Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از رای مثبت پارلمان انگلیس به تعویق تاریخ برگزیت، مقامات اروپایی درباره مدت زمان این تعویق با هم اختلاف نظر داشته و نظرات متفاوتی دارند. ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۳ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پارلمان انگلیس پنج شنبه شب بالاخره  در ماراتون رای گیری ها برای چگونگی ادامه فرآیند برگزیت به سناریوی تعویق تاریخ برگزیت رای مثبت داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نتیجه رای گیری با واکنش های متفاوتی از طرف مقامات اروپایی روبرو شد. "کاترینا بارلی"، وزیر دادگستری آلمان درباره این تصمیم اخیر پارلمان انگلیس واکنش محتاطانه ای نشان داده و اعلام کرد که تعویق تاریخ برگزیت ممکن است، اما ما باید بدانیم که با این زمان اضافی چه مسیری را می خواهیم آغاز کنیم.

وی تاکید کرد که تنها دادن زمان بیشتر راه حل این مسئله نیست.

"المار بروک"، رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان اروپا هم از دولت انگلیس شفافیت در این باره که در صورت تعویق تاریخ برگزیت چه برنامه ای را خواهد داشت درخواست کرد. وی در این باره گفت که ما نمی خواهیم به سادگی دو و یا سه ماه دیگر مانند سابق به این روند ادامه دهیم.

وی با دید انتقادی به تعویق تاریخ برگزیت نگریسته و اظهار داشت که این تعویق می تواند بدین مفهوم باشد که انگلیس در انتخابات پارلمانی اروپا مشارکت کند. چنین اتفاقی به نظر من کم تر معنا و مفهومی دارد. کشوری که اتحادیه اروپا را ترک می کند نباید در انتخاب کمیسیون جدید و تصمیمات مالی میان مدت در این اتحادیه مشارکت کند.

"مارک روته"، نخست وزیر هلند هم درباره مذاکرات جدید درباره برگزیت با انگلیس ابراز تردید کرده و گفت: توافق برگزیت موجود با اتحادیه اروپا تنها توافق روی میز است.

وی پیش از آن موضع محتاطانه ای را درباره تعویق تاریخ برگزیت نشان داده و اظهار داشته بود که اول باید دولت انگلیس تصمیمات آشکاری را در این باره ارائه دهد.

پارلمان انگلیس برگزاری همه‌پرسی مجدد در مورد برگزیت را قاطعانه رد کردمرکل: امکان وقوع سناریوی برگزیت منظم کم تر شده است

"دونالد تاسک" ، رئیس شورای اروپایی البته خواستار تعویق طولانی مدت تاریخ برگزیت بوده و در پیامی توئیتری در آستانه نشست هفته آینده اتحادیه اروپا اظهار داشت که من از 27 عضو اتحادیه اروپا درخواست می کنم که برای تمدید طولانی تاریخ برگزیت موضع بازی را نشان دهند اگر انگلیس این را ضروری می داند که استراتژی برگزیت خود را مورد بازنگری قرار داده و هماهنگی ایجاد کند.

ترزا می، نخست وزیر انگلیس با تعویق تاریخ برگزیت تا 30 ماه ژوئن موافق است. حالا در این شرایط تا چهارشنبه آینده و یک روز قبل از نشست اتحادیه اروپا در بروکسل باید نمایندگان پارلمان انگلیس یک بار دیگر درباره توافق برگزیت رای گیری کنند.

اتحادیه اروپا هنوز درباره این مسئله که تعویق تاریخ برگزیت تا چه مدت باید در نظر گرفته شود تصمیمی اتخاذ نکرده است. قبل از آن باید از طرف لندن اعلام شود که چه می خواهد.

"یو لاینن"، از نمایندگان حزب سوسیال دموکرات پارلمان اروپا هم اعلام کرده است که تمدید تاریخ برگزیت برای انگلیس می تواند تنها تا شروع انتخابات اروپایی در 23 ماه می در نظر گرفته شود. وی به این ترتیب با نظر ترزا می برای تعویق این تاریخ تا اواخر ژوئن مخالفت کرده است.

"نوربرت روتگن"، رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان هم  درخواست کرده است که خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در صورت لزوم تا پایان سال جاری میلادی به تعویق بیافتد. وی بر این باور است که برای انگلیسی ها باید یک تعویق طولانی مدت برگزیت وجود داشته باشد.

تصمیم گیری درباره تعویق تاریخ برگزیت باید در نشست شورای اروپا در پنج شنبه آینده انجام گیرد. قبل از این تصمیم گیری، 27 عضو اتحادیه اروپا می خواهند منتظر بمانند  ببینند که آیا ترزا می می تواند اکثریتی را برای توافق برگزیت در پارلمان لندن به دست آورد.

فرانسه هم یک پیشنهاد آشکار از طرف لندن تا نشست آینده اتحادیه اروپا را درخواست کرده است. خبرگزاری فرانسه با استناد به دفتر ریاست جمهوری این کشور تاکید کرده است که بدون شفافیت در این باره هیچ راه حلی وجود نخواهد داشت.

نمایندگان پارلمان انگلیس روز پنج شنبه با اکثریت قاطع برگزاری همه پرسی دومی درباره برگزیت را رد کردند.

سبزهای پارلمان اروپا در عین حال خواستار برگزاری همه پرسی مجددی در این باره از طرف لندن هستند. آن ها خواستار تغییر رویکرد لندن به عنوان پیش شرطی برای تعویق تاریخ برگزیت هستند. یکی از نمایندگان حزب سبز پارلمان اروپا در این باره گفته است که زمان آن رسیده که به جای یک رای گیری سوم درباره توافق برگزیت بریتانیایی ها این سوال را از خود بپرسند که آیا آن ها این توافق را می خواهند و یا جای خود را در اتحادیه اروپا می بینند.

رئیس فراکسیون سبزها در پارلمان اروپا هم اظهار داشته است که اگر انگلیسی ها در یک همه پرسی دوم تصمیم بگیرند که در اتحادیه اروپا باقی بمانند 27 عضو دیگر اتحادیه اروپا باید با آغوش باز پذیرای آن ها باشند.

انتهای پیام/     

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط مذاکرات برگزیت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مذاکرات برگزیت مذاکرات برگزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۲۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصواگرایان به دنبال تسویه حساب درون گروهی در مجلس دوازدهم؟/ پیش‌بینی متفاوت رشیدی کوچی از پارلمان آینده

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلال رشیدی کوچی، درباره ضرب‌الاجل رئیس به مجلس به دولت درباره مسائل اقتصادی و این که افکار عمومی مطرح می‌کند این ضرب‌الاجل چرا زودتر از این مطرح نشد آیا این اتفاق ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم پیدا می‌کند، گفت: هنگامی که در این زمان انجام می‌شود خواه ناخواه همین ذهنیت ایجاد می‌شود، زیرا قبل از آن هم فرصت بود و این گونه نیست که دولت آقای رئیسی الان سر کار آمده باشد، اما وقتی در این زمان مطرح می‌شود ناخواسته ذهن به این سمت می‌رود که این تقارن می‌تواند همان ذهنیت را ایجاد کند.

بنابر گزارش ایلنا، این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همانطور که به نظر می‌آمد این ضرب‌الاجل در این چند روز که مجلس هم جلسه داشت، جواب نداد چون عملا این چند روز مجلس روی بودجه بود و بعد هم تعطیل شد و هفته آخر هم اختتامیه است و نخود و نخود هرکه رود خانه خود.

وی درباره این‌که آیا دولت از مجلس حساب می‌برد، بیان کرد: الان دیگر خیر مجلس در روزهای آخر خودش است، به جز این‌که زهر چشمی باشد برای مجلس بعدی که اگر این آقایان به عنوان هیأت رئیسه باشند ممکن است بخواهند کاری کنند.

رشیدی کوچی درباره این‌که برخی مدعی هستند که مجلس دوازدهم هم ممکن است وکیل الدوله باشد، گفت: خیر، حدس و پیش‌بینی‌ام این است که مجلس بعدی بیشتر از این درگیر حواشی خواهد بود و تسویه حساب‌های درون حزبی و گروهی انجام خواهد شد. تسویه حساب‌هایی که از الان شروع شده است و آن زمان چه بشود!

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902075

دیگر خبرها

  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • تعویق بررسی جنایات جنگی انگلیس در افغانستان برای یک سال دیگر
  • واکنش کرملین به اظهارات خطرناک کامرون در مورد حمله به روسیه با سلاح‌های انگلیسی
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • حقوق روسای اتحادیه اروپا چقدر است؟
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • اصواگرایان به دنبال تسویه حساب درون گروهی در مجلس دوازدهم؟/ پیش‌بینی متفاوت رشیدی کوچی از پارلمان آینده
  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان
  • امیرعبداللهیان به بورل: همکاری آژانس و ایران در مسیر خوب قرار دارد/ از سفر گروسی مدیر کل آژانس اتمی به ایران استقبال می‌کنیم