Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-09@14:32:03 GMT

دنیا به سردار سلیمانی نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۲۰۵۷۰

دنیا به سردار سلیمانی نیاز دارد

برای سیاسیون، نظامیان و برای تروریست‌ها نامی آشناست. نامی که با شنیدنش، گوش ها را تیز می کنند و نگاه ها را می چرخانند. مردی پرصلابت که مردم منطقه به خوبی می‌دانند می‌تواند امنیت‌شان را تامین کند. سردار قاسم سلیمانی که امروز 62 سالگی را به پایان می‌رساند برای مردم ایران محبوب است. در زادروز تولد مرد خطه کرمان گفت‌و‌گو با دکتر صادق خرازی از دوستان نزدیک سردار را در ادامه بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای سیاسیون و نظامیان، نامی آشناست ، نامی که با شنیدنش، گوش ها را تیز می کنند و نگاه ها را می چرخانند.برای تروریست ها هم نامی آشناست، زنگ خطری پر هیبت است. نمی توانند او را جدی نگیرند. مردم منطقه به خوبی او را می شناسند چون می دانند، مردی پر صلابت است که می تواند امنیتشان را تامین کند.رسانه های جهان برایش تیتر می زنند و عکسش را بالا می برند و در فهرست قدرتمندان جهان قرارش می دهند. سردار قاسم سلیمانی که امروز 62 سالگی را به پایان می رساند برای مردم ایران محبوب است.سال های زیادی است مرد و مردانه از مرزهای کشورمان دفاع می کند و نمی گذارد احدی به ایران چپ نگاه کند.مرد قدرتمند دنیا اما زمانی که به میان مردم می آید، ساده است و بی تکلف. مهربان است و حامی و فروتن.اینها را حتی از عکس هایش نیز می توان فهمید. در زادروز تولد مرد خطه کرمان با دکتر صادق خرازی که از دوستان نزدیک سردار است هم صحبت شدم تا برایمان از ویژگی های این مرد بزرگ بگوید. اگر این مطلب را برای شبکه های اجتماعی می نوشتم حتما با هشتگ زاد روز سردار ایرانی برای امنیت جهان منتشر می کردم.

از ویژگی های فردی و سبک زندگی سردار سلیمانی برایمان بگویید.
آقای سلیمانی چند ویژگی ممتاز دارد.آدم بسیار بلند طبع و بلند نظری است.جهان بینی وسیعش باعث شده که آدم دگم و بسته ای نباشد.مفاهیم دنیای مدرن را به درستی می شناسد و درباره پیچیدگی های این دنیا شناخت خوبی دارد.با همه این ها، در رفتارش فقط فضیلت های انسانی که ریشه در مذهب و سنت ایرانی دارد نمود پیدا می کند.

آگاهی ایشان درباره دنیای امروزی و فناوری بی نظیر است اما با این همه آگاهی و شناخت، در زندگی شخصی مراعات می کند که آنها را به رخ نکشد.او نه تنها قدرت فرماندهی دارد بلکه قدرت رهبری هم دارد.ویژگی های یک مدیر، فرمانده و رهبر با یکدیگر متفاوت است.قاسم سلیمانی همه اینها را می داند.

ابعاد حوزه های فرماندهی اش را می شناسد و کاملا با روحیات آدم های حوزه اش آشناست.به نظرم آقای سلیمانی در هر جایی که بوده فرماندهی نکرده بلکه رهبر بوده و این امتیاز او نسبت به مدیران و فرماندهان دیگر است. او استراتژیستی است که اهل مطالعه است.آخرین فعل و انفعالات جهان را می خواند و می شناسد.این جور نیست که اطلاعات را گردآوری کرده به او بدهند او خودش اهل تحقیق و مطالعه است.

دو خصلت ایشان بین مردم زبانزد است؛ فروتنی و مصمم بودنشان.وقتی تصمیمی می گیرند از آن کوتاه نمی آیند، دلیلش می تواند آگاهی باشد که شما آن را ذکر کردید.
آقای سلیمانی بسیار با اخلاق و در عین حال متواضع است.او بین خودش و کسانی که تحت راهبری او هستند از نظر انسانی هیچ تفاوتی قائل نیست.اما زمان فرماندهی و عمل، شرایط فرق می کند.بسیار فهیم است، او برای مبارزه با نفسش خیلی تلاش کرده. برای این موضوع گاهی تصمیماتی باید بگیرد که رفاه خانواده و منافع شخصی اش را تحت الشعاع قرار می دهد.برای او رفاه و موقعیت شخصی اهمیت ندارد اما آنقدر آگاه است که برای پشتوانه خانواده و قوم و خاکش احترام قائل شود.

قاسم سلیمانی خودساخته است به همین دلیل همیشه بین حق و باطل، حق را انتخاب می کند، بین انصاف و ظلم، انصاف را انتخاب می کند.بین عدالت و قدرت، عدالت را انتخاب می کند.از درون چنین شخصیتی اخلاق و تواضع، تراوش می کند. قاسم سلیمانی را قدرت راضی نمی کند.برای او اخلاق، تواضع، احترام به حقوق و عدالت اجتماعی و فردی، طرفداری از مردم و از مظلوم، مبارزه با ظلم اهمیت بیشتری دارد.شاقول تقوا، عدالت است و سردار سلیمانی معنای واقعی عدالت را درک کرده است.برای همین است سه موضوع اهمیت دارد: عدالتخواهی، شرف و انسانیت.هر سه ویژگی را آگاهانه و با شناخت انتخاب کرده. در درون خودش بداهه نوازی نکرده که چنین باشد.همه رفتارهایش آگاهانه و با شناخت است.

در وضعیت و موقعیت کنونی که کشور ما در جهان و در منطقه دارد، سردار سلیمانی چه نقشی در ثبات و نشان دادن قدرت ایران دارد؟
سردار سلیمانی به گونه ای عمل کرده که دنیا به او نیاز دارد.یک شخصیت معتبر نظامی است که جهان از او به عنوان یکی از استراتژیست های مهم، یاد می کند.سیاستمداران و نظامیان جهان بر این باورند که آقای سلیمانی در مبارزه با تروریست! حرف برای گفتن دارد.برای استقرار امنیت جمعی نظریه پرداز و صاحب تفکر است.

وزیر خارجه آمریکا در برابر دشمنان قسم خورده ایران با دستش محکم روی میز می کوبد و خطاب به اعراب می گوید: «شما یک ژنرال سلیمانی ندارید! شما یک ژنرال ندارید که با تروریسم مبارزه کند.ژنرال سلیمانی برای من قابل احترام است چون برای مبارزه با تروریسم ایده دارد...» اوباما هم گفته بود ژنرال سلیمانی دشمن من است اما برایم قابل احترام است چون در حوزه خودش مصمم است...

سردار سلیمانی با روش مبارزه و دکترینی که دارد دنیا و منطقه را به خودش محتاج کرده است.امنیت منطقه در گرو همکاری منطقه ای است، معمار این همکاری سردار سلیمانی است.منطقه امروز به استراتژی مقاومت نیاز دارد و سردار سلیمانی می داند چگونه این مقاومت را ایجاد کند.در این شرایط عناصری مانند متجاوز ، تروریسم و تقابل ملت ها باید از بین بروند.

بیشترین بروز را تروریسم دارد و سردار سلیمانی برای مبارزه با تروریست، تئوری عملی دارد.ثبات و حیات منطقه باید حفظ شود هر دو در کنار هم.نمی توان گفت یک جغرافیای سیاسی حیات دارد اما ثبات ندارد یا برعکس.سردار سلیمانی ادبیات زبان بین الملل و جغرافیای سیاسی را دانسته و کاملا به آن اشراف دارد.

او می داند چگونه بر اساس این ادبیات، امنیت منطقه ای و جهانی و حقوق مرزهای خاکی و آبی را تعریف می کنند.این حجم از آگاهی سردار سلیمانی را شاخص و برتر کرده است.او امنیت جغرافیای خاورمیانه را گسترش داده که بخشی از آفریقا را هم در بر می گیرد به همین دلیل به او لقب پدر امنیت منطقه هم داده اند.امنیتی که  دریای مدیترانه ،جلگه هند ، دریای سرخ ، آسیای مرکزی و قفقاز را در بر می گیرد.امنیت کل این منطقه با تئوری های سردار سلیمانی تامین می شود.چیزی که آقای سلیمانی را از امثال من متمایز می کند، قدرت و وسعت دید اوست.

سردار سلیمانی یک الگوست او از همه منافع و امنیت شخصی عبور کرده برای مردم منطقه، فراتر از ایران رفته او برای امنیت سوریه ، لبنان، عراق و... کار کرده.او صاحب دکترینی است که جهان شمول است.ادبیات امنیتی سردار سلیمانی از مرزها عبور کرده و جهان را در برگرفته است.او دلش را به خدا داده و خدا هم از زمین و آسمان برای او برکت می ریزد به همین دلیل روز به روز محبتش بین مردم ایران و منطقه و جهان بیشتر و بیشتر می شود.

آقای سلیمانی در مقابل اتفاقات داخلی هم در شرایط ویژه واکنش نشان می دهد که باعث انسجام ملی می شود. آخرینش واکنش متفاوت و سریع ایشان درباره استعفای آقای ظریف از وزارت خارجه بود. نظر شما درباره این موضعگیری ها چیست؟
آقای سلیمانی وابسته به قدرت نیست.به همین دلیل موقعیت شخصی اش برایش مهم نیست.آنچه همیشه برایش مهم بوده و هست، حق است.شعار نمی دهد.او عملا دنبال بروز و اثبات حق است.

خیلی ها از حق صحبت می کنند اما حق در اندیشه آنها جایی ندارد از حق دفاع می کنند تا نان و نامی برای خودشان دست و پا کنند اما سردار سلیمانی هر جا لازم باشد وارد عمل می شود و حرف حق را برای حق به زبان می آورد.شاید به همین دلیل است که برخی از موضعگیری های سیاسی ایشان خوششان نمی آید، به صورت علنی به دلیل محبوبیت آقای سلیمانی جرات اعتراض ندارند اما در محافل خصوصی اعتراض خود را بروز می دهند اما آقای سلیمانی از موضع خود کوتاه نمی آید.

هر جای کره زمین لازم باشد حرف حق گفته شود، آن را به صورت عملی نشان می دهد.بدون این که منافع شخصی اش را قاطی این حق خواهی و دفاع از حق کند./ روزنامه جام‌جم - طاهره آشیانی

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۰۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های چندکاربری؛ نیاز امروز شهرها

افزایش نرخ شهرنشینی در سال‌های اخیر، شهرها را با کمبود فضای شهری برای ساختمان‌های مختلف مواجه کرده است و استفاده بهینه از این فضاهای محدود به یک نیاز ضروری برای همه شهرهای بزرگ امروزی تبدیل شده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، زیست‌پذیری و کیفیت زندگی در شهرهای پرجمعیت کاهش یافته است که یکی از دلایل آن مسئله افزایش فاصله مکان‌های مختلف مانند مسکن، ادارات، مدارس، مکان‌های اجتماعی و تفریحی است. بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، تا سال ۲۰۳۰ درصد جمعیت شهرهایی با بیش از ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، ۵ درصد افزایش خواهد یافت.

توسعه با کاربری مختلط

بیش از ۵۰ شهر در سراسر جهان با جمعیت بیش از ۱۸ هزار نفر در هر کیلومترمربع وجود دارد که ۲۲ شهر در آسیا هستند. برای کاهش اثرات منفی شهرنشینی گسترده، توسعه املاک و مستغلات با کاربری‌های ترکیبی در مناطق شهری رواج یافته است. ساختمان‌های کاربری مختلط طراحی شده‌اند تا کاربردهای مختلفی از جمله مسکونی، تفریحی، تجاری، محل کار و دفاتر اداری، هتل و پارکینگ خودرو را در یک ساختمان یا یک مجموعه ساختمان ادغام کنند. ادغام این عملکردها، منجر به شکل‌گیری نوعی جامعه می‌شود که از نظر فیزیکی و عملکردی یکپارچه هستند.

مزایا و معایب توسعه با کاربری مختلط

مطالعات دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد که نیمی از مستأجران در ایالات متحده بیش از ۳۰ درصد از درآمد خود را صرف اجاره مسکن می‌کنند و تقریباً دوسوم جمعیت نمی‌توانند ملک خریداری کنند؛ توسعه با کاربری مختلط دسترسی به مسکن را با قیمت‌های مقرون‌به‌صرفه آسان می‌کند و فضاهای هوشمندتر و ایمن‌تری را برای کاربران فراهم می‌کند. کاهش استفاده از فضاهای شهری برای کاربری‌های مختلف به‌نفع حفظ مناطق سبز یا ایجاد مناطق جدید است. این ساختمان‌ها در مصرف انرژی کارآمدتر هستند و باعث کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای می‌شوند و با افزایش پیاده‌روی نقش بزرگی در دوام اقتصادی یک شهر ایفا می‌کند.

توسعه با کاربری مختلط نه‌تنها رفاه فیزیکی شهر را ارتقا می‌دهد، بلکه سلامت روانی و اجتماعی کاربران را نیز تقویت می‌کند. محله‌های شهری با کاربری مختلط حس اجتماعی را تقویت می‌کنند و فعالیت‌های تفریحی متنوعی را برای شادی، تعامل و بهره‌وری ساکنان و کارمندان فراهم می‌کنند و کارمندان ادارات واقع در این مجتمع‌ها از استرس رفت‌وآمد طولانی رها می‌شوند.

با وجود مزایایی که گفته شد، این مجتمع‌ها نیاز به برنامه‌ریزی و بودجه قابل‌توجهی دارند و فرایند طراحی تا تکمیل ساخت آنها ممکن است سال‌ها طول بکشد. علاوه بر این، مقررات و ادارات محلی اغلب آنقدر که لازم است انعطاف‌پذیر نیستند و ترکیب کاربری‌های تجاری با مسکونی ممکن است منجر به افزایش ترافیک و ازدحام شود. فعالیت‌های تجاری ممکن است باعث ایجاد سروصدا و اختلالاتی شود که بر آرامش فضاهای مسکونی تأثیر می‌گذارد. این موارد لزوم برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگ و استفاده از فناوری‌های پیشرفته ساخت‌وساز را برای توسعه با کاربری مختلط به‌وضوح نشان می‌دهند.

نمونه‌هایی موفق از توسعه با کاربری مختلط

نمونه‌هایی از پیشرفت‌های بسیار موفق توسعه‌های با کاربری ترکیبی وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره می‌شود.

Colombo Centre در لیسبون، پرتغال

کلمبو، یک مرکز خرید در لیسبون است که بازدیدکنندگان زیادی را به خود جذب می‌کند. این مرکز با یکپارچه‌سازی دفاتر اداری، بیش از ۳۴۰ واحد خرده‌فروشی، ۶۰ رستوران، هشت سالن سینما، یک شهربازی و یک زمین بازی بولینگ به یک منبع مرجع در پرتغال تبدیل شده است و سالانه نزدیک به ۲۵ میلیون بازدیدکننده دارد. یک ترمینال اتوبوس در کنار ساختمان و ایستگاه متروی آن امکان دسترسی آسان به این مجتمع چندکاربری را آسان کرده است.

دهکده میرویش در تورنتو، کانادا

دهکده میرویش با ارائه یک مدل توسعه ضروری و جدید که شامل مسکن اجاره‌ای، فضاهای عمومی، واحدهای خرده فروشی و فضاهای سبز است، تغییری در شهرسازی تورنتو ایجاد و به حفظ و استفاده مدرن از ۲۴ ساختمان قدیمی کمک خواهد کرد. این پروژه در دست توسعه ۴.۵ هکتاری به عنوان یک جامعه هدفمند جامع برای آپارتمان‌های اجاره‌ای و مشاغل کوچک خلاقانه عمل می‌کند. با الهام از صفحات متراکم کف ساختمان‌های کوچک در توکیو، مجموعه ساختمان‌های این دهکده به برج‌های کوچک و واحدهای خرده فروشی در سطح زمین تقسیم می‌شوند تا ریتم منظره خیابان حفظ شود. ساختمان‌های تاریخی و میراث این منطقه نیز در راستای ترویج هویت، حفظ می‌شود و تعداد زیادی رستوران و کافه برای جان بخشیدن به منظره خیابان اضافه می‌شود. این توسعه چندکاربری، با پشتیبانی از حمل‌ونقل پایدار و ترویج دوچرخه‌سواری شهر را به سوی پایداری بیشتر سوق می‌دهد.

۹۰۰ North Michigan در میشیگان، ایالات متحده آمریکا

ساختمان ۹۰۰ North Michigan در ایالت میشیگان در سال ۱۹۸۹ تکمیل شد و یکی از اولین بناهای عمودی با کاربری ترکیبی به حساب می‌آمد. این ساختمان دارای پنج کاربری اصلی شامل یک مرکز خرید، هتل چهار فصل، فضای اداری در بخش پایینی برج، ساختمان‌های اشتراکی در طبقات بالاتر و یکی از بزرگترین پارکینگ‌های شهر است. این برج با چهار فانوس که تاجی را در ارتفاع ۲۶۰ متری تشکیل می‌دهند، منظره شهری شیکاگو را با تنوع ساختاری، به نوعی یکپارچه می‌کند. میشیگان شمالی ۹۰۰ اولین ساختمان در نوع خود برای KPF بود و هنوز هم به عنوان هشتمین ساختمان بلند شهر از آن نام برده می‌شود. این ساختمان به بخش توسعه شهری ثابت کرد که همانطور که عناصر معماری را می‌توان با هم ترکیب کرد و از فواید آنها به صورت یکپارچه بهره برد، کاربری‌های مختلف را نیز می‌توان در یک ساختمان ترکیب کرد و به نوع جدیدی از هم‌افزایی با اثر ترکیبی بیشتر از مجموع اجزای آن دست یافت.

Vertikal Nydalen در اسلو، نروژ

یک مجتمع آپارتمانی بلندمرتبه در منطقه صنعتی تاریخی نیدالن در اسلو، ساخته شده است که نمونه‌ای موفق از توسعه با کاربری ترکیبی به شمار می‌آید. این ساختمان ترکیبی با یک سیستم آب و هوایی ساده و خودکفا و تهویه طبیعی نیاز به انرژی برای سرمایش، گرمایش و تهویه را به صفر رسانده است. نیدالن طی دهه‌های گذشته با هدف ایجاد یک منطقه بدون خودرو، از یک منطقه صنعتی به یک منطقه تجاری مدرن بازآفرینی شده است. این مجتمع دارای رستوران‌های متعدد در همکف، دفاتر اداری در پنج طبقه ابتدایی و آپارتمان‌های مسکونی در طبقات بالاتر است و برای حفظ نقاط دیدنی خاص ساختمان به دو حجم با ارتفاع‌های مختلف تقسیم می‌شود که فقط یک قسمت از حداکثر ارتفاع ۱۸ طبقه بهره می‌برد. گذرگاه‌های مختلفی برای عابران پیاده در طبقه همکف و اطراف ساختمان ایجاد شده است که به لطف طراحی آن شرایط مساعدی از تابش نور خورشید و وزش باد را تضمین می‌کند.

ساختمان One Zaabeel در دبی، امارات متحده

ساخت طولانی‌ترین کنسول جهان در دبی به تازگی به پایان رسیده است. این کنسول با وسعت ۶۷.۵ متر، بخشی از یک ساختار افقی بلندتر به نام The Link را تشکیل می‌دهد که در ارتفاع ۱۰۰ متری بالای یک بزرگراه شش خطه معلق است و طبقه بالای آن یک استخر غول پیکر راه اندازی شده است. لینک در دو نقطه به دو آسمان خراش در دو طرف بزرگراه متصل است و به‌عنوان یک پل چهارطبقه بین آنها عمل کند. راه‌اندازی این کنسول یک توسعه لوکس با کاربری ترکیبی شامل آپارتمان‌ها، هتل‌ها، ادارات، خرده‌فروشی‌ها، رستوران‌ها و مکان‌های تفریحی است.

کد خبر 751764

دیگر خبرها

  • استخوان‌های اسراییل در حال خرد شدن است
  • عملیات بازی‌دراز یکی از مهم‌ترین عملیات‌های دفاع مقدس است
  • آیین افتتاحیه جشن‌های دهه کرامت منطقه ۱۴ برگزار شد
  • مرکز مطالعات عراق با ۷۰ عنوان به نمایشگاه کتاب رسید
  • یک فرمانده سپاه : در فکر نوجوان ما یک سری یافته‌های غلط و دروغ که دشمن روی کار آن کار کرده، تثبیت شده
  • ببینید | روایت سردار سلیمانی از علت ردصلاحیت شدن خود در گزینش سپاه
  • ساختمان‌های چندکاربری؛ نیاز امروز شهرها
  • قهرمانان سرزمین علویان در حماسه خان طومان به دنیا اثبات شدند
  • سرلشکر سلامی: در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید