Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه مختص بانوان ایده خوبی بود بر ضرورت تبلیغات بیشتر تاکید کرد.

بتول گندمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، بیان کرد: نمایشگاه توانمندی‌های بانوان محلی برای عرضه توانمندی آنها است. مجموعه تیم نمایشگاه تلاش زیادی برای دعوت از بانوان فعال کرده‌اند تا آنان محصولات و توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه بخش اطلاع‌رسانی و دعوت از مردم مورد غفلت قرار گرفته است، ابراز کرد: عدم استقبال از نمایشگاه یکی از چالش‌های مهم آن است که برخی از بانوان غرفه‌دار را آزرده خاطر کرده که به سهم خود به آنان حق می‌دهم و فکر می‌کنم  باید آسیب شناسی شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد، ادامه داد: برخی از بانوان حاضر در نمایشگاه بازوی اقتصادی خانواده خود هستند و مقدماتی فراهم کردند تا در این نمایشگاه حضور داشته باشند.

گندمی با اشاره به اینکه در همه عرصه‌ها سعی می‌کنیم توانمندی‌های بانوان را مطرح کنیم، اظهار کرد: هدف از اینکه نمایشگاهی به صورت سالانه برگزار شود این است که هرسال سطح خود را ارتقا دهد نمایشگاه توانمندی بانوان هم باید این چنین باشد و سال آینده شاهد ارتقا سطح کیفی نمایشگاه باشیم.

وی با اشاره به اینکه با اطلاع‌رسانی مناسب همه شهروندان باید در جریان برگزاری نمایشگاه قرار بگیرند، تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه توانمندی بانوان ایده بسیار خوبی است اما باید مشخص کند چه اهدافی را دنبال می‌کند .

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد، در رابطه با برنامه‌های شورای شهر مشهد برای سال ۹۸ بیان کرد: شهروندان شهر مشهد پیر و جوان، زن و مرد نمی‌شناسد اما معتقدیم بخش‌هایی در گذشته کمتر به آن پرداخته شده است و نیاز دارد حرکت سریع‌تری داشته باشد مثلا در حوزه معلولان بهینه‌سازی معابر یکی از چالش‌های جدی است و سعی کردیم پروژه‌های جدید را متناسب با نیاز معلولان بهره‌برداری کنیم.

گندمی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا پارک‌ها و فضای سبز اختصاصی بانوان را تجهیز کنیم، ابراز کرد: در حوزه ورزش همگانی که شهرداری متولی آن است اعتبار خوبی حدود ۲۶ میلیارد تومان نظر گرفته شده و اعتقاد داریم باید ۵۰ درصد برای بانوان و ۵۰ درصد برای آقایان اختصاص یابد.

وی افزود: تاکید ما بر این است که ساعات مرده در اختیار بانوان قرار نگیرد و آنان بتوانند در همه ساعات از ظرفیت سالن‌های ورزشی استفاده کنند. در حوزه امنیت معابر و گذرگاه‌ها که مسئله مهم ما برای بانوان است اعتباری در نظر گرفته‌ایم که نگرانی‌ها برطرف شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد، با بیان اینکه کشور در شرایط سخت اقتصادی است و همه باید تلاش کنیم تا از این بحران رهایی یابیم، تشریح کرد: شرایط سخت بیشترین فشار را روی زنان و کودکان وارد می‌کند وقتی اقتصاد خانواده تحت تاثیر بگیرد بیشترین فشار روحی و روانی را بانوان متحمل می‌شوند.

گندمی در پایان گفت: دولت باید در این شرایط بحرانی از خانواده‌های نیازمند و اقشار آسیب پذیر حمایت کند، برای عبور از این شرایط بحرانی مردم باید همراه و هم‌دل باشند ضمن اینکه سیاست‌های دولت هم باید به اقشار آسیب‌پذیر توجه کند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 خانواده روحی و روانی زن و مرد شهرداری مشهد 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۵۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه کشورمان در آیین گشایش مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) در اصفهان گفت: پیش بردن اهداف اقتصادی در جهان به‌تن‌هایی نتیجه‌بخش نیست و به همکاری همه‌جانبه نیاز دارد، زیرا رشد اقتصادی در گیتی نیازمند برقراری رفاه و صلح است تا بتوان امکان همکاری‌های بین‌المللی را از طریق مبادی ذی‌صلاح فراهم ساخت.


علی چگنی افزود: هدف ایران در این اجلاس، جلب همکاری‌های همه‌جانبه برای رسیدن به اهداف نشست حاضر است افزود: 

او  با تاکید بر اهمیت تکوین چنین مجامعی گفت: قابلیت‌های زیادی وجود دارد که در این مجمع می‌توان به آنها پرداخت و ‍‍ هر کشور بر اساس توانایی‌های خاص خود در نیل به اهداف مجمع دخیل باشد.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه تصریح کرد: اجلاس اصفهان می‌تواند به الگو‌های بین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

چگنی ادامه داد: وزارت امور خارجه ایران آمادگی دارد تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و همکاری دیگر کشور‌های عضو مجمع، خود را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نخواهد بود و از طریق همکاری‌های متقابل بوجود می‌آید.

او گفت:ما باید بدانیم کشور‌های دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند در این زمینه انجام دهند ضمن‌اینکه جلسات نشست بسیار مهم است و می‌تواند نقش مهمی را در ارتقای سطح ارتباطات فی‌مابین ایفا کند.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه ایران افزود: کشور‌های عضو ACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، زیرا حضور آنها در این مجمع نشان می‌دهد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه‌ای را با یکدیگر داشته باشیم.

مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات عربی متحده نیز در این اجلاس گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دُبی برگزار و در آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد و بر همین اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی را در این زمینه بوجود آوریم.

عبدالله حسن محمد العامری افزود: بر همین اساس باید سرویس‌های جدیدی ایجاد شود و سپس ارتقاء یابد که در این راستا باید از هوش مصنوعی استفاده کنیم و بعنوان اتاق‌های بازرگانی این اطمینان را داشته باشیم که فعالیت‌ها بصورت پیوسته خواهد بود.


مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی با تاکید بر اینکه در مجمع اصفهان باید توانایی کشور‌ها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در اتاق بازرگانی کشورمان آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را بیاموزیم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم و تاکنون نیز روابط خوبی را با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم که بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای فعالی بخش‌های خصوصی نیز هموار سازیم.

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • تکمیل پروژه مونوریل قم جزو اهداف مهم دولت سیزدهم است
  • بنویسید تا به دست بیاورید
  • معلمان دل‌های روشن
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • 10 ایده کیک زنبور عسل (عکس)
  • پول انتخابات و جنگ؛ اهداف واقعی‌تر سفر بلینکن به منطقه‌
  • (تصاویر) معلمان دل‌های روشن
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • نتانیاهو: «با یا بدون توافق» به رفح حمله می‌کنیم
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است