Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان - ایرنا - جانشین رئیس پلیس راه استان زنجان گفت: پلیس راه اجازه نخواهد داد رانندگان متخلف با رفتارها و حرکات مخاطره آمیز، امنیت و آرامش مسافران جاده ای را برهم بزنند و در صورت مشاهده بی هیچ اغماضی با آنان برخورد خواهد کرد.

سرهنگ محمدعلی عظیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نظم و انضبط ترافیکی در جاده ها و کنترل رانندگان متخلف در سطح مسیرهای ارتباطی استان زنجان در اولویت کاری پلیس راه است تا از این طریق میزان حوادث جاده ای به حداقل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: پلیس راه در صورت نیاز، تست اعتیاد و الکل از برخی رانندگان به عمل خواهد آورد و اگر تست مثبت باشد در این صورت علاوه بر جریمه چهار میلیون ریال به مدت 6 ماه گواهینامه آنان ضبط شده و 6 ماه نیز از رانندگی محروم خواهند شد.
عظیمی افزود: گشت های نامحسوس پلیس نیز با دقت و حساسیت بیشتری مسیرهای ارتباطی زنجان را زیر نظر خواهند داشت و رانندگانی که در حین رانندگی رفتارهای پرخطری چون مکالمه با تلفن همراه را مرتکب شوند، متوقف کرده و نسبت به اعمال قانون اقدام خواهند کرد.
وی ادامه داد: اگر رانندگان اتوبوس های مسافربری در حین رانندگی، رفتارهای مخاطره آمیز داشته باشند دفترچه آنان از سوی پلیس راه ضبط و گواهینامه آنان نیز بر حسب مدت تعیین شده، غیرفعال خواهد شد و حق رانندگی نخواهند داشت.
عظیمی به موتورسوران نیز توصیه کرد از حرکات نمایشی و پرخطر در جاده ها به جد اجتناب کنند که در غیر این صورت با خاطیان برابر با قانون و مقررات رفتار خواهد شد و استفاده از کلاه ایمنی برای راکبین و ترک نشینان نیز ضروری است.
جانشین رئیس پلیس راه استان زنجان گفت: پلیس راه زنجان از امروز /25 اسفند ماه/ همزمان با آغاز طرح عملیاتی ترافیکی تا 28فروردین ماه 98 در تمام مسیرهای ارتباطی این استان حضور پررنگ تری نسبت به روزهای عادی خواهد داشت و اجازه نخواهد داد جان مسافران جاده ای با خطر مواجه شود.
به گزارش ایرنا، در 11 ماه امسال بیش از 260 نفر براثر حوادث رانندگی در سطح جاده های زنجان جان خود را از دست دادند که اغلب این اتفاق ها نیز به دلیل خستگی و خواب آلودگی رانندگان بوده است.
استان زنجان پنج هزارو 840 کیلومتر راه ارتباطی دارد که از این میزان، 200 کیلومتر آزاد راه، 113 کیلومتر بزرگراه، 342 کیلومتر راه اصلی و 974 کیلومتر راه فرعی است.
6084/6085

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي پليس راه مسيرهاي ارتباطي رانندگان متخلف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۴۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!

در خیابان وحدت اسلامی لابه‌لای ساختمان‌های قدیمی و آجری که این روز‌ها بسیاری از آن‌ها لباس فرسودگی بر تن کردند و حتی بعضی از آن‌ها متروکه هم شده‌اند، تقاطع چهارراه مولوی یک ساختمان با نمای آجربهمنی رنگ و رو رفته قرار دارد که سردر آن یک کاشی آبی رنگ با نام «پرستو» حک شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، اینجا یکی نخستین آموزشگاه‌های تعلیم رانندگی شهر تهران است. «سیدعباس حسینی» نویسنده کتاب «این اتولی که من می‌گم» در این باره می‌گوید: «قدیم‌ها برای مردم تکرار واژه و تلفظ کلمه اتومبیل کمی سخت بود. به همین دلیل، اتوموبیل میان مردم به اتول معروف بود. با وضع قوانین راهنمایی و رانندگی برای راندن اتول، ایده راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی در ذهن یک عده از نظمیه‌چی‌های تهران جان گرفت؛ ایده‌ای که سال ۱۳۱۸ بانی راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو شد.»

به گفته حسینی، قبل از راه‌اندازی آموزشگاه پرستو به مدت خیلی کوتاه اوایل ۱۳۰۰ سال آموزشگاهی توسط چند نفر از کارشناسان امور اتومبیل راه‌اندازی شد. بانیان این آموزشگاه عبارت بودند از محمدتقی‌خان مکانیسین، نخستین مکانیک رسمی کشور که از دولت وقت نشان علمی دریافت کرده بود و کارگاه مکانیکی در خیابان چراغ‌برق داشت، مرحوم علی پرستو، نظمیه چی، منصورخان مستوفی، کارشناس اداره نظمیه تهران، علی‌اکبر رحیمی‌پور به‌عنوان مربی و مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی که سرپرستی این گروه را هم برعهده داشت. این گروه ۵ نفره به‌صورت شراکتی آموزشگاه تعلیم رانندگی را دایر کردند که شغل دوم آن‌ها محسوب می‌شد. این آموزشگاه خیلی زود منحل شد.»

این نویسنده در ادامه اضافه می‌کند: «ایران نخستین کشور خاورمیانه بود که پذیرای خودرو شد و به نحوی آموزشگاه پرستو نخستین مرکز تعلیم رانندگی در خاورمیانه هم محسوب می‌شود. چند سال بعد از تعطیلی نخستین آموزشگاه تعلیم رانندگی، مرحوم علی پرستو از افراد صاحب‌منصب نظمیه، بانی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو در مکان فعلی‌اش می‌شود. این آموزشگاه رانندگی زمانی دفتر چاپ روزنامه بود. وجود ابزار چاپ در همین آموزشگاه امکان چاپ کتاب را هم فراهم می‌کرد. وقتی هم که دفتر روزنامه شد آموزشگاه تعلیم رانندگی و در کنارش تعمیر خودرو و کتاب‌های آموزش تعمیر خودرو هم داخل همین مجموعه چاپ می‌شد. کتاب‌هایی که حتی برای مدتی نایاب شد.» آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو جایی که بسیاری از چهره‌های شاخص شهر تهران و کشور به‌ویژه پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایمان گواهینامه گرفتند و به قول قدیمی‌ها اتول‌ران شدند.

دیگر خبرها

  • پلیس راه: خطر ریزش سنگ در جاده چالوس
  • خطر ریزش سنگ در جاده چالوس
  • هشدار هواشناسی به رانندگان: جاده‌ های ۱۱ استان بارانی است
  • ۸ کشته در تصادف رانندگی جاده‌های فارس
  • آتش سوزی خودرو و فوت ۳ نفر در تونل 
  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی
  • دو کشته در برخورد خودرو با پایه چراغ برق
  • برخورد پژو با ستون پل در جاده خدابنده ۲ فوتی داشت
  • برخورد پژو با ستون پل در جاده خدابنده ۲ فوتی گذاشت