Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: اقدام نژادپرستانه یک سناتور استرالیایی در توجیه حمله تروریستی به نمازگزاران در مساجد نیوزیلند، واکنش نخست وزیر کشورش را در پی داشت.


به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از شبکه خبری «آر تی عربی» روسیه، سناتور «فریزر آنینگ»، نماینده مستقل ایالت کوئینزلند در مجلس سنای استرالیا امروز (جمعه) با صدور بیانیه ای، حمله تروریستی به نمازگزاران هنگام اقامه نماز جمعه در دو مسجد واقع در شهر ساحلی «کرایست چرچ»، مرکز استان «کنتربری» در جنوب شرق نیوزیلند که دست کم ۴۹ کشته و ۴۸ زخمی بر جای گذاشته را توجیه کرده و با این کار نیز سر و صدای زیادی به پا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سناتور آنینگ در بیانیه خود در این باره آورده است: دلیل اصلی خون ریزی امروز در نیوزیلند، همان برنامه مهاجرت است که به مسلمانان اجازه داد به این کشور سفر کنند؛ بیایید واضح صحبت کنیم، شاید امروز مسلمانان قربانی باشند با این حال معمولا آنها عامل حمله هستند و در سراسر جهان نیز به نام دین خود، مردم را در سطح وسیعی به قتل می رسانند.
در ادامه بیانیه این سناتور استرالیایی همچنین آمده است: دین اسلام به سادگی از قرن ششم (میلادی) مبنا و ایدئولوژی خشونت است جایی که جنگ های بی پایان علیه تمامی مخالفان خود را توجیه کرده و خواهان کشتار غسر مسلمانان است.
اظهارات سناتور آنینگ، محکومیت گسترده و واکنش های تندی را در پی داشت که شاخص ترین آنها از سوی «اسکات موریسون»، نخست وزیر استرالیا بود جایی که در یک رشته پیام در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توییتر تاکید کرد که سرزنش مهاجرت در توجیه حمله تروریستی امروز به نمازگزاران در مساجد نیوزیلند، مشمئزکننده است.
موریسون ضمن تاکید بر این که سخنانی همچون اظهارات سناتور آنینگ در استرالیا جایی ندارد چه برسد به پارلمان این کشور، خاطر نشان ساخت: نیوزیلند همانند استرالیا، پناهگاه مردم از ادیان، فرهنگ ها و پس زمینه های مختلف است و برای نفرت و عدم بردباری منجر به افراط گرایی، تروریسم و خشونت که در کشورمان محکوم می کنیم نیز جایی وجود ندارد.
این در حالی است که نخست وزیر استرالیا پیشتر ضمن اعلام این که عامل حمله تروریستی اخیر به یکی از دو مسجد شهر کرایست چرچ، یک تروریست راست گرای افراطی خشونت طلب دارای تابعیت کشورش می باشد، بر پشتیبانی کامل خود از نیوزیلند تاکید کرده و در مورد روابط میان دو کشور نیز اظهار داشت: ما تنها دو هم پیمان و دو شریک نیستیم بلکه یک خانواده به شمار می آییم.
در همین راستا نیز، عامل تیراندازی در مسجد «النور» شهر کرایست چرچ در پخش زنده حمله از شبکه اجتماعی فیسبوک، خود را یک فرد ۲۸ ساله متولد استرالیا و یک برترپندار نژاد سفید به نام «برنتون تارانت» معرفی کرده بود.
یادآور می شود که تیراندازی افراد مسلح به دو مسجد در شهر کرایست چرچ هنگام حضور نمازگزاران برای اقامه نماز جمعه، دست کم ۴۹ کشته و ۴۸ زخمی بر جای گذاشت و پلیس نیوزیلند نیز در این باره تاکید کرد که سه مرد و یک زن را در رابطه با این حملات تروریستی بازداشت کرده بدون آن که هویت آنها را اعلام کند. برچسب ها: استرالیا ، سناتور نژادپرست ، نیوزیلند

منبع: خرداد

کلیدواژه: استرالیا نیوزیلند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۲۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس: شناسایی سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» به سودمان نیست

وزیر امور خارجه انگلیس تصریح کرد که افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی باعث قطع روابط دیپلماتیک با ایران شده و به سود انگلیس نیست.

به گزارش ایرنا، دیوید کامرون روز سه‌شنبه در نشست کمیته روابط بین‌الملل و دفاعی پارلمان انگلیس عنوان کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به طور کامل در فهرست تحریم‌های این کشور قرار دارد و شناسایی آن به عنوان سازمان تروریستی به مصلحت نیست.

وی ادعا کرد: تمام کارهایی را که باید انجام دهیم تا بر ایران فشار بیاوریم و مطمئن شویم جایی که آن‌ها غیرقانونی عمل می‌کنند، می‌توانیم علیه آن‌ها اقدام کنیم، در نظام تحریمی ما لحاظ شده است. اما وقتی از پلیس، سرویس‌های اطلاعاتی و دیگران می‌پرسم که آیا اقدام بیشتر علیه سپاه ضروری است، پاسخ منفی است.

وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره به اینکه روابط دیپلماتیک انگلیس و ایران در مقطع کنونی «نسبتاً مختصر» است اما هشدار داد که شناسایی سپاه به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی، به این روابط پایان می‌دهد.

کامرون عنوان کرد: «وقتی صحبت از تلاش برای متوقف کردن تشدید درگیری‌ها می‌شود، وقتی صحبت از ارسال پیامی مستقیم به ایرانی‌ها می‌شود… من می‌خواهم خودم با آن‌ها گفت‌وگو داشته باشم، نمی‌خواهم به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم، آیا می‌توانید به ایرانیان این پیام را ارسال کنیم؟»

وی افزود: «به نظرم این اقدام (افزودن سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی) به نفع بریتانیا نیست، این اقدام نه تنها رویکرد ما را تقویت نمی‌کند که از بسیاری جهات آن را تضعیف می‌کند.»

وزیر امور خارجه انگلیس دو هفته پیش هم در سفر به سرزمین‌های اشغالی خطاب به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.

بر اساس گزارش‌ها کامرون به نتانیاهو این طور گفته است: وزیر امور خارجه ایران دوست من نیست اما ما باید بتوانیم تلفن را برداریم و با هم گفت‌وگو کنیم. بنابراین تحریم سپاه کمکی به بهبود اوضاع نمی‌کند.

بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی انگلیس، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

مقام‌های دولت انگلیس همان زمان اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. با این حال گروه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی هر از گاهی تلاش می‌کنند تا این طرح شکست خورده را احیا کنند.

چندی پیش گروه دوستی پارلمانی انگلیس-اسرائیل طی نامه‌ای خطاب به نخست وزیر انگلیس، این درخواست غیرقانونی را دوباره تکرار و ادعا کرد که اقدامات فرامرزی سپاه، باعث نگرانی جامعه انگلیس شده است.

در همین پیوند سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس ضمن محکوم کردن تلاش‌ها برای سیاه‌نمایی سپاه اعلام کرد که این فشارها از سوی عناصری اعمال می‌شود که درصدد کاهش و تخریب روابط ایران و انگلیس هستند.

سفارت کشورمان در بیانیه‌ای برای نشریه میدل‌ایست‌آی نوشت: ما معتقدیم که فشار برای تحریم سپاه تحت تأثیر بازیگران خارجی، به ویژه رژیم اسرائیل است که سابقه خصومت با ایران دارد. این تلاش به جای ارتقای صلح و ثبات در منطقه، در خدمت تشدید تنش‌ها و ایجاد تقابل است.

در این بیانیه با اشاره به اینکه سپاه پاسداران در مقابله با «تهدیدات تروریستی و گروه‌های افراطی» خاورمیانه، نقش بسیاری مهمی را ایفا کرده است، افزود: «اتهامات تروریستی علیه سپاه فاقد دلیل و مدرک است و با گرایش‌های سیاسی مطرح می‌شود.»

تحلیلگران در انگلیس هم معتقدند که قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی، تنش‌ها بین لندن و تهران را در میان تحولات غرب آسیا تشدید و هر گونه امید در خصوص تلاش‌های دیپلماتیک برای نجات توافق سال ۹۴ را پیچیده خواهد کرد. از این رو به نظر می‌رسد که انگلیس تمایلی به چنین اقدام تنش‌زایی ندارد.

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری اسلامی حمله تروریستی به مسجدی در هرات را محکوم کرد
  • انگلیس: شناسایی سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» به سودمان نیست
  • تاکید بر شناسایی عاملان حمله به شیعیان افغانستان + فیلم
  • پاسخ قاطع سفیر ایران به ادعای نخست‌وزیر دانمارک
  • پاسخ سفیر ایران به ادعای نخست‌وزیر دانمارک/ به نسل‌کشی واکنش نشان دهید
  • فشار بن گویر بر نتانیاهو: نخست وزیر قول حمله به رفح و عدم پایان جنگ را داده است
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • نتانیاهو: «با یا بدون توافق» به رفح حمله می‌کنیم
  • اظهارات دانشجوی ناهی از منکر از روز حادثه/ برای دفاع از ۳ دختر تذکر لسانی دادم و اوباش با چاقو حمله‌ور شدند
  • اوکراین: ۱۰۰ میلیون دلار کمک‌های تسلیحاتی استرالیا در راه است