Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - چابهار- ايرنا- استاندار سيستان و بلوچستان گفت: واردات دام زنده از طريق بندرچابهار علاوه بر کاهش قيمت و تنظيم بازار گوشت قرمز ظرفيت ايجاد 15 هزار شغل در اين استان را دارد.

به گزارش ايرنا احمد علي موهبتي روز جمعه در جمع خبرنگاران در بندر چابهار اظهار داشت: سيستان و بلوچستان يکي از ظرفيت هاي مهم براي تامين گوشت قرمز کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه علاوه بر 50 هزار راس دام زنده سبک، محموله هاي ديگري نيز وارد کشور مي شود و در نهايت برنامه ريزي براي واردات 600 هزار راس دام انجام شده است.
استاندار سيستان و بلوچستان گفت: واردات دام زنده علاوه بر فعال سازي کشتارگاههاي موجود اشتغال زيادي در زمينه پوست و چرم ايجاد مي کند.
وي تاکيد کرد: بايد از ظرفيت به وجود آمده بندر چابهار براي واردات کالاهاي اساسي، صادرات انواع مواد معدني و کشاورزي استفاده کرد تا موجب توسعه سيستان و بلوچستان شود.
موهبتي ادامه داد: با واردات دام زنده به کشور نيازي به عرضه دام‌ هاي داخلي نيست.
وي تصريح کرد:دام هاي وارد شده به بندر چابهار پس از کشتار حدود 20 درصد گوشت در سيستان و بلوچستان و 80 درصد آن به استان هاي ديگر ارسال مي شود.
مديرکل بنادر و دريانوردي سيستان و بلوچستان نيز گفت:با تامين زيرساخت‌هاي بندري و تجهيزات تخليه دام زنده از شناورهاي حمل دام امکان تخليه انواع دام ‌هاي سبک و سنگين در بندر چابهار فراهم شده است.
بهروز آقايي افزود: امکانات موجود بندر چابهار فرصت بسيار مناسبي براي تخليه محموله‌ هاي دريايي وارداتي دام زنده به کشور خواهد بود.
وي با قدرداني از همکاري هاي دستگاههاي مختلف اجرايي براي واردات دام زنده به بندر چابهار، تصريح کرد: بزودي سه کشتي ديگر حامل دام سبک در بندر چابهار پهلوگيري خواهد کرد.
3043**3213
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۱۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان وبلوچستان گفت: در این نمایشگاه و در پاویون سیستان و بلوچستان زنجیره‌های ارزش در حوزه شیلات، آبزیان، خرما و سایر ظرفیت‌های استان در زمینه‌های سرمایه گذاری در معرض دید سرمایه گذاران داخلی و خارجی قرار گرفت.
شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در صنایع شیلاتی افزود: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.
وی ادامه داد: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک، زرآباد و دشتیاری، این استان را به مرکز تولید و اشتغال تبدیل و زمینه‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.
وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریع‌تر این سواحل را فراهم کرد.
نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ از هشتم تا ۱۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران آماده بازدید، بازدیدکنندگان است و سرمایه گذاران و علاقمندان می‌توانند برای بازدید از غرفه سیستان وبلوچستان به سالن شماره چهار غرفه شماره ۹ مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان