم شامل پرداختن به فنّاوری‌هایی که چنین تسهیلاتی را به مکان‌های مطلوبی تبدیل می‌کند، است.

در شهر‌های بزرگ با گسترش روزافزون فنّاوری، پرداختن به فعالیت‌های جسمانی کاهش‌یافته و متأسفانه در مقابل، فعالیت‌های فکری و اشتغالات ذهنی افراد، همراه با بی‌تحرکی افزایش یافته است که این مهم، خود عامل تنش‌های عصبی و بیماری‌های روانی بسیاری شده است. ورزش مناسب‌ترین درمان برای رفع این معضل است که مانند گذشته نه به‌عنوان یک تفریح، بلکه در کنار مشکلات زندگی در عصر صنعت و فنّاوری، به‌مثابه یک نیاز مطرح می‌شود. برای به فعل درآمدن نیاز بالقوه انسان به ورزش، یکی از مهم‌ترین اقداماتی که می‌توان در این خصوص انجام داد، توسعه و گسترش مراکز ورزشی است.

فنّاوری نقش مهمی در ورزش ایفا می‌کند که به‌سلامت یک ورزشکار، تکنیک‌های یک ورزشکار یا ویژگی‌های تجهیزاتی که از آن‌ها استفاده می‌کند، مربوط می‌شود.

امروزه، از آن‌جا که فعالیت‌های مختلف ورزشی به‌طور رقابتی رشد یافته‌اند، به همان اندازه نیز احتیاج به تجهیزات مناسب‌تر نیز بیشتر احساس می‌شود بنابراین، نقش و جایگاه فنّاوری مدرن، عامل مهمی در جذابیت و گرایش انسان‌ها به ورزش محسوب می‌شود.

فناوری پیشرفته فرصت‌های جدیدی هم برای تحقیق و پژوهش در زمینه انواع رشته‌های ورزشی به وجود آورده است. آنالیز جنبه‌های مختلف ورزش که قبلاً خارج از درک و فهم انسان بوده است و یا کمتر به آن‌ها توجه می‌شد، مورد توجه قرار گرفته و امکان‌پذیر شده است. در این خصوص، با امکان ضبط اعمال و رفتار یک ورزشکار در حین انجام فعالیت‌های ورزشی و با استفاده از یک کامپیوتر پیشرفته برای نمایش سناریوی مدل فیزیکی ورزشکار، می‌توان به‌طور فزاینده‌ای توانایی ورزشکاران را در رابطه با درک آن‌چه انجام می‌دهند، مورد بررسی قرار داد و به رفع نقاط ضعف آن‌ها پرداخت.

این کتاب به‌عنوان یک مرجع علمی به معرفی انواع مختلف ساختمان‌های ورزشی می‌پردازد و از نمونه‌های مختلف موجود، برای ایجاد زمینه‌های مناسبی برای محققان و دانشجویان در محیط‌های ورزشی، تفریحی، محیط ساختمان، طراحی ساختمان و مدیریت تسهیلات، استفاده می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کتاب مطالعه ورزش اماکن ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۹۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن ورزشی آلاشت بازسازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی رجبی عصر دوشنبه در دیدار مدیران شهری آلاشت با بیان اینکه سوادکوه و شهر آلاشت یک ظرفیت برای استان مازندران است، افزود: صنایع مختلفی در آلاشت وجود دارد و می توان از آن برای جذب توریست و گردشگر استفاده کرد زیرا ورزش بخش مهمی است و باید در آلاشت روی آن سرمایه گذاری کرد.

رجبی از مرمت و بازسازی اماکن ورزشی شهر آلاشت گفت و ادامه داد: وظایف دولت خدمتگزاری است و ما سعی می‌کنیم هر قولی که می دهیم را عملی کنیم از این رو مرمت و بازسازی مشکلات سالن ورزشی آلاشت بزودی و ظرف مدت مشخص شده، رفع می شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران تاکید کرد: باید برنامه ریزی صورت دهیم تا در آینده از ظرفیت شهر آلاشت در بحث گردشگری و توریسم ورزشی به درستی بهره ببریم.

شهردار آلاشت در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری‌های مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران، اظهار داشت: مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران در طول این مدت نگاه ویژه‌ای به شهر آلاشت داشت که از این بابت از ایشان تشکر دارم.

امین مستوفیان از موقعیت‌های عالی شهر آلاشت در بحث ورزشی سخت گفت و افزود: توجه به ورزش آلاشت می تواند در بحث گردشگری و توریسم ورزشی کمک شایانی به ورزش استان و بحث گردشگری داشته باشد.

کد خبر 6092407

دیگر خبرها

  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • شهرداری همدان در جذب شهروندان به ورزش خلاقانه عمل کند
  • بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند
  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • سالن ورزشی آلاشت بازسازی می شود
  • تضمین حیات شهری با افزایش درختان
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان