Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-29@11:58:29 GMT

پیش بینی بازار تانکر در سه ماهه دوم سال 2019

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۲۶۲۴۷

پیش بینی بازار تانکر در سه ماهه دوم سال 2019

تین‌نیوز | 

drewry پیش بینی کرد: بازار تانکر روند نزولی نرخ کرایه حمل را طی دو ماه آینده به نمایش خواهد گذاشت.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از مانا، موسسه تحقیقی drewry در جدیدترین تحلیل خود نوشت: با توجه به اینکه  پس از اتمام فصل زمستان، تقاضا برای نفت خام کاهش پیدا کرده و از آن طرف فصل تعمیر پالایشگاه ها  منجر به سرکوبی تقاضا برای جذب تناژ می شود، انتظار می رود نرخ  کرایه حمل تانکر روند نزولی را در طی دو ماه آینده در پیش گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزون بر این جدول قوی تحویل شناور، ظرفیت ناوگان را در نیمه نخست سال جاری میلادی گسترش می دهد و این مسئله کاهش نرخ کرایه حمل را تقویت خواهد کرد.

این گزارش ادامه داد: مالکان تانکر برای مشاهده هرگونه بهبود چشم گیر نرخ کرایه حمل باید تا نیمه دوم سال جاری میلادی صبر پیشه سازند.

پیش بینی می شود در نیمه دوم سال جاری میلادی، فعالیت پالایشگاه با نزدیک شدن به ضرب العجل قانون سوخت 2020 آیمو افزایش پیدا کند، از این رو تقاضای تناژ شیب صعودی به خود خواهد گرفت.

درماه های ژانویه و فوریه، مجموع 38 فروند تانکر حمل نفت خام شامل 14 فروند نفتکش غول پیکر تحویل داده شد، درحالی که تنها یک فروند نفتکش غول پیکر برای اوراق به فروش رفت. افزون براین 102 فروند دیگر شامل 51 فروند نفتکش غول پیکر قراراست درماه های باقی مانده سال جاری میلادی به ناوگان جهانی ملحق شوند. به دنبال تحویل بالای شناور و اوراق پایین، ظرفیت ناوگان تانکرحمل نفت خام طی دو ماه نخست سال جاری میلادی روند افزایشی را تجربه کرد. به طوری که با رسیدن به 392 میلیون و 500 هزارDWT رشد نزدیک به دو درصد را به همراه داشت.

در ادامه این گزارش همچنین آمده است: انتظار می رود نرخ کرایه حمل نفتکش های غول پیکر روند نزولی را درماه های پیش رو طی کند. با این وجود، افزایش تجارت در مسیرهای طولانی تا حدی جلوی کاهش فصلی نرخ کرایه حمل را خواهد گرفت.

افزون براین به دنبال روند نزولی فعالیت پالایشگاه ها در اروپا و طولانی شدن صف تانکرهای سوئزماکس آماده به بارگیری، نرخ های کرایه حمل این شناور طی دوماه آینده ضعیف باقی خواهد ماند. جهت حرکت بازار تانکرهای افراماکس همانند سوئزماکس خواهد بود، بر این اساس شاهد افت نرخ کرایه حمل این شناور نیز خواهیم بود.

این گزارش در پایان گفت: بازگشایی میدان نفتی El Sharara لیبی به نفع بازار تانکرهای افراماکس و سوئزماکس خواهد بود، از این رو فعالیت چارترینگ تانکرهای مذکور در مدیترانه روند بهبود را در پیش خواهد گرفت.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ jk گل محمدی در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، یوسف گازران در خصوص پیش‌بینی میزان تولید گل محمدی طی فصل برداشت این محصول در خراسان رضوی اظهارکرد: سطح زیر کشت گل محمدی به دلیل خشکسالی‌ها و افت چاه‌های آبیاری در استان از ۱۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود ۱۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافت.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: این سطح در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۷۰۰ هکتار بوده که کشاورزان بدون آگاهی از اقلیم کاشت این گیاه که باید در کوهپایه‌ها توسعه یابد در دشت‌ها بدون در نظر گرفتن صنایع فرآوری اولیه مانند خشک‌کن‌ها و دستگاه‌های تقطیر اقدام به کاشت کردند.

وی بیان کرد: به دلیل عدم تناسب هزینه‌ها با قیمت گل تر، آن تعداد از کشاورزانی که تنها گل تر می‌فروختند چون درآمد اقتصادی نداشتند، متاسفانه گلستان‌های چند ساله را از بین بردند.

گازران درباره پیش بینی تولید گل محمدی در سال جاری خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال‌جاری حدود ۲۸۰۰ تن گل محمدی تر در استان برداشت شود.

کارشناس‌ مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در گمرک پرویزخان
  • ویدیو/ سقوط موج ارز؛ کف بازار دلار چه خبر است؟
  • قلک پورشه خالی شد
  • روند کاهشی جرم سرقت در استان کرمان
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ jk گل محمدی در خراسان رضوی
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • بازار دلار سرد‌تر می‌شود؟
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت