Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت السلام سید جواد شمس الدین در خطبه‌های این هفته نماز جمعه انزلی با اشاره به سفر سه روزه رئیس جمهور به عراق آن را سفری خوب که توجه بسیاری از رسانه‌ها را به خود جلب کرده توصیف و اظهار کرد: این سفر در امنیت کامل در عراقی که زمانی زوار ایرانی برای حضور در این کشور نیازمند محافظ بودند، انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با مطرح کردن این سوال که این امنیت و احترامی که مسئولان عراقی در قبال مقامات ایرانی داشتند از کجا حاصل شده است، افزود: حال سوالی که در این موقعیت مطرح می‌شود این بوده که این دستاورد بزرگ، امنیت و احترام حاصل مقاومت است یا دیپلماسی؟

امام جمعه انزلی با اشاره به اینکه در این سفر دستاوردهای خوبی در زمینه تقویت همکاری‌ها و همچنین کمک به بازسازی عراق به امضای رسید، گفت: آنهایی که به حضور مستشاری ایران در عراق انتقاد داشتند باید جواب دهند که امنیت موجود در عراق دستاورد کدام عمل است.

وی با بیان اینکه اگر کسی مدعی است این دستاوردها حاصل مذاکره بوده ما آماده‌ایم محاسبه کرده تا نتیجه مشخص شود، بیان کرد: بنده معتقدم تنها یک محاسبه برای روشن شدن این موضوع کافی است.

حجت السلام شمس الدین تصریح کرد: می‌توانیم هزینه‌هایی که برای حضور مستشاری، همکاری با خط مقاومت و اعزام نیرو برای دفاع از مسلمانان صرف شده را با هزینه‌های مذاکره مقایسه کرد.

وی با تأکید بر اینکه امنیت موجود در عراق و سفر راحت مسئولان به این کشور حاصل مقاومت بوده است، گفت: هزینه کردن در محور مقاومت علاوه بر حضور مقتدرانه در عراق دستاوردهای اقتصادی فراوانی در این سفر برای کشور به ارمغان آورده است.

امام جمعه انزلی با بیان اینکه اگر کسی مدعی است که مذاکره نیز دستاوردی داشته ما حاضر به شنیدن این دستاوردها هستیم، افزود: دستاوردهایی که در حضور مستشاری در سوریه نصیب ایران می‌شود بیش از عراق خواهد بود.

وی ادامه داد: اگر دستگاه‌ها حاضر در بازسازی این کشورها عملکرد خوب داشته باشند بازگشت اقتصادی خوبی در انتظار ایران از حضور در عراق و سوریه خواهد بود. عده‌ای متوجه این دستاورد محور مقاومت می‌شوند اما نمی‌خواهند بیان کنند.

شمس الدین در ادامه با اشاره به نتیجه برجام، اظهار کرد: کارشناسان دستاوردهای برجام را برآورد کنند امروز کشور به جنگ اقتصادی مبتلا است که این نتیجه برجام است.

وی با بیان اینکه مقاومت و توجه به توان داخلی راهکار مقابله با جنگ اقتصادی علیه نظام است، افزود: نباید چشم به دست بیگانه داشته باشیم به جای اینکه چند سال درگیر برجام و چشم انتظار اقدام اروپا باشیم به فکر اجرا و تحقق اقتصاد مقاومتی بوده که راهگشای حل مشکلات کشور است.

امام جمعه انزلی با تأکید بر اینکه انقلاب از بین رفتنی نیست و مردم دست از انقلاب نمی‌کشند، گفت: البته در این میان افراد سست عنصر و ضعیف و متکی به غرب و آمریکا از گردونه خارج می‌شوند اما انقلاب به مسیر خود ادامه می‌دهد.

کد خبر 4568658

منبع: مهر

کلیدواژه: خطبه های نماز جمعه شهرستان انزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۰۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: نزدیک به ۴۰۰ نفر از مهندسان ما در حوزه سدسازی، سالهاست در سریلانکا فعالیت می‌کنند، همچنین به صورت همزمان یک نیروگاه و یک سد پیشرفته مبتنی بر کار علمی در این کشور انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «سپهر خلجی» امروز _چهارشنبه پنجم ادیبهشت_ در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اقدام بزرگی در حوزه صدور خدمات فنی و مهندسی در سریلانکاه انجام شد که به پایان رسیده است. از رئیس جمهور دعوت کردند که برای افتتاح این پروژه حضور داشته باشد.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اضافه کرد: قریب ۴۰۰ نفر از مهندسان ما در حوزه سدسازی، سالهاست در سریلانکا فعالیت می‌کنند. یک سد پیشرفته به لحاظ مختصات مهندسی که دارای مسیر انتقال آب از یک سطح به سطحی دیگر بوده است، همچنین به صورت همزمان یک نیروگاه و یک سد پیشرفته مبتنی بر کار علمی در این کشور انجام شده است. علاوه براینکه این پروژه‌ها اثرات خوبی در سریلانکا داشته، در این شرایطی تلاش می‌کنند نشان بدهند جمهوری اسلامی ایران تحریم است، ما کیلومترها دور تر از خاک خودمان توانستیم یکی از بزرگترین افتخارات صنعت مهندسی را ارائه کنیم.

وی ادامه داد: ان‌شاءالله این اقدام زمینه‌ای برای کارهای بیشتر در آن منطقه می‌شود و نمونه‌ای از توان صنعت فنی و مهندسی ما خواهد بود که می‌تواند کارهای بزرگ انجام دهد. یکی زمانی در گذشته، یعنی قبل از انقلاب این قبیل کارها در کشور ما را کارشناسان خارجی انجام می‌دادند. الان بحمدلله با توان کارشناسان جوان ما اتفاقاتی افتاده که در همین صنعت سدسازی در داخل، با ظرفیت‌های داخلی و به اتکا دانشمندان و متخصصان انجام می‌دهیم و الان هم برای کشورهای دیگر این پروژه را اجرا می‌کنیم.

خلجی افزود: این تنها مربوط به سدسازی است؛ در حوزه‌های دیگر مانند راه‌سازی، پل‌سازی و مسیرهای ریلی، متخصصان ما توانمندی بسیار بالایی دارند که همین‌ها نمونه‌ای است تا بتوانیم به سایر کشورهایی که به این تخصص‌ها نیاز دارند، خدمات بدهیم.

وی با اشاره به اقدامات دولت به منظور تحقق شعار سال، تصریح کرد: هفته پیش در جلسه هیأت اعلام شد که پیرو شعار سال که رهبر انقلاب فرمودند و دولت به عنوان مجری موظف است اوامر و دستورات ایشان را عملیاتی کند، دولت بسته‌ای را آماده کرده که به تصویب اعضای هیأت دولت رسید. در این بسته سهم همه دستگاه‌های اقتصادی و غیراقتصادی در تحقق این شعار مشخص شد.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت بیان داشت: در این آیین‌نامه مشخص شده که همه این دستگاه‌ها تا پایان سال باید چه کارهایی انجام دهند تا شعار سال محقق شود که متن آن به زودی منتشر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: دولت تا قبل از اردیبهشت ماه بلافاصله پس از فرمایشات رهبر معظم انقلاب، کارگروه‌های مربوطه را تشکیل داد. به دلیل اینکه همه دستگاه‌ها در این مسأله دخیل هستند، ظرفیت‌ها باید سنجیده و نظرات دریافت می‌شد. کار بزرگی انجام شد و تا آخر فروردین دستورالعمل اجرایی تحقق شعار سال با مشخص کردن وظیفه همه دستگاه‌ها تهیه شد.

خلجی ابراز امیدواری کرد، طبق همین برنامه که به دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود، کار دنبال شود و در پایان سال بتوانیم گزارشی از میزان تحقق شعاری که رهبری فرمودند و دولت موظف بود پیگیری کند، ارائه کنیم.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به مهم‌ترین تدابیر این بسته، گفت: همه دستگاه‌ها یک بخشی از کار را به عهده گرفتند. برخی از دستگاه‌ها مثل وزارت صمت و جهاد کشاورزی و نفت در ارتباط با شعار سال وظیفه بیشتری دارند. لذا همه اینها مهم است و ما باید مسیری را طی کنیم که عنوان «جهش» در آن معنا پیدا کند. یعنی یک رشد معمولی نیست.

وی اظهار کرد: این اقدامات عنوانی ندارد و برای هر دستگاهی یک سلسله اقداماتی طراحی و تدبیر شده و همه آنها مهم است و اگر همه آنها اتفاق بیفتد ما شاهد جهش تولید خواهیم بود. امید است با همین اقدامات بتوانیم در جهت اجرای دستورات رهبر انقلاب و تحقق شعار سال گام رو به جلویی برداریم.

کد خبر 747550

دیگر خبرها

  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند
  • قادری: باید بدون توجه به تحریم‌ها کشور را به بالاترین حد توانمندی برسانیم
  • ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • مشکلات بانوان را باید با راهکار‌های استانی و بومی مرتفع کرد