Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@16:09:46 GMT

اهل بازار و اصناف از گرانفروشی و احتکار دوری کنند

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۱۹۷۲۳

اهل بازار و اصناف از گرانفروشی و احتکار دوری کنند

اردبیل - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: اهل بازار و اصناف از گرانفروشی، اجحاف در حق مردم و و احتکار کالا در آستانه عید نوروز دوری کنند.

به گزارش ایرنا ، آیت الله سیدحسن عاملی در خطبه های امروز نماز جمعه اردبیل، گرانفروشی، احتکار و احجاف در حق خریداران و مردم را جنگ با خدا خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بر غمگساری با دردمندان و افراد بی بضاعت جامعه توسط افراد توانمند در آستانه سال جدید تاکید کرد و افزود: باید با تمام توان کمک شود که رونق به سفره افراد بی بضاعت هم برگردد.
وی با قدردانی از کمک افراد خیر به مردم نیازمند در آستانه شب عید و با قدردانی از تلاش ستاد دیه استان برای آزادی افراد در بند بیان کرد: همه در شب عید باید به فکر نیازمندان باشیم و شب را در حالی که همسایه ما در گرسنگی مانده است، سپری نکنیم.
آیت الله عاملی در ادامه خطبه های امروز نماز جمعه اردبیل، کاشت درخت را عبادتی بزرگ خواند و گفت: کاشت درخت شرافت ذاتی دارد و باید به رفتاری مستمر و مدنی در بین مردم تبدیل شود.
وی اضافه کرد: سازمان های متعددی از جمله شهرداری، مراکز دانشگاهی، سپاه حضرت عباس (ع) و اداره کل منابع طبیعی استان اقدامات وسیع و ارزشمندی را برای کاشت درخت آغاز کرده اند تا فضای سبز در مناطق مختلف استان افزایش یابد.
امام جمعه اردبیل همچنین با اشاره به پایین بودن سرانه فضای سبز استان اردبیل از میانگین کشوری گفت: با کاهش فضای سبز آلودگی هوا افزایش یافته و آلودگی موجب فقر اکسیژن شده و گازهای تولید شده در زندگی مدرن امروز به سم مهلکی تبدیل شده است.
او کاشت درخت و توسعه جنگل های مصنوعی در حاشیه شهرها را دور کردن خطر دانست و افزود: هر ایرانی باید در سال حداقل یک درخت بکارد.
آیت الله عاملی با انتقاد از قطع درختان و حمل آنها به کارخانه ها، خواستار توسعه فرهنگ درختکاری و توجه به فضای سبز از درون مدرسه ها شد و اظهار کرد: باید قداست درخت و ارزشمند بودن امر درختکاری به فرزندان این مملکت از دوران مدرسه آموزش داده شود.
امام جمعه اردبیل همچنین با اشاره به پیش بینی از بین رفتن جنگل های شمال تا 30 سال آینده و نیز کاهش یک میلیون هکتاری سطح جنگل های کشور در چند سال اخیر افزود: بدون درخت حیات همه به خطر خواهد افتاد و ما همه وظیفه داریم که برای شادابی محیط زندگی خود درختکاری را بیش از پیش گسترش دهیم.
وی در ادامه خطبه های امروز نماز جمعه اردبیل با اشاره به دیدار هفته جاری خود با رییس سازمان صدا و سیما گفت: در این دیدار پیشنهاد ساخت سریال شاه اسماعیل صفوی ارائه شد و رییس رسانه ملی از این پیشنهاد استقبال کرده و قول داد که علاوه بر انتخاب کارگردان توانمند، یک نویسنده قوی نیز برای تولید این سریال انتخاب شود.
آیت الله عاملی ساخت این سریال را اقدام فرهنگی، تربیتی و مدنی بزرگ برای استان و کشور دانست و بیان کرد: در این دیدار همچنین مقرر شد که سریال شاه اسماعیل با مضمون حماسی ساخته شود.
وی همچنین اعلام کرد که در دیدار با رییس سازمان صدا و سیما مقرر شده است که جشنواره تولیدات استانی صدا و سیما در سال آینده در استان اردبیل برگزار شود.
امام جمعه اردبیل همچنین در خطبه های امروز نماز جمعه عید نوروز را نو شدن دوباره طبیعت و جشن این عید را اقدامی برای گرامیداشت حیات دوباره طبیعت خواند و گفت: علاوه بر این، نوروز اعتدال ربیع محسوب شده و آن را می توان نشانه ای از احیای مردگان، رستاخیز و معاد و بازگشت حیات به طبیعت و تعالی در رشد نباتات را نشانه ای از توحید و اعتقاد به مبدا خلقت دانست.
وی بیان کرد: این نشانه ها مد نظر هر کسی باشد، یک جشن بزرگ است و امیدواریم که این تحول طبیعت با تحولات بزرگ در زندگی بشر همراه باشد.
1905/6018

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي نماز جمعه اردبيل آيت الله عاملي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۹۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند

ناسا پس از دریافت درخواست‌های متعدد، سازمان‌هایی را در سراسر کشور برای دریافت نهال‌هایی که از پرورش دانه‌های سفر کرده به ماه در ماموریت آرتمیس پرورش یافته‌اند، انتخاب کرده است. این نهال‌ها در طول ماموریت آرتمیس ۱ ناسا در سال ۲۰۲۲ به مدار ماه پرواز کردند.

به گزارش ایسنا، برخی از آن درخت‌ها عبارتند از کاج کندر (Loblolly pine) که یک درخت مخروطی است و به سرعت رشد می‌کند، بومی چنار آمریکای جنوب شرقی ایالات متحده که تا ۶۰۰ سال عمر می‌کند، سکویا‌های غول پیکر که سن آن‌ها به ۳۴۰۰ سال می‌رسد و از بلندترین درختان جهان به شمار می‌روند.

پس از بازگشت به زمین، بذر درختان توسط خدمات جنگلداری وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA) پرورش داده شد. از طرف دیگر، بخش مدیریت لجستیک ناسا و دفتر زیرساخت‌های استراتژیک این آژانس به دنبال خانه‌های جدید برای این درختان بودند.

بیل نلسون، مدیر ناسا می‌گوید: گروه جدیدی از درختان ماه، روزی در جوامع سراسر آمریکا قد خواهند کشید. ناسا در حال بازگرداندن روح اکتشاف به زمین است، زیرا فضا متعلق به همه است. نسل آرتمیس این نهال‌ها را به ارمغان خواهد آورد که بستری حاصل‌خیز برای الهام و کشف برای آینده خواهد بود.

اولین زنی که با آرتمیس دوم به ماه رفت یکی از اولین درختان را به اشتراک گذاشت

کریستینا کخ (Christina Koch) در سال ۲۰۲۵ تبدیل به اولین زنی خواهد شد که با ماموریت آرتمیس ۲ به ماه می‌رود. همانطور که او برای این ماجراجویی تاریخی آماده می‌شود، یکی از اولین درختانی که از دانه‌ها رشد کرده است را به اشتراک گذاشت. او یک نهال کاج را به ایالت خود در کارولینای شمالی هدیه داد. درختان ماه آرتمیس در عمارت فرماندار کاشته شدند. کخ می‌گوید: کارولینای شمالی به طور محکم ریشه‌های اکتشاف را برای نسل‌های آینده می‌کارد. دبیرستان او در جکسونویل، کارولینای شمالی، یکی دیگر از دریافت‌کنندگان منتخب است.

سال گذشته، ناسا گروه‌های آموزشی و اجتماعی را فراخواند تا برای پرورش درخت ماه درخواست دهند.

ناسا موسسات را بر اساس توانایی آن‌ها برای پرورش گونه‌های درختی متنوع ارزیابی کرد. همچنین بر اساس پتانسیل بهینه‌سازی تجارب آموزشی مرتبط با درختان بررسی شد. اکنون، ناسا گروه‌های منتخب را در پاییز، بهار ۲۰۲۵ و پاییز ۲۰۲۵ اعلام می‌کند. آن‌ها فهرستی را در وبسایت خود قرار می‌دهند که نشان می‌دهد هر گروه کدام درخت‌ها را دریافت کرده و چه زمانی آن‌ها را کاشته است.

رندی مور (Randy Moore) جنگلدار می‌گوید: این درختان ماه چه سفر باورنکردنی داشته‌اند. ما برای آن‌ها هیجان‌زده هستیم که سفر نهایی خود را به سمت خانه‌های دائمی خود در سراسر کشور آغاز کنند. امیدواریم که این درختان برای قرن‌ها برای لذت عموم پابرجا باشند و الهام‌بخش نسل‌های آینده دانشمندان شوند.

همه‌ی این ماجرا‌ها توسط فضانورد ناسا استوارت روزا (Stuart Roosa) در بیش از نیم قرن قبل آغاز شد، زمانی که او دانه‌های درخت را به مدار ماه برد. این دانه‌ها که به درختان ماه آپولو ۱۴ معروف هستند، توسط خدمات جنگلی وزارت کشاورزی ایالات متحده به صورت نهال پرورش داده شدند. آن‌ها با بنا‌های تاریخی و شخصیت‌های ملی در سراسر جهان به اشتراک گذاشته شدند.

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۲ تن شکر احتکار شده در زیرکوه
  • درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • کشف ۲۲ تن برنج احتکار شده در خراسان جنوبی
  • آب آلبالو چه کمکی به دیابتی‌ها می‌کند؟
  • خوش‌شانسی دو موتورسوار از سقوط درخت (فیلم)
  • جریمه ۶ میلیاردی سزای گرانفروشی سبزی در اردبیل
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • انبار دپوی باتری خودرو در بابل کشف شد
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد