Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، دوره تخصصی با محوریت نقش گروه های جهادی در اقتصاد مقاومتی با حضور جمعی از اساتید برجسته کشوری، اعضای کارگروه اقتصاد مقاومتی استان و فعالین دانشجویی جهاد سازندگی با محوریت تبیین و بررسی نقش گروه های جهادی در دانشکده محیط زیست برگزار شد.

دمیرچی در زمینه علت برگزاری این دوره گفت: یکی از نیاز های مهم گروه های جهادی آشنایی افراد فعال در گروه های جهادی با فعالیت های گروه های دیگر و لزوم هدفمندی برنامه ها در راستای مسائل اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : در جنگ اقتصادی که در سال 92 مطرح شد ، گروه های جهادی به نسبت تمام ظرفیت ها کمی منفعلانه عمل کردند، اما امروز باید نقش و جایگاه خود را بشناسد و بتواند با شبکه سازی و توانمند کردن نیرو های خود، شناخت ظرفیت های قابل استفاده و ایجاد فرهنگ اقتصادی، گامی در جهت کار آفرینی، تقویت کسب و کار موجود و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی بردارد.

فرشاد عالی معاون فرهنگی و رسانه ای سازمان بسیج کشور از اساتید این دوره، عدم درمان ریشه ای مسائل اقتصادی را از علت های بروز مشکل برشمرد و گفت: روش مدیریتی که در آن مدیر خالق شرایط نیست بلکه مخلوق آن است از دلایل بلا استفاده ماندن ظرفیت های اقتصادی کنونی است.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر ظرفیت هایی استفاده نشده در کشور وجود دارد که درآمد حاصل از بهره برداری آن در کشورهای توسعه یافته بیش از در آمد سالانه نفت است. لازمه بهره برداری از ظرفیت های شناخته شده آشنایی مردم کشور با اقتصاد اجتماعی است.

بهشتی از اساتیدی که در ساعات پایانی دوره به مباحثه و آموزش پرداختند، با مهم شمردن مطالعه افراد در زمینه های مرتبط فعالیت های جهادی گفتند: با مطالعه تخصصی در زمینه اقتصادی و مدیریت جهادی می توان عملکرد بهتری در راستای شناساندن اولویت های فرهنگی و اقتصادی به مردم روستا داشت. لازمه پیشرفت در فعالیت های گروهی جهادی اقدامات علمی است.

در حاشیه این دوره اعضای کارگروه اقتصاد مقاومتی استان به همراه دانشجویان به بیان مشکلاتی از جمله: عدم کارآیی بعضی علوم غربی در حوزه فعالیت روستایی، عدم شناخت صحیح اقتصاد مقاومتی، عدم اولویت شناسی از طرف مسئولین و نگاه جناحی و سیاسی بعضی مسئولین به مسئله اشتغال پرداختند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۴۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس در اشنویه برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سیدعلی ترابی در اولین جلسه برنامه ریزی هفتمین دوره جشنواره گیلاس این شهرستان با اعلام اینکه اخیرا این جشنواره در تقویم رویداد گردشگری کشور به ثبت رسید اظهار کرد: این دوره از جشنواره گیلاس پیش بینی شده است باشکوهتر از دوره‌های قبل وبا حضور میهمانانی از استان‌های مختلف کشور برگزار شود.   وی اظهار داشت: جلسات لازم در زمینه برنامه ریزی و تشکیل کمیته‌ها و کارگروه‌های این جشنواره برگزار و در زمینه بخش‌های مختلف آن نیز هم‌اندیشی‌های لازم صورت می‌گیرد.   وی با بیان اینکه تاکنون شش دوره جشنواره گیلاس در اشنویه برگزار شده است که با استقبال چشمگیر مسافران همراه بود، بیان کرد: معرفی ظرفیت و پتانسیل‌های این شهرستان در زمینه‌های مختلف، جذب سرمایه گذار و ایجاد فضای مفرح و شاد از جمله اهداف این جشنواره است.   ترابی گفت: شناساندن ظرفیت‌های اشنویه به صورت عام و شناساندن محصولات باغی این منطقه از جمله گیلاس و سیب به صورت خاص از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.   وی با بیان اینکه برداشت گیلاس در این شهرستان در اواخر خرداد و تیر هر سال آغاز می‌شود که علاوه بر یک ظرفیت اقتصادی، جذابیتی زیبا برای گردشگران نیز به شمار می‌رود اضافه کرد: همه ساله گردشگران بسیاری برای خرید این محصول به اشنویه سفر و این یاقوت‌های قرمز را به عنوان سوغاتی این منطقه با خود به همراه می‌برند.    اشنویه دارای بیش از ۸۵۰ هکتار باغ گیلاس است که از این میزان حدود ۶۵۰ هکتار بارور است و که علاوه بر مصرف در داخل استان به استان‌های دیگر نیز ارسال می‌شود.   محصول گیلاس این شهرستان دارای ارقام گوناگون تکدانه سیاه و صورتی، خوشه ای، زرد دانشکده، سفید و قرمز ارومیه و ارقام محلی زودرس و سایر ارقام است که در این میان ارقام خوشه‌ای و تکدانه سیاه بیشترین میزان سطح کشت را به خود اختصاص داده است.   شفافیت رنگ و طعم و عطر مطبوع این محصول موجب شده است تا گیلاس اشنویه مشتریان زیادی در داخل و خارج کشور پیدا کند.   این شهرستان مرزی در جنوب آذربایجان غربی و ۶۵ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.

دیگر خبرها

  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس در اشنویه برگزار می‌شود
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان